- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.101
Normalde ketojenik diyet yapiyorum ama bu hafta isvec denedim, ondan da memnun kaldim. Tabi ac gezdim, ruyamda yemek gordum falan ama olsunkremsokola hosgeldin, yag oranini azaltmak icin neler yapiyorsun? (aslinda cevap basit spor tabiki ama baska sirlarin var mi?)
o zaman herkesi 1 haftalık geçmiş kendi mesajlarını okuyup özeleştiri yapmaya ve haftaya o hataları yapmamaya davet ediyorum.ister paylaşın ister kendinize saklayın.Vay be o kadar takım içinde bir tek biz nota aldıkneden öyle acaba spor yaptık fena değildi ama sanırm menülerde hata vardı
Vay be o kadar takım içinde bir tek biz nota aldıkneden öyle acaba spor yaptık fena değildi ama sanırm menülerde hata vardı
Ama sen yine az yiyorsunMenüm
sabah-öğle karışımı
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
iki saat sonra
2 mandalina
akşam
Fırında hamsi 15-20 tane
Salata
2 dilim ekmek
Evet bugün proje yetiştirme derdindeydimAma sen yine az yiyorsunhani bunları toplasam Bir öğün
Çorba hamsi salata mandalina ekmek okadartam bir öğün bak
Bazen sporsuz bile gece ödem oluyor canım yediğimiz içtiğimizden. Pilates nadiren yaptığım için etkisini çok bilmiyorum. Ama her durumda spordan sonraki gün ödem ihtimali var gibi geliyor banaben sabah yapamadım ya spor.
bde geçen haftada 100 gr artıydım ondan deddim
dennisgo pilates ertesi güne ödem yaparmıkii.
ya bu hafta dikkat edemedim kaçamak ta vardı tabii ki ama 2 haftadır hiç yapmadığım sporu da yapıyorum yaa
Yaptığın sporun etkisi bence canım. Tartıdan daha önemlisi de bu sıkılaşma benceşimdilik misafir,dgünü,vs yok.bakalım
o değilde bel ve karnımda sıkılaşma .üst bacakta kalınlaşma hissediyorum
Ah ah tartımla geleydim böyle olmazdı belki de ama gelecek hafta kendi adıma daha iyi sonuç almak için her fırsatı değerlendiriyorumVay be o kadar takım içinde bir tek biz nota aldıkneden öyle acaba spor yaptık fena değildi ama sanırm menülerde hata vardı
Elinize sağlık kaptanımkızlar sonuçları hazırlayıp ekledim şimdi dinlenme zamanı kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?