- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.801
Grup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)Yahu olmasakta yaz ne var ki bu arada o grupta iyiymiş bende mi gelsem:)
Nasıl geçiyor haftan ? Diyet spor ne alemde
Bende içeyim bir yeşilçay:)bugüne özel 2 yeşil çay içiyim bari
şimdi ye ye sonra yeşil çaydan fayda bekle diyosunuzdur ama ya tutarsaa
Nasıl ya hayret hani üst telini çıkartıp siliyorum ama o kadar o da gerçi eski evdeykendi lojmanda ki petekler eski tip radyatör :) yırttım o işten :) ben şimdi girsem bu çocuktan yapamam ordaki işleri kendime güvenemiyorm pekGrup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)
Diyet iyi gidiyor bakalım cuma görcez sporda hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
sıvıdiyeti bittim,iGrup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)
Diyet iyi gidiyor bakalım cuma görcez sporda hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
Hepsinden yapsak anca:)bendeee
yani herkesin en az 0,30 yüzdesi olmalıki nota gelmesin.
artı olanın detoks, ödem olanın atıcı,spor yapamayanın yürüyüş,hasta olanın sıvısal beslenmesi için 1.5 günü kaldıııı.
ASILIN KÜREKLERE
bi o düzenli evim bide olumlamalar grupları varya benimde ilgimi çekiyo onlar gel girelim beraber diycem de kendimi teknolojiye pek kaptırmak istemiyorum sonra tel elimden düşmezse çocuklara kısıtlama koymaya hakkım olmazNasıl ya hayret hani üst telini çıkartıp siliyorum ama o kadar o da gerçi eski evdeykendi lojmanda ki petekler eski tip radyatör :) yırttım o işten :) ben şimdi girsem bu çocuktan yapamam ordaki işleri kendime güvenemiyorm pek
Sevindim yürüyüşlere ekleyeyim listeye hafta içi yürüyrsun değil mi h sonuna yazmayayım ?
Uğra arada canım bizi selamsız bırakma
Nasıl ya hayret hani üst telini çıkartıp siliyorum ama o kadar o da gerçi eski evdeykendi lojmanda ki petekler eski tip radyatör :) yırttım o işten :) ben şimdi girsem bu çocuktan yapamam ordaki işleri kendime güvenemiyorm pek
Sevindim yürüyüşlere ekleyeyim listeye hafta içi yürüyrsun değil mi h sonuna yazmayayım ?
Uğra arada canım bizi selamsız bırakma
Evet bencede faydalı gruplar aslında görevleri yaptım tamamdır ok diyip çıkıyorsun galiba bilmiyorum çok meşgul eder mi insanıbi o düzenli evim bide olumlamalar grupları varya benimde ilgimi çekiyo onlar gel girelim beraber diycem de kendimi teknolojiye pek kaptırmak istemiyorum sonra tel elimden düşmezse çocuklara kısıtlama koymaya hakkım olmaz
Sıvı diyetini ara ara yapıyorum genelde perşembe günleri tartı korkusuyla:)sıvıdiyeti bittim,i
bide petek nasıl yıkanır ya hani içindeki suyu boşaltıyosun onumu diyon
Aynen öyle görevi yaptım diyorsun veya istersen ogün yaptığın işleri yazıyorsunEvet bencede faydalı gruplar aslında görevleri yaptım tamamdır ok diyip çıkıyorsun galiba bilmiyorum çok meşgul eder mi insanı
Ama öbür yandan dediğinde de çok haklısın şuncacık oğlum bile telefonu istiyor benden saklıyorum çoğunlukla
Aynen öyle görevi yaptım diyorsun veya istersen ogün yaptığın işleri yazıyorsunEvet bencede faydalı gruplar aslında görevleri yaptım tamamdır ok diyip çıkıyorsun galiba bilmiyorum çok meşgul eder mi insanı
Ama öbür yandan dediğinde de çok haklısın şuncacık oğlum bile telefonu istiyor benden saklıyorum çoğunlukla
Evet hafta içi yürüyüş 1 saat hafta sonu yok
İyi oluyor kendimi zorunlu hissediyorum:)
Aynen öyle görevi yaptım diyorsun veya istersen ogün yaptığın iEvet bencede faydalı gruplar aslında görevleri yaptım tamamdır ok diyip çıkıyorsun galiba bilmiyorum çok meşgul eder mi insanı
Düzeldi galiba :)Sayfa kafayı yidi gene:)
Suan daha iyi cnm cok sujurOğlun nasıl oldu canım
Bu hafta + gwlecem simdiden ne yapacam bilmiyorumAy ne bileyim aklım oraya gitti
Toparla hemnn canım biraZ detoks vari beslenebilirsen atarsın üstünden hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?