- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.581
NO KİLO 3245
YES SPOR 1461

YES SPOR 1461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şu cardiolardan sonra yere yapışıyorum ya seni çok iyi anladım canım :)Tamda halıda iki seksen yatıyordum baktım emre ağlıyor zor kalktım :))))
Bazı kilolar inatçı oluyor ama kazanan sen olacaksın canım. Şimdi bir ay sonra ölçümün yapılacak ya nereden ne gitmiş net olarak göreceksin.Ben pazartesi olduğunu unuttum tartılmasını ya cumadan beri tartıys bakmadım bile nasıl rahatım :) yarın sabah bir bakayım 71 görürüm inş poffff 72 ye çok takıldım bendedennisgo yaa
Bir hafta şöyle spor yapsam hem bana yarar hem no kiloya ama maalesef her güzel şeyin bir sonu var bu da dün akşam bitti :)NO KİLO 3245
YES SPOR 1461
![]()
3 günde 400 Gr gitmiş iyi bence kaçamak vardı sonuçta güzel sonuç bence tebrik ederimBazı kilolar inatçı oluyor ama kazanan sen olacaksın canım. Şimdi bir ay sonra ölçümün yapılacak ya nereden ne gitmiş net olarak göreceksin.
Ben sabah tartıldım ama dünden ödem var mı bilmiyorum. Hiç de yok gibi ama o kadar spora az geldi bu eksi. İki gece önce yaptığım kaçamak kesin beni 72 üstüne atmış diyorum o nedenle :)
Bir gün önceki spor kaçamağa dünkü spor kiloya gitmiş sanki3 günde 400 Gr gitmiş iyi bence kaçamak vardı sonuçta güzel sonuç bence tebrik ederim
aboooo 2 katından fazlaNO KİLO 3245
YES SPOR 1461
![]()
Olabilir canım cumaya kadar kaçamak olmazsa güzel bir eksi bulursun bence.Bir gün önceki spor kaçamağa dünkü spor kiloya gitmiş sanki
Kaptanım 10bin üstü yürüyüşlerle katkı sağlarsınız artık bu hafta sizin tartıyı da merak ediyorum :))) güzel olacak benceaboooo 2 katından fazla
Evet canım maç için toplaşıyoruz yine. Masa tam uzak durulmadık :) ben köşede salatalık, limonlu havuç kemireceğim. Bu ara iradem düşük çok kaçamağım oldu son zamanlarda. O nedenle, kazasız belasız atlatmak için tek çay kahve yetmez gibi geldi.. bir şeyler kemireyim :).
Olabilir canım cumaya kadar kaçamak olmazsa güzel bir eksi bulursun bence.
Misafir bugünkü maç için geliyor herhalde Fransa Türkiye :))
Ben hiç bilmiyorum canımAlbümde ki fotolar nasıl silinir bilen var mı? Çok eskiden fotoğrafım kalmış gerçi gizlilik ayarı var ama sileyim dedim bulamadım seçenek
Evet evet bir kaç kuruyemiş de Ekle kendine hadi bakalım bu sınavdan da temiz çıkarsın sen. İnancım tam :)Evet canım maç için toplaşıyoruz yine. Masa tam uzak durulmadık :) ben köşede salatalık, limonlu havuç kemireceğim. Bu ara iradem düşük çok kaçamağım oldu son zamanlarda. O nedenle, kazasız belasız atlatmak için tek çay kahve yetmez gibi geldi.. bir şeyler kemireyim :)
SağolasınGünaydın canım kolay gelsin![]()
Yürüyüş iznini kopardım şimdi no kilo düşünsünNO KİLO 3245
YES SPOR 1461
![]()
Canım nasılsın oldunmu aşınıYürüyüş iznini kopardım şimdi no kilo düşünsün![]()
ŞahanesinnSağolasın
Öğle yemeğim yoğurt içine yulaf pul biber toz zencefil
Sporum da 5 adet cam silmek![]()
Bitti mi işiniz anlatsana stres gitti mi :))Yürüyüş iznini kopardım şimdi no kilo düşünsün![]()
Uyabiliyomusun listeneŞahanesinn
Hayır sadece kahvaltı kısmen uyuyor ve su yeşil çay kısmıUyabiliyomusun listene