- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.961
Valla sizden korkulur. İp de atlayamıyorum. Yarın jamping jack yapmak lazım garantiye almak için :) ama yenilirsek de haftaya daha iyi yenilmek için çabalarız.Olmazz hakkımızla yenileceğiZ
su an aksamlari jillian 30 day shred, sabahlari da yarim saat yoga yapiyorum. jillian'da 7. gunum.O zaman bizimle birlikte cardio
Bana da babam hariç herkes frene bas daha az çabala diyor zaten :) hobi olarak yine kilo ver ama az ver diyorlar sanırım.AA ne güzel benimkilerde bana amann ne manken mi olcan ? Kafayı mı bozdun diyetle ?
benim de diyetteki en buyuk destekcim babamdir genelde. azicik kilo aldigimda da hemen "spor basla, ihmal etme" der sagolsun:)Bana da babam hariç herkes frene bas daha az çabala diyor zaten :) hobi olarak yine kilo ver ama az ver diyorlar sanırım.
Ne güzel destek şart benimde eşim sağolsun bir iki iltifat bana 1 ay yetiyor iştebenim de diyetteki en buyuk destekcim babamdir genelde. azicik kilo aldigimda da hemen "spor basla, ihmal etme" der sagolsun:)
Yap yap yetmez eve Survivor parkuru kur anca seni paklarValla sizden korkulur. İp de atlayamıyorum. Yarın jamping jack yapmak lazım garantiye almak için :) ama yenilirsek de haftaya daha iyi yenilmek için çabalarız.
benim sporlar çok istediğim gibi başlamadı aslında. Bana en çok yarayan ip sonuçta ve stepper da iyidir. Ama henüz düzen oturtamadım o da normal sonuçta yeni geldim. Yürüyüş şu günlerde daha yapılası geliyor.. bir süre sonra iyice alışırım burada olmaya daha fazla spor yaparım bence
Tek sikinti annemle babami 6 ayda bir gorebiliyorum, dolayisiyla 6 ayda bir spora diyete basliyorum ben:)) arkadaslarim dalga geciyor artik diyet sezonun geldi senin diye:)Ne güzel destek şart benimde eşim sağolsun bir iki iltifat bana 1 ay yetiyor işte
:)) Öğrenci misin ?Tek sikinti annemle babami 6 ayda bir gorebiliyorum, dolayisiyla 6 ayda bir spora diyete basliyorum ben:)) arkadaslarim dalga geciyor artik diyet sezonun geldi senin diye:)
Arastirma gorevlisiyim ama Amerika'da yasiyorum. Dolayisiyla senede bir ancak turkiye'ye gidiyorum, senede bir de ailem geliyor.:)) Öğrenci misin ?
Anladım tabii normal öyleyse :)Arastirma gorevlisiyim ama Amerika'da yasiyorum. Dolayisiyla senede bir ancak turkiye'ye gidiyorum, senede bir de ailem geliyor.
olur tabi, harika olur hem de:) benim bildirimler saat farkindan oturu biraz abuk saatlerde olabilir, sorun olur mu peki?Anladım tabii normal öyleyse :)
biz kendi aramızda takımı ikiye bölerek biraz eğlence biraz motivasyon amaçlı spor yarısı yapıyoruz cumadan itibaren seni de ekleriz istersen iyi olur belki senin içinde ?
Tamamdır o halde sıkıntı değil :)olur tabi, harika olur hem de:) benim bildirimler saat farkindan oturu biraz abuk saatlerde olabilir, sorun olur mu peki?
Ne kadar yürüdün canım ? Bizim gruptasın ya atlamayayım malumBen de yuruyusten geldim, uzun zamandir persembe heyecani yoktu, aksama hafif olsun diye balik cikardim..
Yokluk böyle de bişeydiNe kadar yürüdün canım ? Bizim gruptasın ya atlamayayım malum
Heyecan olsun yarın bakayım:))Yokluk böyle de bişeydinasıl farklar
Son dakika yenermişizHeyecan olsun yarın bakayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?