- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.661
Günaydınlar dün öğleyin ince 1 dilim yedim akşam yemeğinde yopurt ve haşlanmış sebze yedimO da güzel :) kaptanım kutlu doğum haftası hergün pasta ile kutlanmaz inş :) gözüm üstünüzde :))))
Canım serum fizyolojik ile burnunu açık tut bolca da ıhlamurIhlamur içtim ama baya tıkalı ağzımı kapattığım an oksijenin osunu bile alamıyorum. Bakayım nöbetçi eczane yakınsa aldırayım
El ayak ağız gibi demişti doktor canım ama çok şükür bisey kalmadı
El ayak ağız gibi demişti doktor canım ama çok şükür bisey kalmadı
Bunu ben de okumuştum ama hayatıma geçiremedim daha ona da özen göstereyimDemiri alabilmek istiyorsan kalsiyuma birlikte yememek gerek..bu da aslinda etle sut urunleri yenmemesi gerekiyor demek. Biz milletce ıspanakla yoğurt, etli yemeklerle ayran tüketiyoruz ama işte demiri alamiyoruz bu sekilde.
Ben hamileyken konu oldu, ondan beri dikkat ediyorum.
Aslında herşey alışkanlık. Ben ergenlikten beri cok kötü besleniyordum ve bunun hayatima etkisnin de farkinda degildim ama yaşadığım sağlık sorunları, ruh halim, fiziksel yorgunluk vb hep beslenmeden etkileniyor. Doğrusuna alışınca o tür şeyleri daha az canın ister ve istese de kendini kontrol etmek kolaylaşıyor.
İlk zamanlarda çok ağlıyodum, zindan ediyodum kendime yaşamı. Sonra baktım geçirelecek güzel günleri heba ediyorum vurdum gezmelerin dibine. Çok gezdim artık yeter, gelebilirAy zaten çok şükür yaşın genç stres yapacak gerilecek bir durum yok çok şükür sevindim .vardır onda da Allah'ın bir bildiği evliliğin ilk zamanlarını doya doya geçirdiniz işte ne güzel ben niyeyse evlenir evlenmez çocuk istedim şimdi diyorum keşke biraz daha gezip tozsaymışız yani balayı tatili olmasa başbaşa hiç bir aksiyonumuz olmadı
Canım arkadaşıımnSeni dinledim bildiğim spora yöneldim ve ip atladım 1000 tane :)
Reformerdan sonra canlanırsınız kaptanım :) kolay gelsin :)emnis cim dün sadece 5000 adım attım şuan reformer pilates e geldim 45 dk haşatım çıkacak sonrasında yürüyüş yaparım ama ne kadar bilmiyorum halsizlik var
Deniyimm eczaneye çıkcam birazdan, ıhlamur akşamdan beri içiyorum toparlarım inşallahCanım serum fizyolojik ile burnunu açık tut bolca da ıhlamur
Evet inşaat mühendisi canım :)
AA hiç duymamıştım. Çok işe yarar. Alayım ben deAA geçmiş olsun zencefil ıhlamur iyi gelir bziim birde umca damlamız var bebekten çocuğa herkes kullanabiliyor hasta olmadan düzenli içilirse direk etki ediyor süper bir damla
kardelelen321 belki size de yarar evde bulundurulabilir
Ben zaten 29 yAşında evlenmiştim o yüzden acele etmiştim sırf yaştan dolayı istemiştim yani ama sonra bari 1 sene bekleseydim dedim işte :)) kısmet böyleymiş ama sen zaten daha genç evlendiğin için güzel olmuş gezmeleriniz yanınıza kar :)İlk zamanlarda çok ağlıyodum, zindan ediyodum kendime yaşamı. Sonra baktım geçirelecek güzel günleri heba ediyorum vurdum gezmelerin dibine. Çok gezdim artık yeter, gelebilirama şimdi iyi ki hemen olmamış dediğim vakitler çok, senin hesap
Fikrim değişmezse çok çocuk istiyorum ondan bu acele. Huni eksik kafamda huni istiyorumBen zaten 29 yAşında evlenmiştim o yüzden acele etmiştim sırf yaştan dolayı istemiştim yani ama sonra bari 1 sene bekleseydim dedim işte :)) kısmet böyleymiş ama sen zaten daha genç evlendiğin için güzel olmuş gezmeleriniz yanınıza kar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?