Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olmazz hakkımızla yenileceğiZ
Valla sizden korkulur. İp de atlayamıyorum. Yarın jamping jack yapmak lazım garantiye almak için :) ama yenilirsek de haftaya daha iyi yenilmek için çabalarız.
benim sporlar çok istediğim gibi başlamadı aslında. Bana en çok yarayan ip sonuçta ve stepper da iyidir. Ama henüz düzen oturtamadım o da normal sonuçta yeni geldim. Yürüyüş şu günlerde daha yapılası geliyor.. bir süre sonra iyice alışırım burada olmaya daha fazla spor yaparım bence

Yap yap yetmez eve Survivor parkuru kur anca seni paklar spor arsızı oldun ama resmen :))))

Arastirma gorevlisiyim ama Amerika'da yasiyorum. Dolayisiyla senede bir ancak turkiye'ye gidiyorum, senede bir de ailem geliyor.
Anladım tabii normal öyleyse :)
biz kendi aramızda takımı ikiye bölerek biraz eğlence biraz motivasyon amaçlı spor yarısı yapıyoruz cumadan itibaren seni de ekleriz istersen iyi olur belki senin içinde ?

Anladım tabii normal öyleyse :)
biz kendi aramızda takımı ikiye bölerek biraz eğlence biraz motivasyon amaçlı spor yarısı yapıyoruz cumadan itibaren seni de ekleriz istersen iyi olur belki senin içinde ?
olur tabi, harika olur hem de:) benim bildirimler saat farkindan oturu biraz abuk saatlerde olabilir, sorun olur mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…