- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.881
Evet canım noldu kiBu beni diyetisyen menüsü müydü
Hayır canım bu yolculuk menüsü.. fındık fıstık kaju sağlıklı besinler olabilir ama 100 gr 500-600 kalori olan ve yakımı için ciddi cardio gerektiren besinlerdir. Bir günde 3 avuç bu mantıkla fazladır. Ama 3,5 saat yolda 2-3 saat havaalanında geçirince, bunun bir kısmını beklerken yürüyüşle geçirince çok da takılmadım haliyle. Uçakta yediğim çavdar ekmekli sandviçi özellikle seçtim. Akşam yolculuk bitip kardeşimle bir araya geldiğimizde, diyet yapıyorum ve bana neden sebze veya et yapmadınız deme durumum da olmadı :) yediğim hamburgeri bilinçli tercih ettim.. seçtiğim hamburger arbys’in en küçük hamburgerlerinden birisi olup sığır etini 4 saat fırınlayarak mayonez ve domates ile hazırlıyorlar. Mayonezsiz aldığım için patatesleri yemediğim için de sorunsuz bir akşam yemeğiydi bence. Sonrasında yediğim çikolatayı aklı başında hiç bir diyetisyen o saatte vermez. Ama hayatın olağan akışında böyle şeyler yapmak hepimizin hakkı bence :)Cok guzel menu, dengeli :)
Vaay, bu kadar kardiyoya karbonhidrat dayanmaz, beslenmeni merak ettim.
Gecmis olsun simdiden, acil sifalar..
Hmm, simdi menuyu gorunce yorum yazayim bari. Yaptigin spora gore bence daha iyi beslenebilirsin, o kadar sporla cok daha guzel sonuclar alabilmek icin. Bir kere hazir hamburger kalorisi, yagi az da olsa pek cok acidan sakincali. Kullanilan et, bozulmasin diye katilan katki maddeleri, tat artirici pek cok yapay aroma, sonra ekmegi vb. Ama tabi mecbur disaridaydim diyorsan bilemedim... Yoksa bu diyetisyen menusu mu?
Oy oy oy, 3 yas miydi bu? Gozum korktu simdiden, bizimki de evde kapilari acmayi ogrendi daha 14 aylik.. Bu konular herkesin kendi aile dinamikleri ile ilgili tabi, senin icin ozel olarak soylemiyorum ama sanki cocuklar 3 yas civari artik eve sigmiyor, otorite acisindan okul oncesi sinif veya oyun grubu birseyler lazim gibi. Aktivite yapabilecegi ve sosyallesebilecegi...
Senin diyetisyen menusu biliyorum ama burrada hic protein yok ben mi yaniliyorum, arada bir gun oyle olur tabi ama diger gunler protein mi eklesen biraz...
Umarim buyuk bir sikinti yoktur, bazen insanin oncelikleri farkli oluyor tabi. Umarim buraya yazamasan da dikkat etmeye devam edersin, rahatladigin anda da donersin aramiza...
Neredeyse sadece hurma yedirmiş tek tip beslemiş haliyle şaşırdımEvet canım noldu ki
canım hemen kayısı çayı iç bugün hareketi artık o 200 -300 gr gider hemen
teşekkürler tatlım
tatlım tabiiki takip edeceğiz ki listeye girince sorun olmasın diye mutlaka bildirmen lazım yarın kilonutoplight Cherry Mom
kaptanim yeni duzen nedir bilmiyorum ama oncedenmorordek kaptan liste disi olanlari da haftalik takip ederdi size ek is oluyor ama bize motivasyon kaynagi. benim yarin bildirim yapmam uygun mudur yoksa, siz listeye alana kadar kendi kendime mi takip edeyim?
Oyle yapacam kaptanim 1 kupa ictim bilecanım hemen kayısı çayı iç bugün hareketi artık o 200 -300 gr gider hemen
Hurmayı ben yedim sabah kahvaltısı normal benim vaktim olmuyo gecistiriyorum yoksa liste tam olarak böyle değilNeredeyse sadece hurma yedirmiş tek tip beslemiş haliyle şaşırdım
Benim oğlumda sever eline alıp yiyor elma gibiBen hamileyken hergun sabah bir limon sikip iciyordum, hatta ye eksiyi dogur ayseyi kiz olacak herhalde diyorduk o da yalanmis oglan oldu. neyse sonuc - oglum limon gordu mu dayanamiyor - direk limonu yiyor ve suratta bir gidim eksime ifadesi yok :)
Kaptanımda söylemiş zaten tabiki bildir canım yoksa bir türlü tam motive olamıyor insan çok haklısın..diğer kızlarla birlikte takip ediyor oluruztoplight Cherry Mom
kaptanim yeni duzen nedir bilmiyorum ama oncedenmorordek kaptan liste disi olanlari da haftalik takip ederdi size ek is oluyor ama bize motivasyon kaynagi. benim yarin bildirim yapmam uygun mudur yoksa, siz listeye alana kadar kendi kendime mi takip edeyim?
Aynen bizde nadiren evdeyiz :) lojmandayız güzel bir ortamamız var park bahçe çocuk :) günde iki kez park gezme vs yapıyoruz ama tabi artık kış geldiği için bizde kreş düşündük . kurumun kreşi 3 yaşdan önce kayıt yapmadı o yüzden şuan beklemedeyiz tam gün değil ama şöyle 3 4 saat bir oyun ortamı olsun diye götüreceğim kayıt sonrası. Kasım sonunda 3 olacağız bekliyoruz :) hem bana hem ona iyi gelecek inş :)Oy oy oy, 3 yas miydi bu? Gozum korktu simdiden, bizimki de evde kapilari acmayi ogrendi daha 14 aylik.. Bu konular herkesin kendi aile dinamikleri ile ilgili tabi, senin icin ozel olarak soylemiyorum ama sanki cocuklar 3 yas civari artik eve sigmiyor, otorite acisindan okul oncesi sinif veya oyun grubu birseyler lazim gibi. Aktivite yapabilecegi ve sosyallesebilecegi...
:) İnsan korkuyor değil mi perşembe buralar sessiz olunca :)))Nerelere kayboldunuuuz?
Evet bi korku sarıyo:) İnsan korkuyor değil mi perşembe buralar sessiz olunca :)))
Belki herkes spor yapıyordur meşguldür:)
Antrenman zorlu geçiyor desene :))) ay yat dinlen kahve kitap müzik ohhh bak zaman daralıyor yap keyfiniEvet bi korku sarıyo
İnşallah öyledir ben de sabahtır evin içinde deli gibi yürüyorum
Bugün evde yalnız kaldım onun keyfiyle enerjim geldi yüriyim birazcıkAntrenman zorlu geçiyor desene :))) ay yat dinlen kahve kitap müzik ohhh bak zaman daralıyor yap keyfini
A örgü ne güzel marifet hiç yapmadımBugün evde yalnız kaldım onun keyfiyle enerjim geldi yüriyim birazcıkbirazdan film, örgü yaparım. Dün hiç yürüyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?