Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bi umutladım niyetse yes fit için

AA çok beğeniyorum ben onları ya. Zor mu yapımı.
Kuzum çok mutlu oldum senin adına. Deşarj olacaksın ne güzel.
Tartı sonuçları seni her zaman mutlu etmiyor ama ölçülerin konusunda hiç hüsrana uğramadın. Harikasın canım doğru yoldasın aynen devam.
Geldiğimde koltukta uyukluyordu adam:)) çocuk kendini mahsun hisssttiğin için pısmış oturmuş TV ye bakıyordu :) bundan sonra ddiğin gibi yapayım zaten haftada 2 gün
Oy kıyamam
Merhaba, ben de araniza katilabilir miyim acaba? Verecek fazla kilom yok, 4-5 kilo vermek istiyorum. O nedenle belki listeye girmem takim icin iyi olmayabilir. Listede olmasam da paylasim yapabilecegim bi grubum olsun istiyorum, motive olmak amaciyla
Aramıza hoşgeldin canım
Süpersin canım herşeyi fırsata çeviriyorsun helal sana.
Eee işte spor yapan beden hemen kendini toparlıyo

Zor değil sık iğne biliyorsundur, hep sık iğne örüyosun aslında

Yap yap yetmez eve Survivor parkuru kur anca seni paklar spor arsızı oldun ama resmen :))))
Hafta sonu beni zorlu bir sınav bekliyor :) iki gün satranç turnuvasındayız suyundan sporuna kadar sıkıntı olacak sanki. Sadece yürürüz muhtemelen.. ama genelde oturur çay kahve içeriz çene kaslarımız çalışır gibi geliyor :)

Günaydın önce dünkü menu:

17.10
Sabah 10:00 sütlü kahve, 2 dilim çavdar ekmeği fıstık ezmeli, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 14:30 10 fındık, 2 erik, 1 dilim tereyağlı ekmek
Akşam 18:00 fırında balık patates biber, 1 parça enginar, salata, 1 kaşık tatlı (esiminkinden tadımlık yedim)

Spor: yürüyüş 11820 adım
Su: 1litre

Çok sağol canım aynen dediğin gibi ölçüler iyi ki var yoksa yanmışım neyle motive olacaktım:))

kremsokola hoşgeldin burada aktif olmak da seni motive edecektir. Bir anne baba olamayız ama diyet ve spor için en büyük destekçilerin arasına biz de katılabiliriz :)
ay cok tesekkur ederim bu motivasyon baska tabi, yarisma ruhu:) bugunku menumu paylasiyim ben de:

oglen: mantarli, kereviz sapli ve ispanakli tavuk sote (200 gr tavuktan), 1 havuc
aksam: 180 gr somon, yagsiz yesil salata

spor olarak da sabah 30 dk yoga, aksam da 45 dk plaj voleybolu. simdi de yesil cayimi yudumluyorum:)

Çok iyi gün sonunda da toplu yazabilirsin menünü canım. Bu spor ve menülerle çok kısa Zamanda gider o 3 5 fazlalık :)

Dünkü menüm unutmuşum :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 7 zeytin 1 dilim peynir çok az maydanoz
Öğlen 1 kşk yulaf ezmesi,2 kşk yoğurt,1 küçük muz,2 ceviz karıştırıp yedim
Akşam 1 kase çorba 1 sütlü kahve 1 armut
Spordan sonra 1 kase yoğurt

45 dk yürüyüş
1 saat zumba
10 dk bölgesel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…