- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.601
Ata sporu olmuş canım. Bol bol su iç ödem olmasın :)Sağolasın
Öğle yemeğim yoğurt içine yulaf pul biber toz zencefil
Sporum da 5 adet cam silmek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ata sporu olmuş canım. Bol bol su iç ödem olmasın :)Sağolasın
Öğle yemeğim yoğurt içine yulaf pul biber toz zencefil
Sporum da 5 adet cam silmek![]()
İyi yürümeler canım no kilo olarak şoktayız :)Yürüyüş iznini kopardım şimdi no kilo düşünsün![]()
İçine 1 dilimde ekmek doğrasaydın meyve hakkın yerine,hem tutardı seniHayır sadece kahvaltı kısmen uyuyor ve su yeşil çay kısmı
Öğlen yoğurtlu semizotu yedim mesela
Yürüyüş e çıksam daha iyiydi ya neyseAta sporu olmuş canım. Bol bol su iç ödem olmasın :)
Ben ev işlerine de puan istiyorum olmuyo böyleeeeİki kere hesapladı 1600 puan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım nasılsın oldunmu aşını
Olduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibiBitti mi işiniz anlatsana stres gitti mi :))
O puanı yürüyüşle zor kapatırım ama olsundu, denemek güzel şeydiİyi yürümeler canım no kilo olarak şoktayız :)
Hadi hayırlısı olsun,Olduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi
bugünü atlat sonra günlük yaşantına devam et dedi bakalım sonuca kaldı azcık gün
O puanı yürüyüşle zor kapatırım ama olsundu, denemek güzel şeydi![]()
Yok yok zıplamicam dikkat etcemHadi hayırlısı olsun,
Sakın zıplama
Hadi bakalım hayırlısı olsun geçmiş olsunOlduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi
bugünü atlat sonra günlük yaşantına devam et dedi bakalım sonuca kaldı azcık gün
Doğru haklısın ama onlara da girersek çıkamayız yahu yani misal temizlik yapmadık dediğimiz günde bile bir sürü şey yapıyoruzBen ev işlerine de puan istiyorum olmuyo böyleeee
A bende kuru fasulye yaptım :)İçine 1 dilimde ekmek doğrasaydın meyve hakkın yerine,hem tutardı seni
Ben doymadım mesela şimdi bi de sütlü türk kahvesi yaptım,yemek yapıcam birazdan
Kuru fasulye
canım bu hafta kutlu doğum haftaları süreci var o yüzden biraz zor ama yarıon 45 dk pilates reformer varKaptanım 10bin üstü yürüyüşlerle katkı sağlarsınız artık bu hafta sizin tartıyı da merak ediyorum :))) güzel olacak bence
Hayırlısı olsun canım. Bizler de heyecanla bekliyoruzOlduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi
geçmiş olsun canımsen spora takılma hastalık koşuşturmasıyeter sana, yediklerine dikkat etsen yeterHepinize cok tesekkur ederim kizlar alinti yapamadim tek tek
dr geldik usutmusuz evde buhar verecem belki izne ayrilirim izne ayrilirsam da takim da da bu hafta icin izne ayrilamilirum cunku spor yapamam evde bundan dolayi takimi riske atmak istemiyorum .
acaba 50 li kilolara gelsem bende bu kadar az yiyebilirmiyim çok merak ediyorumBugun temizlikle uğraştım yemek hazır oldu bir de yine üçümüz de hastayız Dun Gece ilk defa oğlumu saat 4ten sonra yatağa aramıza aldık öyle olunca biz uyuyamadık. Uykusuz yorgun olunca ben erkenden yatıcam menümü yazıp kaçayım
Sabah 08:00 10 findik
Öğle 11:00 1 dilim yulaf ekmegi üzerine fıstık ezmesi, 5 yesil zeytin
Akşam 16:00 suşi (300 gr), bol limoniu avokado/domates salatası
Uykuluk 20:00 2 kuru kayısı, 10 fındık
Su: 1 litre
Spor: yok (temizlik günü)
bende yemek ve hazırlığını yaparken 25 dk. leslie nin sadece bacak hareketlerini yaptım .puana sayalımmı.walk walk walk walkDenedin yani![]()
![]()
![]()
![]()
dukan nasıl balpamukArkadaşlar yarın diyete başlıyorum. Dukan yapmaya karar verdim çünkü bana enerji olarak en iyi gelen diyet dukan oldu şimdiye kadar. Ekspress falan değil klasik dukan yapacağım ve eliptik bisikletim gelince daha iyi spor yaparım. Şimdilik yürüyüş yapmaya çalışacağım elimden geldiğince.![]()
ptesi toplayamadım cumaya nasip.Ne yaparsan yap pazartesi toparlarsın cumaya kadar hemen haftayı bitirme öyle düşünerek. Kolay gelsin bu arada detay temizlik benim hayatımdan kalktı gibi birşeyyazınca bir özendim şimdi :))) camları bile hergün bir odayı silerek bitiriyorum :)) emre bende iyice tembellik yaptı :)))
oyuncak oynama çağı geçinceSnada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorumLeyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba
![]()
aynı fikirdeyim ,evde yaşanmışlık olmalı.birazcıkta düzen olsa fena olmazAnnem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşver![]()
bizde çok basket atıyoduk sonra tek başıma atmaya başladım.Ayy böyle diyince dağıttt çocuuuumm diyesim geldi :)) doğrudur bazı çocukları mum gibi büyütüyorlar tek oyuncak başka yok .. ben dağıtsın ama toplasın modundayım ama şimdilik pek yok anca oyun haline getirirsem topluyor hadi kutuya oyuncakları basket yapalım falan ... :)))
hahahaBüyüdükçe toplar annesiibüyüyene kadar bi canını okuyolar sonrası iyilik, güzellik
![]()
aa nolduki ne hastalığı alerjimi geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyo
ee ben bu cevizli suyu yapmayı unutuyorumm.Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta/ 7zeytin/ domates salatalık / 1 dilim süzme peynir
Ara 3 ceviz ve Türk kahvesi
Öğle : çorba
Akşam: fırında 1.tavuk butyanında karışık sebze 2 yk / cacık
Çay yanı: leblebi üzüm
Yeşil çaylarımı ve cevizli suyumuda içtim
Spor : 50 dk + 60 dk bisiklet
30 dk Leslie