Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar herkese, cuma sabahi itibariyle kilo 61.7. Gecen pazar 63.5 oldugu dusunulurse cok iyi bi inis var:) Tabi cogu odemdir ama maksat odem de atmak zaten

kremsokola hosgeldin, yag oranini azaltmak icin neler yapiyorsun? (aslinda cevap basit spor tabiki ama baska sirlarin var mi?)
Normalde ketojenik diyet yapiyorum ama bu hafta isvec denedim, ondan da memnun kaldim. Tabi ac gezdim, ruyamda yemek gordum falan ama olsun Ilginc bi sekilde bu diyetle de ketosis'e girmisim zaten, bu sabah idrar testi yaptim. Ekmek havuc yiyerek nasil oldu bilmiyorum, miktarlari az diye heralde.

Vay be o kadar takım içinde bir tek biz nota aldık neden öyle acaba spor yaptık fena değildi ama sanırm menülerde hata vardı
o zaman herkesi 1 haftalık geçmiş kendi mesajlarını okuyup özeleştiri yapmaya ve haftaya o hataları yapmamaya davet ediyorum.ister paylaşın ister kendinize saklayın.

Vay be o kadar takım içinde bir tek biz nota aldık neden öyle acaba spor yaptık fena değildi ama sanırm menülerde hata vardı
dennisgo eksi olduğu halde tartı farkı oldu. ben az sporlu, hareketsiz bi hafta geçirdim. Nefesimmmsin menüleri kaçırdım demişti. Belli aslında sebepler

Menüm

sabah-öğle karışımı
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

iki saat sonra
2 mandalina

akşam
Fırında hamsi 15-20 tane
Salata
2 dilim ekmek
Ama sen yine az yiyorsun hani bunları toplasam Bir öğün
Çorba hamsi salata mandalina ekmek okadar tam bir öğün bak

Bazen sporsuz bile gece ödem oluyor canım yediğimiz içtiğimizden. Pilates nadiren yaptığım için etkisini çok bilmiyorum. Ama her durumda spordan sonraki gün ödem ihtimali var gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…