Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef canım gelemezler. Kardeşim yakında askere gidecek, çok uzaklar zaten ha deyince gelinmiyo da. Ama dinlenmeye ihtiyacımız var gerçekten. Çok bunaldık.
Kuzum sana da Allah kolaylık versin. Dışarı çıkıldığında bu davranışlar çok tehlikeli nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Bizim Cemreyle market kurallarımız, park kurallarımız vs var. Uyulmadığı taktirde bi daha gidemeyeceğini bilir kurallara uyardı. O konuda hiç zorlamadı beni ama küçük tam bir asi. Dediği olacak illa. Başına buyruk davranışları var. Acaba neden birinde yöntem işlerken ötekinde olmuyo. Anlamış değilim.

eh rabbimizn nimetleri sadece yiyecek içecek değil ki,benle akran bi arkadaşım son çocuğuna hamile kalmıştı kazayla,normalde romatizma ve fibromiyalji hastasıydı,inanırmısın hiçbir ağrım kalmadı diyordu,doğurdu yeniden başladı şikayetleri.

Aman dilini ısır çok korkuyorum bu hafta tartıdan
bendeee
yani herkesin en az 0,30 yüzdesi olmalıki nota gelmesin.
artı olanın detoks, ödem olanın atıcı,spor yapamayanın yürüyüş,hasta olanın sıvısal beslenmesi için 1.5 günü kaldıııı.
ASILIN KÜREKLERE

Yarın sabah tartılayım bakayım durum kötüyse yarın sıvı yapayım ben de

O nasıl çirkin bi farktır
Değil mi çok sevimsizzzz ://

ne edek çekelimmi beyaz bayrağı
hayır şimdi başlasam cumaya kadar benim içimden bi dennisgo çıkmazki
arkadaş tatile çıktığı gün bile 16000 adım nedir yaniii
Valla biz olsak yolculuk der diyeti bile unuturuzz :) o aksini yaptı helal olsun

kızlaaarrr
canlanalımm,yoksa bu hafta nota geliyo heee.
Yok canım kötüyü çağırma öyle iyi olacak herşey yarın herkes çok hafif yiyecek
Benimde yarın akşam zumba var hee iyi ödem olacak ..

Değil mi halbuki ikisinde de aynı tavrı sergiliyordu dur ama olmuyor çok anne böyle dert yanıyor biri güzel uyurken öbürü bir türlü uyumaz biri uslu biri yaramaz tamamen karakter senlik birşey değil bence .emrede öyle hep asi şunu al dersin öbürünü alır hayatta senin gösterdiğini yapmaz :))

Şükürler olsun aynen rabbim yardım ediyor işte çok endişelenmiştim ama kendimi en sağlıklı ve mutlu hissettiğim dönem hamilelik

Yarın sabah tartılayım bakayım durum kötüyse yarın sıvı yapayım ben de
Detttttt deliye bak :/ zaten hastasın et ye sebze ye aman diyim bağışıklığını kuvvetlendir geliyor anne terliiğiii :)

burayı no kilo okumasın
yes fit çiler,yemek yaparken leslie,tv seyrederken bölgesel,markete giderek yürüyüş yapıyoruz ve yaptıklarımızı yazmıyoruzyoksa deniz 2 katını yapıyooo.duymasın
Yemek yaparken leslie mıııııı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…