- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.141
HoşgeldinMerhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilirspor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .
Katılabiliyorsun canım. Takımda isteyen herkes spor yarışına katılabiliyor. Emnis seni de bi takıma kaydeder bu haftaCherry Mom spor yarismasina ben de katiliyor muyum ya da yer yok mu? Yoksa da sorun degil kendi kendime yarisirim ben
Hoşgeldin canım. Kaptan ve yardımcıları yok şu an en yardımcı olayım. Tabiki katılabilirsin. İlk olarak 1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor. Sonra da kendini tanıtabilirsinSlm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
MerhabaSlm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
Hahaha :)) tabikiii :) yarın yeni listeyi paylaşırmCherry Mom spor yarismasina ben de katiliyor muyum ya da yer yok mu? Yoksa da sorun degil kendi kendime yarisirim ben
Ooooo bir 72 zede daha :)) bende henüz yeni kırabildim o direnci 71.9 laMerhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilirspor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .
Hoşgeldin canım
Umarım beraberce kalan kilolarını verdiğini görürüz.. dediğin gibi tek başına motive olmak çok zor. Beraber her şey daha kolay.
Hoşgeldin canım. İnşallah 2. Mezuniyeti de bu takımla en Kısa zamanda görürsün.
Evet bende 5 haftadır kıramadım direnci cildirtti beniOoooo bir 72 zede daha :)) bende henüz yeni kırabildim o direnci 71.9 la
Şaka bir yana hoşgeldin eski üye isen biliyorsundur ilk sayfadaki kuralları okuyp kabul ettiğini teyit eder misinkendini de tanıtırsan memnun oluruz ❤
Hey maşallah sen mankensin zaten ya maşallahBu arada ben kendimi tanitmamisim pek, hemen tanitiyim. 29 yasindayim, muhendisim, aslen izmirliyim ama su an amerika'da yasiyorum. Boyum 177, baslangic kilom 63.5, guncel kilom 61.7, hedef 58-59. Yag oranimi ve selulitlerimi azaltmak esas hedefim:) Tatliya duskun degilim ama kizartma cips turu seylere bayilirim, kilo aldigim zaman genelde onlar yuzunden oluyoYarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))
yok degilim tabi, olsam burda isim ne deli miyim:)) vucudumdan en memnun oldugum zamanlar 58 kilo oldugum halimdi, o yuzden hedef yine oraya donmek. oyle yukseklerde gozum yok, istedigim iste straplez giyince koltuk altlarimdan yaglar tasmasin, oturunca selulitlerim "merhabaaa" demesin, belden dar bi elbise giyince nefessizlikten bayilmiyim falan:))Hey maşallah sen mankensin zaten ya maşallahkilon müthiş boy da öle ben 176 boy 72 kilo valla sen müthişmis
Ama boy kilo oranın manken ölçüsü cnm ama tabi sen nasıl mutluysan onu yap vermen gereken kilo çok az 1 ayda gider en fazlayok degilim tabi, olsam burda isim ne deli miyim:)) vucudumdan en memnun oldugum zamanlar 58 kilo oldugum halimdi, o yuzden hedef yine oraya donmek. oyle yukseklerde gozum yok, istedigim iste straplez giyince koltuk altlarimdan yaglar tasmasin, oturunca selulitlerim "merhabaaa" demesin, belden dar bi elbise giyince nefessizlikten bayilmiyim falan:))
HosbuldukkHoşgeldin
Cordelia ile biz aynı gruptan geldik cnmHoşgeldin canım. Kaptan ve yardımcıları yok şu an en yardımcı olayım. Tabiki katılabilirsin. İlk olarak 1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor. Sonra da kendini tanıtabilirsin
Bnde katılırım spor yarışı varrsa hatta disli rakibimdirKatılabiliyorsun canım. Takımda isteyen herkes spor yarışına katılabiliyor. Emnis seni de bi takıma kaydeder bu hafta
Hoşgeldin cnmTeşekkür ederim
Seni söyle bizim takıma alalım o zamanBnde katılırım spor yarışı varrsa hatta disli rakibimdir
Sende hoşgeldin cnmSlm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?