Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:)) Tmm canım kaydettim süpersin valla ne diyeyim sen bize diyorsun ya hep çocukla yapıyorsunuz falan artık emin oldum sen çocuk olduğunda da çok güzel spor yaparsın :)))

@toplight, Cherry Mom , Nefesimmmsin
Sabah tartım, evden çıktığım güne göre +1.. ama bu kesinlikle tartı farkı olmalı. çünkü diyeti bozmadım dengeli yedim ve aktiftim, ayrıca ödem atıcı içtim dün. Hatta bana göre tartı farkı minimum 1,5-2 çünkü saçlarımı da kestirdim en az -500 gr odur. Resmen kafam rahatladı ve hafifledi :)
tabiki saç kısmı şaka ama almış olma ihtimalim yok yani.

Eklentiler

• 078D316F-FBF0-4F70-9F98-F93D70D153B1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 19
Yol üzerinde eczane görürsen bide eczane de mi tartılsan acaba

:)) Tmm canım kaydettim süpersin valla ne diyeyim sen bize diyorsun ya hep çocukla yapıyorsunuz falan artık emin oldum sen çocuk olduğunda da çok güzel spor yaparsın :)))
Ben yeğenimle aktif oluyorum ama 7 yaşında neredeyse ve bakımı annede sadece oynuyorum. Dün 40 dakika da yeğenimle dans edip yuvarlandık. Ama neye girer bilemedim yazmadım.. Bir ödev bir oyun diye anlaştık. Saat kuruyoruz 20 dakika oynuyor 20 dakika okul ya da kursları ile ilgili ödevlerini yapıyoruz. anne baba çekildi kenara birlikte yapıyoruz çok eğlenceli.. ama düşünsene sen o arada yemek çamaşır bulaşık her şeyle ilgileniyorsun. Anne olmak çok yönlü bir şey zorluğu orada bence.

kızlar günaydın ben müsadenizle ayrılmak istiyorum bu aralar moral olarak çok iy değilim ailecek o yüzden buralardada aktif olamıyorum sizide zor durumda bırakmak istemiyorum teşekkürler ş,imdiden
Günaydın canım
Toparlanmayacak bir konu değildir inş umarım herşey kısa zamanda halledilir .tamamen mi ayrılmak istiyorsun yoksa izinn gibi mi ?

geçmiş olsun tatlım

Sende kayısı çayı işe yarıyo en azından bend2 oda yok.bu haftaki gibi yürüyüş yaparsan sabir gelebilirsin belki.ben napsam uff.
Bugun en az 4 kuba icecem zaten zira az su tuketiminden yine kabizim yurumek ivin inan ne zaman musait ne de mekan ama bugun yuruyuse cikmayi dusunuyorum

Bence de farkli bi tartida tartil cnm bu kadar cabaya tartinin da hakkini verecegine inaniyotum​

Bugun en az 4 kuba icecem zaten zira az su tuketiminden yine kabizim yurumek ivin inan ne zaman musait ne de mekan ama bugun yuruyuse cikmayi dusunuyorum
Bende toparlayacağını düşünüyorum canım sen bir yerden başlada giden yanımıza kar kalsın :))

Ağrı arttmadan git bari canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…