Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bilmiyorum neden. dünyanın en saçma şeyi ama değil mi? Sanırım birisi öyle demiş kulaktan kulağa yayılmış :) hiç bir gerçekliği yok. Senin öksürme ile ilgili duydukların gibi :)

Dünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 hindi füme 2 üçgen peynir

ara; 2 avuç kaju+badem

Uçakta ; 1 çavdar ekmeğine tavuklu sandviç ( 2dilim ekmek ed

ara; 1 avuç kaju badem

akşam; 1 hamburger ( mayonezsiz) arbys de et kızarmadığı için de daha hafif oluyor

ara 1 kare çikilat ( getirdiğimden yemesemiydim yani)

su;1 lt
Ödem atıcı hiç bir şey yok. Bugün içeceğim ama..
-spor 16 bin adım Cherry Mom

Hiç üzülme canım.. bunun olumsuz etkisi olmayacak bebeğin tutunmasında. Sadece ilaç içemediğin için biraz daha yavaş iyileşeceksin..
İlaç diyince aklıma geldi hamilelikte beni tek şey korkutmuştu migren .atak gelirse ne yapacağım faln ki Ozmanlar ayda 4 den fazla atak oluyordu.serumların geçirmediği şeyi Parol mu geçirecek diyordum.9 ay boyunca bir kez bile atak olmadı hafif baş ağrıları oldu ama kremlerle geçti hiç hastanelik olmadım Allahınn mucizesi gibi sonra yine başladı

Ben de bilmiyorum neden. dünyanın en saçma şeyi ama değil mi? Sanırım birisi öyle demiş kulaktan kulağa yayılmış :) hiç bir gerçekliği yok. Senin öksürme ile ilgili duydukların gibi :)
Eşime sinirlenip koca bi çamaşır leğenini kaldırdım, artık öksürük küçük bişiy kaldı sanırım

Günaydın herkese

Bakalım ben de o moda girecek miyim, şimdiki hayalim çocukla gezmek ama çevremde pek yapabilen yok inşallah başarabilirim.

O kadar zor mu yaa? Fikrimizde aynıymış ben de 4 istiyorum şimdilik
Şahsen 2.den sonra çok zorlandım ben. Sen belki yaparsın canım daha çok gençsin. Ben senin yaşında evli bile değildim.
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün 6000 adım yürüdüm. :)
İyi gidiyorsun canım. Dukan nasıl gidiyo devam mı
Hoş geldin canım vatan topraklarına. Sonunda kavuştum ailene gözün aydın. Bütün sınavlardan da geçmişsin maaşallah. Ben ilk gün biraz aksar spor diyet diye düşünmüştüm ama şahanesin
kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim
Geçmiş olsun kaptanım. Bu arada doğum günün de kutlu olsun. Sevdiklerinle bi ömür mutluluklar diliyorum.

Bugün adet oldum kızlar. Geçen cuma zaten artı geldim inşallah bu cumaya fazla yansımaz bu durum. Belki yarın sıvı diyeti yaparım. Bizim evde herkes hasta o yüzden spor da yapamıyorum.

Eşime sinirlenip koca bi çamaşır leğenini kaldırdım, artık öksürük küçük bişiy kaldı sanırım
Bunları yapmasan kendini daha iyi hissedersin ama yapıyor olman İnan bana tutunmayı etkilemiyor. Rahim kapalı bir kutu gibi ve gayet korunaklı.. böyle şeylerden etkilenmez.. ama sen kendini daha iyi hissedersin o başka :)

Yok kız buralardayım ama yoğunum gece girebiliyorum o zaman da burda kimse olmuyor diğer tarafada bana söz hakkı düştüğü için cevap verdim
Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama :)
Yahu olmasakta yaz ne var ki bu arada o grupta iyiymiş bende mi gelsem:)
Nasıl geçiyor haftan ? Diyet spor ne alemde

Bugün adet oldum kızlar. Geçen cuma zaten artı geldim inşallah bu cumaya fazla yansımaz bu durum. Belki yarın sıvı diyeti yaparım. Bizim evde herkes hasta o yüzden spor da yapamıyorum.
Düzelmediniz mi hala iki çocuklu aileler bunu çok yaşıyor hele ki ikisi de küçükse bir taraf kendini sakınamıyor öbür taraf kendini koruyamıyor al sana hastalk kış gelsin havalar soğusun mikrop biraz kırılacak daha raaht oluruz .

Geçmiş olsun canım..
Sağol canım benim
Düzelemedik canım ya. Büyük çok fenaydı zaten sesi bile kısılmıştı. Boğaz ağrısından dolayı iştahsızlaştı. Evin içinde uzaklaştıramıyorsun haliyle çocukları birbirinden. Büyükten iki gün sonra da küçük ateşlendi. Birkaç gece nöbeti de onun içi tuttum tabi ben de helak oldum. Halsizlik boğaz ağrısı filan var bende de. Dediğin gibi kışın gelmesini bekliyoruz.

Annen fln gelemez mi kuzum yanına az biraz sende hava alırsın ne bileyim biraz uyursun.bende şu aralar çok bunaldım sinirlerim bozuk emre gittikçe yramazlaşıyor. Marketten bir iki eksik alayım diyorum burnumdan geliyor tüm rafları indiriyor markette kaçıyor gidiyor dışarı çıkıyor tam kasadeyken alıp başını gidiyor mecbur öyle bırakıp peşine koşuyorum .
Yolda yürürken elini tutturmamaya başladı arabaların altına altına koşuyor onu yakalayacağım derken çığlık çığlığa fenalık geçiriyorum korkumdan. Sonra sinirlerim bozuluyor tabi
Babamları çağırdım bende ama onlarda da bitmek bilmeyen bir tadilat işi başladı o yüzden gelemiyorlar evde çalışma var diye bende gidemiyorum aama acil nefes almam gerek :)

Bunları yapmasan kendini daha iyi hissedersin ama yapıyor olman İnan bana tutunmayı etkilemiyor. Rahim kapalı bir kutu gibi ve gayet korunaklı.. böyle şeylerden etkilenmez.. ama sen kendini daha iyi hissedersin o başka :)
Aynen öyle aslında, rahatlatıyım birazcık kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…