Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu isvecteki “4. Gunden sonra alisiyosun” lafi buyuk bi yalanmis ya. Hic de alismiyosun, resmen yemek icin adam oldurucek kivama geliyosun. Ama kilonu veriyosun o ayri. ölüm gibi bisey oluyo ama kimse ölmüyo kisacasi
Mesela bu aksam yemegimde iki yerine uc yumurta yiyerek buyuk bi cilginlik yaptim, kendimi acayip asi hissediyorum:))

Eşimden ötürü tatil falan dinlemeyip 8de ayağa dikiliyo benim de bünyem alışmış istemsizce Ama tabiki hala yatakta pinekliyorum
Çocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyor

Cordelia kremsokola B Baharyagmuru35 kızlar tekrardan hoşgeldiniz sizleride spor listemize ekledim bol sporlar bol eksiler olsun
Dün gece uykusuzluktan yazamadım takım kaptanımız toplight kendisi de bizle birlikte zayıflıyor :)
Yaptığınız sporları gün sonunda beni etiketleyip iletirseniz tuttuğum listeye eklemiş olurum ❤

Cordelia B Baharyagmuru35 takım konusunu netleştirip bize dönersiniz olur mu yanlış birşey yapmayalım oradaki kaptan kaptan yrdmcılarından bilgi alırsınız :)

Bildiğin manken bir karışıklık olmasın maşallah ne güzel bu fizikle bu kadar çaba bravo valla. Hiç birşey tesadüf değil yani ne kadar ekmek o kadar köfte misali çalışalım bizimde olsun bari

Çocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyor
Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorum

Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorum
Ayy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)

Ayy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)
Benimki istifa etmiş evlenmeden Allahtan arkadaşları şehit olunca etkilenmiş sanırım istememiş devam etmek. Tayin olaylarından hiç hazmetmiyorum iyi dayanıyosun. Çok tayin çıkıyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…