- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.701
Kutlu Doğum derkencanım bu hafta kutlu doğum haftaları süreci var o yüzden biraz zor ama yarıon 45 dk pilates reformer var
A canım iyileşmek için manavı mı yedinMenüm
Sabah
Peynir
Salatalık
Domates
1 bardak süt
Ceviz
Öğlen
1/4 greyfurt
1 mandalina
İnce bi dilim ananas
6 badem
Akşam
Etli nohut 4yk
Bi dilim ekmek
Selam canım kademeli arttırıyorsun süper :)Arkadaşlar Merhaba,
Bugün 6000 adım yürüdüm. :)
Gerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.kardeş şart ama huniyi çoğaltıyorsun ama gerçekten anne olduğumu ben 2. de anladım ilkinde hep acemilikti
2.yi doğurmadan önce ben de çok çocuk isterdim. 4 tane ideal derdim. 2.den sonra fikrim değişti. Bazen eşim 3.olsa filan diyo. Ben de eve bi hizmetçi, mutfağa da bi aşçı istiyorum diyorum.
Şuan varmışsındır canım hoşgeldinBu arada sabah tartıldım sabitim. Bir de dar dediğim pantolonu giydim gidiyorum son iki günlük ip aktivitem bana yaramış,
Bir de yolda olduğum için suyu az içiyorum bugün böyle olsun :)
Canım normalde doğum günüm yarın ben bir Terazi Burcuyum ama doğum günü kutlaması arkadaşlar yüzünden bazen 1 hafta bazen de 1 ay sürerKutlu Doğum derken
Doğumgünü nümü anlatmak istedin yoksa kaptanım, öyleyse hayırlı ömürler dilerim
Şuan babamızda yurtdışında olunca daha bir zor hele biri de ergenyus oluncaGerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.
Aynen ya, o isleri birileri halletse belki ama ben tek çocukla bile küçücük evimi temizleyemiyorum ancak haftasonu babası ilgenirken oluyor.
Cherry Mom Çifte korunma olayına çok güldüm
Çok güzel yürümüşsün canım bravo menüde düzelmiş :)15.10
Sabah 10.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşarlı çavdar ekmeği, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli,sütlü kahve
Ara 15.00 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 20.00 Bol salata
Su 1.5 litre
Spor 11544 adım yürüyüş
Bugün akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 çıktı, cumaya kadar tartı işini çözüp cuma bildirim yapmak istiyorum, liste dışı takip edilebilmek için.
Eki Görüntüle 2545391
Valla yedim ama iyileşemedimA canım iyileşmek için manavı mı yedinnasıl oldun?
Ben 3 yaşındaki çocuğun nazını çekemezken size helal olsunŞuan babamızda yurtdışında olunca daha bir zor hele biri de ergenyus olunca
Üzülme kuzum olumsuz bir etkisi olurmuymuş aşılama için ?Valla yedim ama iyileşemedimvalla tam zamanında geldi çok üzgünüm
Hapşırma öksürme pek iyi değil diye biliyorum ama biri bin para havalarda uçuşuyolar. Nasipte varsa olur elbet ama insan bi tereddüte düşüyo tabiÜzülme kuzum olumsuz bir etkisi olurmuymuş aşılama için ?
Az mı canım .oğlun nasıl oldu ?Cherry Mom cnm 8 bin adim anca yurudum
Sen gönlünü ferah tut iyi bak kendine Allah verecekse hapşırık neymişHapşırma öksürme pek iyi değil diye biliyorum ama biri bin para havalarda uçuşuyolar. Nasipte varsa olur elbet ama insan bi tereddüte düşüyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?