Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin

Slm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
Hoşgeldin canım. Kaptan ve yardımcıları yok şu an en yardımcı olayım. Tabiki katılabilirsin. İlk olarak 1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor. Sonra da kendini tanıtabilirsin

Ooooo bir 72 zede daha :)) bende henüz yeni kırabildim o direnci 71.9 la
Şaka bir yana hoşgeldin eski üye isen biliyorsundur ilk sayfadaki kuralları okuyp kabul ettiğini teyit eder misin kendini de tanıtırsan memnun oluruz ❤

Bu arada ben kendimi tanitmamisim pek, hemen tanitiyim. 29 yasindayim, muhendisim, aslen izmirliyim ama su an amerika'da yasiyorum. Boyum 177, baslangic kilom 63.5, guncel kilom 61.7, hedef 58-59. Yag oranimi ve selulitlerimi azaltmak esas hedefim:) Tatliya duskun degilim ama kizartma cips turu seylere bayilirim, kilo aldigim zaman genelde onlar yuzunden oluyo Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))

Evet bende 5 haftadır kıramadım direnci cildirtti beni inatlasiyoruz ben diyorum ineceksin o diyor olmaz kalacağım edeyim hemen teyit .
Bütün kuralları okudum ve hepsini kabul ediyorum .
24 yaşındayım evliyim çocuğum yok . Çalışmıyorum ev hanımıyım.
7 ayda 91 kilodan 72 ye indim hedefim 65 boyum 176 . izmirliyim ve izmirde oturuyorum.

Hey maşallah sen mankensin zaten ya maşallah kilon müthiş boy da öle ben 176 boy 72 kilo valla sen müthişmis

Hey maşallah sen mankensin zaten ya maşallah kilon müthiş boy da öle ben 176 boy 72 kilo valla sen müthişmis
yok degilim tabi, olsam burda isim ne deli miyim:)) vucudumdan en memnun oldugum zamanlar 58 kilo oldugum halimdi, o yuzden hedef yine oraya donmek. oyle yukseklerde gozum yok, istedigim iste straplez giyince koltuk altlarimdan yaglar tasmasin, oturunca selulitlerim "merhabaaa" demesin, belden dar bi elbise giyince nefessizlikten bayilmiyim falan:))

Ama boy kilo oranın manken ölçüsü cnm ama tabi sen nasıl mutluysan onu yap vermen gereken kilo çok az 1 ayda gider en fazla

Cordelia ile biz aynı gruptan geldik cnm burda hem onunla hem szle hep birlikte zayiflayacsgiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…