- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.681
inşaat mühendisiyim tatlım ama çok fazla makinacı da var tanıdığım sor sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaat mühendisiyim tatlım ama çok fazla makinacı da var tanıdığım sor sen
çıktım reformer dan bacaklarım titriyor resmen reformer üzerinde plank yapamadım yalnzıReformerdan sonra canlanırsınız kaptanım :) kolay gelsin :)
Biz yerde zor yapıyoruz reformerda mı yaptırıyorlar :) burada bir komşu gidiyor hocası 2 haftada değişimi net görürsün demiş ona sizde de güzel fark olur şimdiçıktım reformer dan bacaklarım titriyor resmen reformer üzerinde plank yapamadım yalnzı
Evet bizimde tek hayalimz o büyüsün turlar tatiller bizi bekliyor:) yaşlanmadan inşFikrim değişmezse çok çocuk istiyorum ondan bu acele. Huni eksik kafamda huni istiyorumbiraz büyüsün de siz de gezersiniz bence
![]()
sorma beceremedm zaten reformer da ben haftada 1 gidiyorum dvlet bu şekilde destek oluyor ama bitince özelden almayı düşünüyorum komşun ne kadara gidiyor bir sorabilirmisin?Biz yerde zor yapıyoruz reformerda mı yaptırıyorlar :) burada bir komşu gidiyor hocası 2 haftada değişimi net görürsün demiş ona sizde de güzel fark olur şimdi
kardeş şart ama huniyi çoğaltıyorsun ama gerçekten anne olduğumu ben 2. de anladım ilkinde hep acemiliktiEvet bizimde tek hayalimz o büyüsün turlar tatiller bizi bekliyor:) yaşlanmadan inş
Bu arada bende doğurmadan önce en az 3 diyordum ama şimdi garanti olsun diye 2 yöntemle korunuyorum o kadar korkuyorum yani :)))))
Sosyete pazarının üst katına yeni açılmış 850 demişti sanırım normalde 1000 den aşağı yokmuşsorma beceremedm zaten reformer da ben haftada 1 gidiyorum dvlet bu şekilde destek oluyor ama bitince özelden almayı düşünüyorum komşun ne kadara gidiyor bir sorabilirmisin?
Fikrim değişmezse çok çocuk istiyorum ondan bu acele. Huni eksik kafamda huni istiyorumbiraz büyüsün de siz de gezersiniz bence
![]()
2.yi doğurmadan önce ben de çok çocuk isterdim. 4 tane ideal derdim. 2.den sonra fikrim değişti. Bazen eşim 3.olsa filan diyo. Ben de eve bi hizmetçi, mutfağa da bi aşçı istiyorum diyorum.Evet bizimde tek hayalimz o büyüsün turlar tatiller bizi bekliyor:) yaşlanmadan inş
Bu arada bende doğurmadan önce en az 3 diyordum ama şimdi garanti olsun diye 2 yöntemle korunuyorum o kadar korkuyorum yani :)))))
Aynen :)))2.yi doğurmadan önce ben de çok çocuk isterdim. 4 tane ideal derdim. 2.den sonra fikrim değişti. Bazen eşim 3.olsa filan diyo. Ben de eve bi hizmetçi, mutfağa da bi aşçı istiyorum diyorum.![]()
kaç seansı 850 acabaSosyete pazarının üst katına yeni açılmış 850 demişti sanırım normalde 1000 den aşağı yokmuş
Hava alanındayım canım. Rötar olmazsa bir saat sonra kalkacak uçağım.. Normalde oturur bir şeylere bakardım uçağı beklerim ama bu kez oturmak yerine yürüyorum :) 3500 adım olmuş bile. Her fırsatı değerlendirmek lazım :)
Süpersin iyi yolculuklar canımHava alanındayım canım. Rötar olmazsa bir saat sonra kalkacak uçağım.. Normalde oturur bir şeylere bakardım uçağı beklerim ama bu kez oturmak yerine yürüyorum :) 3500 adım olmuş bile. Her fırsatı değerlendirmek lazım :)
1 ay sanırım haftada 2 kez gidiyor 10 ders demiştikaç seansı 850 acaba
Bakalım ben de o moda girecek miyim, şimdiki hayalim çocukla gezmek ama çevremde pek yapabilen yok inşallah başarabilirim.Evet bizimde tek hayalimz o büyüsün turlar tatiller bizi bekliyor:) yaşlanmadan inş
O kadar zor mu yaa? Fikrimizde aynıymış ben de 4 istiyorum şimdilik2.yi doğurmadan önce ben de çok çocuk isterdim. 4 tane ideal derdim. 2.den sonra fikrim değişti. Bazen eşim 3.olsa filan diyo. Ben de eve bi hizmetçi, mutfağa da bi aşçı istiyorum diyorum.![]()