Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yahu olmasakta yaz ne var ki bu arada o grupta iyiymiş bende mi gelsem:)
Nasıl geçiyor haftan ? Diyet spor ne alemde
Grup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)
Diyet iyi gidiyor bakalım cuma görcez sporda hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum

Grup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)
Nasıl ya hayret hani üst telini çıkartıp siliyorum ama o kadar o da gerçi eski evdeykendi lojmanda ki petekler eski tip radyatör :) yırttım o işten :) ben şimdi girsem bu çocuktan yapamam ordaki işleri kendime güvenemiyorm pek
Sevindim yürüyüşlere ekleyeyim listeye hafta içi yürüyrsun değil mi h sonuna yazmayayım ?
Uğra arada canım bizi selamsız bırakma

sıvıdiyeti bittim,i
bide petek nasıl yıkanır ya hani içindeki suyu boşaltıyosun onumu diyon

Hepsinden yapsak anca:)

bi o düzenli evim bide olumlamalar grupları varya benimde ilgimi çekiyo onlar gel girelim beraber diycem de kendimi teknolojiye pek kaptırmak istemiyorum sonra tel elimden düşmezse çocuklara kısıtlama koymaya hakkım olmaz

Evet hafta içi yürüyüş 1 saat hafta sonu yok
İyi oluyor kendimi zorunlu hissediyorum:)

Evet bencede faydalı gruplar aslında görevleri yaptım tamamdır ok diyip çıkıyorsun galiba bilmiyorum çok meşgul eder mi insanı
Ama öbür yandan dediğinde de çok haklısın şuncacık oğlum bile telefonu istiyor benden saklıyorum çoğunlukla

sıvıdiyeti bittim,i
bide petek nasıl yıkanır ya hani içindeki suyu boşaltıyosun onumu diyon
Sıvı diyetini ara ara yapıyorum genelde perşembe günleri tartı korkusuyla:)
Yok canım peteğin üst telini çıkarıyorsun altına eski çarşafı yayıyorsun ondan sonra yağ çözücü ve aspirin bol bol üstten bütün aralara sıkıyorsun sonra bir kovaya su koyup bezle aralarına suda sıkıyorsun oklavaya bezi takıp aralarının içini tek tek siliyorsun tertemiz oluyor

Aynen öyle görevi yaptım diyorsun veya istersen ogün yaptığın işleri yazıyorsun

Evet hafta içi yürüyüş 1 saat hafta sonu yok
İyi oluyor kendimi zorunlu hissediyorum:)

Çok iyi canım vaktin oluyorsa biraz biraz arttır bence vücut alışınca kilo gitmiyor çünkü :) kademeli arttırmak gerrkiyor :/
Sen ödev insanısın anlaşıldı :) şartlanman gerekiyor demekki güzel bir huy aslında

Aynen öyle görevi yaptım diyorsun veya istersen ogün yaptığın i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…