- 23 Mart 2016
- 30.352
- 91.145
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.821
Sen menüleri yazmadın değil mi bu haftaBu hafta + gwlecem simdiden ne yapacam bilmiyorum
Canım tup bebek mi yaptırdın aşılama mi Allahım hayırlısıyla minigini nasip etsin sana. Bende bi zamanlar buraya bebiş için üye olmuştum 15. Ayimda hamiş kaldım çok şükür Rabbime şimdi oğlum 16 aylik ❤ allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada
Bu Cennet hurması bu kadar tok tutuyor mu hiç bişey yememişsin ve şişim demişsinMerhabalar
Menüm
Sabah
2 tane hurma
Ara
Yok
Öğle
1 kase yayla çorbası
Ara
1 küçük cennet hurması
Ara
1 cennet hurması
Akşam
1 kase yoğurt içine salatalık roka maydonoz dereotu dogradim ceviz ekledim yedim
Yanında da ekstra domates yedim
Ara
Yapmadım çünkü midem inanılmaz sis
Su: 2.5 litre
Spor: 2000 adim eger ekstra yaparsam yazarımCherry Mom
Galiba benim safra kesemdeki taşlar yavaş yavaş uyaran veriyo çünkü ağrı şancı gibi ve belime vuruyo
Hic diyette degilmisim gibi hemdeSen menüleri yazmadın değil mi bu haftaçok mu kaçamak vardı ?
Amiin inşallahCanım tup bebek mi yaptırdın aşılama mi Allahım hayırlısıyla minigini nasip etsin sana. Bende bi zamanlar buraya bebiş için üye olmuştum 15. Ayimda hamiş kaldım çok şükür Rabbime şimdi oğlum 16 aylik ❤ allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada
Tok tuttu gerçekten bide diyetisyen im in verdiği listeye uymaya çalışıyorum canım akşam bu şekilde yememi istedi bi an önce aldıklarımi vereyim diye. Taşlar bu ara niye rahatsız etmeye başladı hiç çözemedim doktor yolu görünüyo gibiBu Cennet hurması bu kadar tok tutuyor mu hiç bişey yememişsin ve şişim demişsin
Taşlar spor yapınca falnnmı ağrı yapıyor canım ? Geçmiş olsun
Amin canım amin. Koklarim tabi teyzesi hemde seve seveAmiin inşallahsağlıkla büyüt kuzucuğunu benim yerime de koklaa
aşılama yaptırdım. Ah keşke benim de 15te olsaydıay olarak saymamıştım şimdi sen ay diyince saydım da 26ıncı ayımmış. Hayırlısıyla nasip olur inşallah tüm bekleyenlere
İlk başlarda ben de öyleydim ama sanırım artık kabullendim. Yakın çevremde benden sonra 5 kişi hamile kalıp doğum bile yapınca nasipten ötesinin olmicağı çarpıverdi yüzüme. Artık öyle çok ağlamıyorum ama aşılama tutmazsa ağlardır ağlamamanın verdiği bişeyle içimden ağlak bi canavar da çıkabilir kestiremiyorumAmin canım amin. Koklarim tabi teyzesi hemde seve seveEvliliğimizin 3. Yılında hamile kaldım ama 15 aydır düzenli denemistik. 1 yıl istemedik 1 yıl ayrı gayri geçti bulusmamizin üstünden 15. Ay çok şükür polikistik over var bende femara kullanmıştım. Ne günlerdi yaaa ne ağlardım hiç anne olamicam sanırdım çok korkardım kendimi kadınmis gibi hissetmezdim. Hamile görünce o eksik yanim yüzüme sert bi tokat gibi yapışırdı ama çok şükür Rabbimden umut kesilmez bol dua et dua her şey ben çok inanıyorum duanın gücüne ❤
Sende kayısı çayı işe yarıyo en azından bend2 oda yok.bu haftaki gibi yürüyüş yaparsan sabir gelebilirsin belki.ben napsam uff.Bu hafta + gwlecem simdiden ne yapacam bilmiyorum
