- 23 Mart 2016
- 30.364
- 91.152
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.941
Evet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inşYatmadan birazda bölgesel yapsam iyi olur
Emnis zumbada herhalde
Sen sabah yürü evde bile olsa öyle tartılBen bu hafta katkı sağlayamadım size haftaya fasulyeden olayım bari
Stepper ı bisikletle aynı hesaplıyorum ondada süre lazım adetli değil :)Stepper gibi
Ayy kıyamamm ama alışsın yoksa okul kapılarında çok beklersin, eşinin kulağını çek biraz ödev ver ona yapsınEvet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
İnşallah gitmiştir gitmediyse de canın sağolsun haftaya giderTabi bu hafta iş güçten hep öğün atlayıp kalorili şeylerle geçiştirdim inşallah gitmiştir
Sana çok bağlı olduğu için de ağlamış olabilir bence mutlu anne mutlu çocuk, devam et iyi hissetiysenEvet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
evet öyle plalıyorum bakalımmSen sabah yürü evde bile olsa öyle tartıl
Geldiğimde koltukta uyukluyordu adam:)) çocuk kendini mahsun hisssttiğin için pısmış oturmuş TV ye bakıyordu :) bundan sonra ddiğin gibi yapayım zaten haftada 2 günAyy kıyamamm ama alışsın yoksa okul kapılarında çok beklersin, eşinin kulağını çek biraz ödev ver ona yapsın
Cidden çok iyi geldiSana çok bağlı olduğu için de ağlamış olabilir bence mutlu anne mutlu çocuk, devam et iyi hissetiysen ❣
Oh iyi işte ruhun biraz tazelenir bence kuzucuğa da iyi gelir zamanlaCidden çok iyi geldi ❤ :))
İnş canım :)Oh iyi işte ruhun biraz tazelenir bence kuzucuğa da iyi gelir zamanla
Spor yapmadım ki sitedeki aile fertlerini gezdim 3 ev arasında mekik dokurken sürekli merdiven kullandımEee merdiveni nasıl hesaplayacağız
Listede olmayan spor yapmayın pıçaklarımmm
Çok iyi yapmışsın :)))Spor yapmadım ki sitedeki aile fertlerini gezdim 3 ev arasında mekik dokurken sürekli merdiven kullandım
Eğlenmene çok sevindim canım.. senin için güzel bir motivasyon da olmuş.Cidden çok iyi geldi ❤ :))
Hesaplama canım önemli değil. Her fırsatı değerlendiriyorum diye yazdım. Listede olmayan bir şey olsa da ben devam edeceğim merdivenleri tırmanmaya :)Çok iyi yapmışsın :)))
10 adet bir puan nasıl ? Bölgesel gibi ?
Merhaba tabikii hoşgeldin :))Merhaba, ben de araniza katilabilir miyim acaba? Verecek fazla kilom yok, 4-5 kilo vermek istiyorum. O nedenle belki listeye girmem takim icin iyi olmayabilir. Listede olmasam da paylasim yapabilecegim bi grubum olsun istiyorum, motive olmak amaciyla
Olmazz hakkımızla yenileceğiZHesaplama canım önemli değil. Her fırsatı değerlendiriyorum diye yazdım. Listede olmayan bir şey olsa da ben devam edeceğim merdivenleri tırmanmaya :)
Tesekkurler, hosbulduk:) bu hafta 63.5 kiloyla diyete basladim, hedefim 58-59 arasi. kilodan ziyade yag oranimi azaltmaya calisiyorum bakalim hayirlisi:)Merhaba tabikii hoşgeldin :))
AA ne güzel benimkilerde bana amann ne manken mi olcan ? Kafayı mı bozdun diyetle ?Ben bugünden beri çok kilo aldım dedin az almışsın laflarını duyuyorum. Ama ailemdekiler de başladı çok yürüme, inerken yürü ama çıkarken merdiven kullanma, kendini zorlama :) sadece durumdan babam memnun, sürekli her aktivitemi övüyor. Yarın İstanbul’a gitmeden halletmemiz gereken bir işimiz var yürüyerek gidelim dedim ağzı kulaklarına vardı :)
O zaman bizimle birlikte cardioTesekkurler, hosbulduk:) bu hafta 63.5 kiloyla diyete basladim, hedefim 58-59 arasi. kilodan ziyade yag oranimi azaltmaya calisiyorum bakalim hayirlisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?