Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada tartinin pilini degitirdim ama pilden degilmis. esimle baktik biraz. Sonucta ilk degil son verikleri dogru gibi, dun aksam yemekten once 51.8 di bu sabah 52.1 (sanirim pudding yuzunden). Sonucta bu tarti izne ayrilmadan once kullandigim oldugu icin bununla devam edip cuma bildirim yapicam. Artik denk gelirse bir yerlerlede daha guvenlir bir tarti ile gercek kilomu ogrenirim bir ara.

Hayır canım bu yolculuk menüsü.. fındık fıstık kaju sağlıklı besinler olabilir ama 100 gr 500-600 kalori olan ve yakımı için ciddi cardio gerektiren besinlerdir. Bir günde 3 avuç bu mantıkla fazladır. Ama 3,5 saat yolda 2-3 saat havaalanında geçirince, bunun bir kısmını beklerken yürüyüşle geçirince çok da takılmadım haliyle. Uçakta yediğim çavdar ekmekli sandviçi özellikle seçtim. Akşam yolculuk bitip kardeşimle bir araya geldiğimizde, diyet yapıyorum ve bana neden sebze veya et yapmadınız deme durumum da olmadı :) yediğim hamburgeri bilinçli tercih ettim.. seçtiğim hamburger arbys’in en küçük hamburgerlerinden birisi olup sığır etini 4 saat fırınlayarak mayonez ve domates ile hazırlıyorlar. Mayonezsiz aldığım için patatesleri yemediğim için de sorunsuz bir akşam yemeğiydi bence. Sonrasında yediğim çikolatayı aklı başında hiç bir diyetisyen o saatte vermez. Ama hayatın olağan akışında böyle şeyler yapmak hepimizin hakkı bence :)

tatlım tabiiki takip edeceğiz ki listeye girince sorun olmasın diye mutlaka bildirmen lazım yarın kilonu

canım hemen kayısı çayı iç bugün hareketi artık o 200 -300 gr gider hemen
Oyle yapacam kaptanim 1 kupa ictim bile
Bu arada kacirmisim kaptanim seninde dogum gunun kutlu olsun nice guzel yillara sevdiklerinle

Ben hamileyken hergun sabah bir limon sikip iciyordum, hatta ye eksiyi dogur ayseyi kiz olacak herhalde diyorduk o da yalanmis oglan oldu. neyse sonuc - oglum limon gordu mu dayanamiyor - direk limonu yiyor ve suratta bir gidim eksime ifadesi yok :)
Benim oğlumda sever eline alıp yiyor elma gibi :)))

Kaptanımda söylemiş zaten tabiki bildir canım yoksa bir türlü tam motive olamıyor insan çok haklısın..diğer kızlarla birlikte takip ediyor oluruz
balpamuk N Nurumcan94

Aynen bizde nadiren evdeyiz :) lojmandayız güzel bir ortamamız var park bahçe çocuk :) günde iki kez park gezme vs yapıyoruz ama tabi artık kış geldiği için bizde kreş düşündük . kurumun kreşi 3 yaşdan önce kayıt yapmadı o yüzden şuan beklemedeyiz tam gün değil ama şöyle 3 4 saat bir oyun ortamı olsun diye götüreceğim kayıt sonrası. Kasım sonunda 3 olacağız bekliyoruz :) hem bana hem ona iyi gelecek inş :)

Antrenman zorlu geçiyor desene :))) ay yat dinlen kahve kitap müzik ohhh bak zaman daralıyor yap keyfini
Bugün evde yalnız kaldım onun keyfiyle enerjim geldi yüriyim birazcık birazdan film, örgü yaparım. Dün hiç yürüyemedim

Bugün evde yalnız kaldım onun keyfiyle enerjim geldi yüriyim birazcık birazdan film, örgü yaparım. Dün hiç yürüyemedim
A örgü ne güzel marifet hiç yapmadım ne örüyorsun ?
Film diyince sinemada filme gitmeyeli 2 yıl oldu aslında 3 ama 1 kere gitmiştim arada of of :)) emre doğmadan önce evde devamlı yabancı dizi izlerdik sezon sezon Dexter falan :) sinema filmleri desen vizyona girer girmez şimdi şu 7.koğuşmuydu o girdi vizyona ya çok içim gitti güzel gözüküyor fragmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…