- 23 Mart 2016
- 30.352
- 91.145
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.901
Amigurumi örüyorumA örgü ne güzel marifet hiç yapmadımne örüyorsun ?
Film diyince sinemada filme gitmeyeli 2 yıl oldu aslında 3 ama 1 kere gitmiştim arada of of :)) emre doğmadan önce evde devamlı yabancı dizi izlerdik sezon sezon Dexter falan :) sinema filmleri desen vizyona girer girmez şimdi şu 7.koğuşmuydu o girdi vizyona ya çok içim gitti güzel gözüküyor fragmanı
Ya bir kaç örnek koysna foto bakalım mahsuru yoksaAmigurumi örüyorumbence vardır marifet denememişsindir
bırakcak kimse yok mu bi kaçamak yapsanız? Fotodan çok masum duruyo ama bi hayli yaramazmış sankimCeza falan versen ikna olmuyo mu? Ben de Joker girmiş vizyona onu ve dediğin 7. koğuşta mucizeyi kestirdim gözüme
Antrenman zorlu geçiyor desene :))) ay yat dinlen kahve kitap müzik ohhh bak zaman daralıyor yap keyfini
O hiç aklıma gelmedi lafın gelişi söyledim işte :)pawlover kahveye dikkat et, biraz tartismali 1-2 bardak sorun degil deniyor ama ben hic icmedim hamilelik boyunca, riske gerek yok diye... oncesinde zaten sevmezdim ama uykusuzluk denen meret nedeniyle bebek buyuyunce haftada 1 icmeye basladim..
Kahveyle pek aram yok Allah’tan ayda yılda bi misafir gelirse anca içiyorumpawlover kahveye dikkat et, biraz tartismali 1-2 bardak sorun degil deniyor ama ben hic icmedim hamilelik boyunca, riske gerek yok diye... oncesinde zaten sevmezdim ama uykusuzluk denen meret nedeniyle bebek buyuyunce haftada 1 icmeye basladim..
Gibi gibii örüyorumYa bir kaç örnek koysna foto bakalım mahsuru yoksa
Yaramaz olması bir yana beni hiç bırakmaması zorluyor beni 1 yaş civarında çalıştığım için çocukta sendrom mu oldu ne oldu bilmem İşi bırakıp İstanbul'dan buraya gelince çok başbaşa kaldık ve yapıştık :)) yoksa akıllıdır laf anlar ama istemediği birşey ise inattır onu kıramıyorum işte .
Burda hiç tanıdığım yok maalesef eşimin iş arkadaşları onların eşleri ayda yılda bir işte :))
Cnm oglum uyudu temizlik yapiyorum soyle 20 dk bitirmis olurum sonrada poyraz uyanirsa bi yuruyuse cikacam tabii yagmur yagmazsaNerelere kayboldunuuuz?
Benim de dip köşe temizliğe girişesim var zor tutuyorum kendimiCnm oglum uyudu temizlik yapiyorum soyle 20 dk bitirmis olurum sonrada poyraz uyanirsa bi yuruyuse cikacam tabii yagmur yagmazsa
Merhabalar,balpamuk buna ayri cevap yazayim dedim, evet baya zaman oldu gruba ugramayali.
Benim oglum var 14 aylik. Mayis gibi izne ayrilmistim, yazin 2.5 ay yatili misafirim vardi esimin ailesi geldi. O sayede gunde 3 saat dil kursuna gittim, kalan zamanda ogluma ilgilenip aksamlari da ders calistim. Yemek, temizlik filan sagolsun kv birsey yaptirmadi hayat guzeldi bana oyle :) Tabi hareketsiz ve bol yemeli bir hayat oldu ama sorun degil -yine 52 kilo civarindayim, simdi kasip 47-48le mezun olayim diyorum sene sonunda
HEnuz ise donmedim, oglum daha yeni yuruyor, dengesi tam yok, turkce konustugumuzu anliyor ama 15 kelime filan soyluyor daha.. Yani 2 yas civari vericez krese herhalde, o zamana kadar simdilik ben bakicam gibi duruyor belki son aylar babasi kalir ben baslarim aam o da net degil.
Ben cocuktan onceki 2-3 yil fazla kiloluydum 64-65 civari (1.56 boya fazla oluyor), onun icin bu kilolar cok hosuma gitti, hayat daha kolay. Giydigin ustune oluyor, hareket etmek yormuyor vb. lise yillarima dondum, buyuk konusmayayim ama daha da almam herhalde cunku kafamda bu konuyu cozdugumu dusunuyorum (tabi bazen insanin elinde olmuyor, hayatin ne getirecegi belli degil genelde stresli zor zamanlarda insan dikkat edemiyor).
Bu ara spora hic vakit yok ama sporsuz diyetle devam edeyim skinny fat dedeilerinden bile olsam, vakit olunca sporla fitlesirim diyorum. Spor yapamioyrum diye salmanin anlami yok...
Peki senin nasil gidiyor? Yine dukan demissin, nacizane fikrim sudur (sormadin ama): ben o zamanlar @kardelelen321 e de demistim, bu cesit kisitlayici diyetler yerine dengeli beslenme daha iyi bence. Yeniden baslayacaksan hamur isi sekerden uzak, sebze,meyve protein her grubu iceren kalori ve porsiyon olculu bir diyet yapsan, diyetteyim kafasinda degil de dogru beslenmeyi ogreniyorum, hep surdurebilecegim sekilde beslenerek kilo veriyorum desen, bunu denesen nasil olur?
Kaptanımda söylemiş zaten tabiki bildir canım yoksa bir türlü tam motive olamıyor insan çok haklısın..diğer kızlarla birlikte takip ediyor oluruz
balpamuk @Nurumcan94
teşekkür ederim canım benimOyle yapacam kaptanim 1 kupa ictim bile
Bu arada kacirmisim kaptanim seninde dogum gunun kutlu olsun nice guzel yillara sevdiklerinle
ne temizliği otur oturduğun yerde yorma sakın kendiniBenim de dip köşe temizliğe girişesim var zor tutuyorum kendimi
+1 değilsin yarına dimiTeşekkür ederim kızlar Allah hepimize hayırlı ömürler versin
Dgnümü lahana, ananas suları, yeşil çay,avakado Vs lerle kutluyorum ne hoş diiiimi
Bizimkilere sıkı sıkı tembihledim pasta almayın diye bakalım
Birazdan pilatese giderim onun dışında pek bi aktivitem yokdennisgo
Nefesim sadece 300 mü artısınben + 1 yavaş yavaş atıyorum galiba
Emnis yeşil çay 2 kupa içtim dün daha iyi geldi sanki wc için.
cevizli.suyu unutuyorum
umarım+1 değilsin yarına dimi
Sen acele etme cnm sabret biraz dahaBenim de dip köşe temizliğe girişesim var zor tutuyorum kendimi
Oturuyorum ama evle kesişiyoruz kaptanımne temizliği otur oturduğun yerde yorma sakın kendini
Yok yok yapmicam da içimden bişiler dürtüklüyo haydi diyeSen acele etme cnm sabret biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?