Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar dün kü menüm
sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
1 dilim ekmek

ara sade türk kahvesi

öğle
3 kaşık lor 3 kaşık kuru börülceli salata 1 bardak ayran

ara sade türk kahvesi
3 kaşık yoğurt
15 adet siyah üzüm

akşam 1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt
su 2 lt Cherry Mom Cherry Mom 45 dk yürüyüş

El ayak ağız gibi demişti doktor canım ama çok şükür bisey kalmadı
El ayak ağız gibi demişti doktor canım ama çok şükür bisey kalmadı
Screenshot_2019-10-15-09-14-09.webp
Ay yazmışsın ama ben hiç duymadığım için A anlamamışım adını. Ne huzursuz olmuştur yavrucak.neyse geçmiş şükür allah göstermesin bi daha.benim gibi bilmeyenler için şuraya bi not bırakı vereyim😊

Demiri alabilmek istiyorsan kalsiyuma birlikte yememek gerek..bu da aslinda etle sut urunleri yenmemesi gerekiyor demek. Biz milletce ıspanakla yoğurt, etli yemeklerle ayran tüketiyoruz ama işte demiri alamiyoruz bu sekilde.
Ben hamileyken konu oldu, ondan beri dikkat ediyorum.

Aslında herşey alışkanlık. Ben ergenlikten beri cok kötü besleniyordum ve bunun hayatima etkisnin de farkinda degildim ama yaşadığım sağlık sorunları, ruh halim, fiziksel yorgunluk vb hep beslenmeden etkileniyor. Doğrusuna alışınca o tür şeyleri daha az canın ister ve istese de kendini kontrol etmek kolaylaşıyor.
Bunu ben de okumuştum ama hayatıma geçiremedim daha ona da özen göstereyim 💜

Ay zaten çok şükür yaşın genç stres yapacak gerilecek bir durum yok çok şükür sevindim .vardır onda da Allah'ın bir bildiği evliliğin ilk zamanlarını doya doya geçirdiniz işte ne güzel ben niyeyse evlenir evlenmez çocuk istedim şimdi diyorum keşke biraz daha gezip tozsaymışız yani balayı tatili olmasa başbaşa hiç bir aksiyonumuz olmadı :KK70:
İlk zamanlarda çok ağlıyodum, zindan ediyodum kendime yaşamı. Sonra baktım geçirelecek güzel günleri heba ediyorum vurdum gezmelerin dibine. Çok gezdim artık yeter, gelebilir 😂 ama şimdi iyi ki hemen olmamış dediğim vakitler çok, senin hesap 🙈

AA geçmiş olsun zencefil ıhlamur iyi gelir bziim birde umca damlamız var bebekten çocuğa herkes kullanabiliyor hasta olmadan düzenli içilirse direk etki ediyor süper bir damla
kardelelen321 kardelelen321 belki size de yarar evde bulundurulabilir
AA hiç duymamıştım. Çok işe yarar. Alayım ben de

İlk zamanlarda çok ağlıyodum, zindan ediyodum kendime yaşamı. Sonra baktım geçirelecek güzel günleri heba ediyorum vurdum gezmelerin dibine. Çok gezdim artık yeter, gelebilir 😂 ama şimdi iyi ki hemen olmamış dediğim vakitler çok, senin hesap 🙈
Ben zaten 29 yAşında evlenmiştim o yüzden acele etmiştim sırf yaştan dolayı istemiştim yani ama sonra bari 1 sene bekleseydim dedim işte :)) kısmet böyleymiş ama sen zaten daha genç evlendiğin için güzel olmuş gezmeleriniz yanınıza kar :)

Ben zaten 29 yAşında evlenmiştim o yüzden acele etmiştim sırf yaştan dolayı istemiştim yani ama sonra bari 1 sene bekleseydim dedim işte :)) kısmet böyleymiş ama sen zaten daha genç evlendiğin için güzel olmuş gezmeleriniz yanınıza kar :)
Fikrim değişmezse çok çocuk istiyorum ondan bu acele. Huni eksik kafamda huni istiyorum 😂 biraz büyüsün de siz de gezersiniz bence 😍

Back
X