- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.981
Hoşgeldinizhosbuldukpawlover :)
tesekkur ederim, hosbulduk:)Hoşgeldiniz
Ay bi umutladım niyetse yes fit içinValla sizden korkulur. İp de atlayamıyorum. Yarın jamping jack yapmak lazım garantiye almak için :) ama yenilirsek de haftaya daha iyi yenilmek için çabalarız.
benim sporlar çok istediğim gibi başlamadı aslında. Bana en çok yarayan ip sonuçta ve stepper da iyidir. Ama henüz düzen oturtamadım o da normal sonuçta yeni geldim. Yürüyüş şu günlerde daha yapılası geliyor.. bir süre sonra iyice alışırım burada olmaya daha fazla spor yaparım bence
AA çok beğeniyorum ben onları ya. Zor mu yapımı.Amigurumi örüyorumbence vardır marifet denememişsindir
bırakcak kimse yok mu bi kaçamak yapsanız? Fotodan çok masum duruyo ama bi hayli yaramazmış sankimCeza falan versen ikna olmuyo mu? Ben de Joker girmiş vizyona onu ve dediğin 7. koğuşta mucizeyi kestirdim gözüme
Kuzum çok mutlu oldum senin adına. Deşarj olacaksın ne güzel.Evet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
Oy kıyamamGeldiğimde koltukta uyukluyordu adam:)) çocuk kendini mahsun hisssttiğin için pısmış oturmuş TV ye bakıyordu :) bundan sonra ddiğin gibi yapayım zaten haftada 2 gün
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba, ben de araniza katilabilir miyim acaba? Verecek fazla kilom yok, 4-5 kilo vermek istiyorum. O nedenle belki listeye girmem takim icin iyi olmayabilir. Listede olmasam da paylasim yapabilecegim bi grubum olsun istiyorum, motive olmak amaciyla
Süpersin canım herşeyi fırsata çeviriyorsun helal sana.Ben bugünden beri çok kilo aldım dedin az almışsın laflarını duyuyorum. Ama ailemdekiler de başladı çok yürüme, inerken yürü ama çıkarken merdiven kullanma, kendini zorlama :) sadece durumdan babam memnun, sürekli her aktivitemi övüyor. Yarın İstanbul’a gitmeden halletmemiz gereken bir işimiz var yürüyerek gidelim dedim ağzı kulaklarına vardı :)
Zor değil sık iğne biliyorsundur, hep sık iğne örüyosun aslındaAA çok beğeniyorum ben onları ya. Zor mu yapımı.
Kuzum çok mutlu oldum senin adına. Deşarj olacaksın ne güzel.
Tartı sonuçları seni her zaman mutlu etmiyor ama ölçülerin konusunda hiç hüsrana uğramadın. Harikasın canım doğru yoldasın aynen devam.
Oy kıyamam
Aramıza hoşgeldin canım
Süpersin canım herşeyi fırsata çeviriyorsun helal sana.
Eee işte spor yapan beden hemen kendini toparlıyo
Hafta sonu beni zorlu bir sınav bekliyor :) iki gün satranç turnuvasındayız suyundan sporuna kadar sıkıntı olacak sanki. Sadece yürürüz muhtemelen.. ama genelde oturur çay kahve içeriz çene kaslarımız çalışır gibi geliyor :)Yap yap yetmez eve Survivor parkuru kur anca seni paklarspor arsızı oldun ama resmen :))))
Yola çıkmadan yaptığım spor dengelerimizi bozdu ama bu hafta makul olacak her şey :)Yokluk böyle de bişeydinasıl farklar
Olur mu olur. Sizdeki potansiyel dağları aşar :) Bugünkü sporlar bu haftaya mı yazılıyor ona göre zıplayacağımSon dakika yenermişizbi umutmuş yaşatan insanı
Haftaya yazılır kzuum :))Olur mu olur. Sizdeki potansiyel dağları aşar :) Bugünkü sporlar bu haftaya mı yazılıyor ona göre zıplayacağımCherry Mom şu anda yatakta yuvarlanma sporu yapıyorum cevabın beni harekete geçirebilir :)
Çok sağol canım aynen dediğin gibi ölçüler iyi ki var yoksa yanmışım neyle motive olacaktım:))Kuzum çok mutlu oldum senin adına. Deşarj olacaksın ne güzel.
Tartı sonuçları seni her zaman mutlu etmiyor ama ölçülerin konusunda hiç hüsrana uğramadın. Harikasın canım doğru yoldasın aynen devam.
ay cok tesekkur ederimkremsokola hoşgeldin burada aktif olmak da seni motive edecektir. Bir anne baba olamayız ama diyet ve spor için en büyük destekçilerin arasına biz de katılabiliriz :)
Çok iyi gün sonunda da toplu yazabilirsin menünü canım. Bu spor ve menülerle çok kısa Zamanda gider o 3 5 fazlalık :)ay cok tesekkur ederimbu motivasyon baska tabi, yarisma ruhu:) bugunku menumu paylasiyim ben de:
oglen: mantarli, kereviz sapli ve ispanakli tavuk sote (200 gr tavuktan), 1 havuc
aksam: 180 gr somon, yagsiz yesil salata
spor olarak da sabah 30 dk yoga, aksam da 45 dk plaj voleybolu. simdi de yesil cayimi yudumluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?