Tam tavsiyelerine uyuyorum bak. Akşam yeğenimin resim kursu vardı. Bıraktık bir saat oturacak değiliz ya hemen yürüyüşe çıktık. Kardeşim de kilo almış onu da peşinden sürüklüyorum imdat diyor artık :)burayı no kilo okumasın
yes fit çiler,yemek yaparken leslie,tv seyrederken bölgesel,markete giderek yürüyüş yapıyoruz ve yaptıklarımızı yazmıyoruzyoksa deniz 2 katını yapıyooo.duymasın
Bundan sonra dikkat etmen lazım vücudu strese sokacak Diyetler ve sporlar yok. Ben demiyorum bak diyetisyen diyordu bunu. Sen ne verirsen vücüda o da karşılığında bir şeyler verecek sana. Beslenmezsen bebek diyecek bu ne biçim dünya yiyecekler hiç güzel değil :)Yarın sabah tartılayım bakayım durum kötüyse yarın sıvı yapayım ben de
Protein ve sebzedir senin beslenmen güzelim. Hadi sebzeleri çorbaya koyarsın diyelim.ama protein lazım :) ve daha önemlisi düşük kalorili her diyetten uzak dur. Ben daha ortada ihtimal varken, tedaviye başlarken diyetisyen vücudu strese sokacak her şey yasak. Dengeli beslenip yürüyüş yap diyordu
Temizlik öğreneceğin bir grup mu var. Ben de hiç sevmem Petek yıkama gibi detayın detayı temizliği :) zamanında annemden öğrenmiştim ama hep gözüm başka tarafa kayıyordu herhalde. Kendim yapmıyorum :)Grup iyi gerçekten hiç peteklerimi yıkamamıştım orda öğrendim yıkanıyor gerçekten:)
Diyet iyi gidiyor bakalım cuma görcez sporda hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
Barbunya 4 kaşıktan az yeme eğer bu beni şişirir gaz yapar falan filan diyorsan akşam değil öğlen ye. Bir de köftenin yanına salata ekle canım. Bir birim köfte 2 birim salata olsun tabakta :)Bugünkü menüm
sabah
Peynir
Salatalık
Kuru kayısı
Ceviz
Domates
öğlen
4 köfte
1 dilim ekmek
akşam
Süt ve 3yk nar blenderdan geçirip içtim
2yk barbunya
spor yok
Su 2 litre
Bu beni diyetisyen menüsü müydüTok tuttu gerçekten bide diyetisyen im in verdiği listeye uymaya çalışıyorum canım akşam bu şekilde yememi istedi bi an önce aldıklarımi vereyim diye. Taşlar bu ara niye rahatsız etmeye başladı hiç çözemedim doktor yolu görünüyo gibi
Bundan sonra dikkat etmen lazım vücudu strese sokacak Diyetler ve sporlar yok. Ben demiyorum bak diyetisyen diyordu bunu. Sen ne verirsen vücüda o da karşılığında bir şeyler verecek sana. Beslenmezsen bebek diyecek bu ne biçim dünya yiyecekler hiç güzel değil :)
Şaka bir yana lütfen günlük süt peynir yumurta ( beyazını sevmediğin için yemesem de sarısını ye; beyazları da bir kaba koy eşine beze yap mesela ne bileyim) gibi ihtiyaçları ihmal etme. Mutlaka bir öğün salatalı bir protein ye ama yeşil sebzeler tercih etme marul vs..
Protein ve sebzedir senin beslenmen güzelim. Hadi sebzeleri çorbaya koyarsın diyelim.ama protein lazım :) ve daha önemlisi düşük kalorili her diyetten uzak dur. Ben daha ortada ihtimal varken, tedaviye başlarken diyetisyen vücudu strese sokacak her şey yasak. Dengeli beslenip yürüyüş yap diyordu
Anlaştık dikkat etcem, bugünkü menümü beğencek misin bakalımBarbunya 4 kaşıktan az yeme eğer bu beni şişirir gaz yapar falan filan diyorsan akşam değil öğlen ye. Bir de köftenin yanına salata ekle canım. Bir birim köfte 2 birim salata olsun tabakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?