- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.121
Bende bunları oturup hesaplayayım vay arkadaş :))))) maşallahCherry Mom sabah 250 jamping jack yapmıştım 20 dakika bölgesel, öğlen 8 bin adım, akşama doğru; yeğenimle yarım saat futbol oynadık ( nasıl hesaplanır bilmiyorum ama bol koşulu geçti haliyle.. akşam yemeğinden sonra da 15 dakika cardio yaptım sonra da 40 dakika bölgesel yaptık yeğenimle :) bir saat yapacaktık da ben dayanamadım artık.
Oyy oyyy snada maşallah :))
Şimdi koydeyim ama pzt itibariyle full time spor cnmOyy oyyy snada maşallah :))
Menüde yaz kuzum hadi bu hafta güzel olsunn
Nota takım ortalaması 0,30 un altında kaldığında alınıyor canımKizlar bu nota 'nin ne oldunuz açıklayabilir mısınız?
Neye gore?
Kim takip ediyor ?
Nasıl bir sistem izleniliyor?
Beni aydinlatirsaniz cok memnun olurum .
Hem gözleme hem pide fazla ama köydesin yapacak bişey yok bu köy seni yakıyor :))Menum
Oglen
Sahanda yumurta
Yogurt
Y. Zeytin
S.zeytin
Yarım pide
Ara
limonlu soda
Akşam (koydeydim)
1 tane gitap*(soğanlı maydonozlu vb gozleme )
Ayran
2.5 lt yakin su
Yeğenimle oynamaktan güzel bir spor yok bence. Hem gülüyoruz hem kalori harcıyoruz :) bir de o benim diyet yaptığımı biliyor azıcık otursam spor yapmayacak mısın diyor. Beraber bölgesel egzersiz yaptık görsen bayılırdın. Ben ona sen şunu biliyor musun diyorum o bana sen şunu biliyor musun diyor. Okulda jimnastik falan yapıyorlar ya birşeyler öğrenmiş :) Halının desenleri üzerinde sıçramalı squatımız bir süre sonra seksek oynamaya döndü :) Senin çocuğunla bunları yapacağın zamanlar da yakındır umarımBende bunları oturup hesaplayayım vay arkadaş :))))) maşallah
Bende diyorum 40 dk bölgesel çocukla nasıl yaptı :) ne güzel hem keyif hem sporYeğenimle oynamaktan güzel bir spor yok bence. Hem gülüyoruz hem kalori harcıyoruz :) bir de o benim diyet yaptığımı biliyor azıcık otursam spor yapmayacak mısın diyor. Beraber bölgesel egzersiz yaptık görsen bayılırdın. Ben ona sen şunu biliyor musun diyorum o bana sen şunu biliyor musun diyor. Okulda jimnastik falan yapıyorlar ya birşeyler öğrenmiş :) Halının desenleri üzerinde sıçramalı squatımız bir süre sonra seksek oynamaya döndü :) Senin çocuğunla bunları yapacağın zamanlar da yakındır umarım
Evet bence de zaman var. Bizimki okulda da bir şeyler gördüğü için sıkılmadı.Bende diyorum 40 dk bölgesel çocukla nasıl yaptı :) ne güzel hem keyif hem spor
Bizde yapıyoruz ama 1 2 dk sürüyor o bölgeseller ya sıkılıyor yada cıvıtıyor :)
Dhaa zamanı var demek bekliyoruz sabırla :)
Hoşgeldin canımMerhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilirspor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .
Hoşgeldin canım. İnşallah 2. Mezuniyeti de bu takımla en Kısa zamanda görürsün.Merhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilirspor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .
Biraz da bende varHem gözleme hem pide fazla ama köydesin yapacak bişey yok bu köy seni yakıyor :))
Anladım cnm bos vakitte okuyacamNota takım ortalaması 0,30 un altında kaldığında alınıyor canım
Cuma yarışması paylaşım alanı varya orada takip ediliyor nota alanlar 1.ler 2.ler..
Notayı sildirmek için öbür hafta ilk 3e girmek gerekiyor :)
Müsait olduğunda 1.syfadaki karar defterine göz gezdir herşey var orada detaylı son sayfasına bak ama güncel olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?