- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.201
Ay ben terlemeyi de sevmiyorum, hareket etmeyi de. Ama kilo almayi da sevmiyorum:)) Huysuz sirin gibi hissettim kendimi. Yemek yemeyi seviyorum ben anca:))Evet jillian a baktım sen diyince :)
Ben ter atmayı seviyorum yada spoun bana katkısını bildiğim için yaptıkça iiyi hissediyorum yapmadığım günler kendimi kötü ve şişman görüyorum
Hahah onu sevmeyenin bu takıma işi ne zaten:)Ay ben terlemeyi de sevmiyorum, hareket etmeyi de. Ama kilo almayi da sevmiyorum:)) Huysuz sirin gibi hissettim kendimi. Yemek yemeyi seviyorum ben anca:))
Hmmmm :))))
Tmm cnm teşekkürler som durumu haber vericem ona gore buraya gecerizCordelia kremsokola B Baharyagmuru35 kızlar tekrardan hoşgeldiniz sizleride spor listemize ekledim bol sporlar bol eksiler olsun
Dün gece uykusuzluktan yazamadım takım kaptanımız @toplight kendisi de bizle birlikte zayıflıyor :)
Yaptığınız sporları gün sonunda beni etiketleyip iletirseniz tuttuğum listeye eklemiş olurum ❤
Cordelia B Baharyagmuru35 takım konusunu netleştirip bize dönersiniz olur mu yanlış birşey yapmayalım oradaki kaptan kaptan yrdmcılarından bilgi alırsınız :)
Ben oğlumun okul saatlerine göre ayarladım, doktor tavsiyesi üzerine sadece pilatese kayıt oldum oda tek gün dü bide yüzmeye izin vermişti.yok fitness crunch streching falan da var.Leyl-i-fer sen haftada 1 gün mü gidiyorsun pilatese ? Sadece pilates mi var
Yaptım tabiğkiiiama çatlatma iğnesi oldum ya ondan ötürü pozitif çıkıyo zaten, etkisi geçiyo mu diye teyit etmek için yaptım dün baya silik çıktı sanırım onun etkisi gidiyo artık pozitif görürsem hakiki pozitif 30 tane test sipariş ettim çarşambadan sonra delirip hergün yapmayı planlıyorum
Rekor bende dimek 7 hafta olmuş 74 te iniip çıkıyorummmEvet bende 5 haftadır kıramadım direnci cildirtti beniinatlasiyoruz ben diyorum ineceksin o diyor olmaz kalacağım edeyim hemen teyit .
Bütün kuralları okudum ve hepsini kabul ediyorum .
24 yaşındayım evliyim çocuğum yok . Çalışmıyorum ev hanımıyım.
7 ayda 91 kilodan 72 ye indim hedefim 65 boyum 176 .izmirliyim ve izmirde oturuyorum.
O kadar oldu mu ya bu hafta 73 ü görmek şart oldu deseneRekor bende dimek 7 hafta olmuş 74 te iniip çıkıyorummm
Bu arada ben kendimi tanitmamisim pek, hemen tanitiyim. 29 yasindayim, muhendisim, aslen izmirliyim ama su an amerika'da yasiyorum. Boyum 177, baslangic kilom 63.5, guncel kilom 61.7, hedef 58-59. Yag oranimi ve selulitlerimi azaltmak esas hedefim:) Tatliya duskun degilim ama kizartma cips turu seylere bayilirim, kilo aldigim zaman genelde onlar yuzunden oluyoYarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))
Ağlamak istiyorumHey maşallah sen mankensin zaten ya maşallahkilon müthiş boy da öle ben 176 boy 72 kilo valla sen müthişmis
Maalesef olmuş akşam baktım notlarıma,O kadar oldu mu ya bu hafta 73 ü görmek şart oldu desene
İşin şakası o toplu alımda ucuz diye öyle yaptımBence yapma bunu kendine,olmazsa yine denemek için motivasyonunu bozma, nasip ne zamansa o zaman gelir.30 tane 30 aya gider yahuu hadi 15 olsun
Aaaaa inanamıyorum canım sana 1 kilo eksilmeye sen ooo nasıl mı diyorsun ?? Sen 10 kilo ver sonra 1 kilo gözünde büyüsünMaalesef olmuş akşam baktım notlarıma,
Modumda epey düştü, nerdeyse baybay dicem.ne spor yaptım ne çay.ooo 73 görülecekk.ama nasılll
YapabilirsiiinnMaalesef olmuş akşam baktım notlarıma,
Modumda epey düştü, nerdeyse baybay dicem.ne spor yaptım ne çay.ooo 73 görülecekk.ama nasılll
Aaaaa inanamıyorum canım sana 1 kilo eksilmeye sen ooo nasıl mı diyorsun ?? Sen 10 kilo ver sonra 1 kilo gözünde büyüsün
Devam ediyoruz canım onca emeği yakamayız ayrıca Allah aşkına hayatından ne gitti ki görende 7 24 spor yapıp hiç yemek yemiyoruz sanacak neye bay bay yani zor birşey yapıyormuş moduna sokmayalım kendimizi
2 ay ya 2 ay nerdeyseYapabilirsiiinnben de 49 görmek istiyorum haftalardır ama gelemedi
Haklısın aslında hepinize göre iyi yiyorum ve az spor yapıyorum daha ne bekliyorum ki.ama gittikçe yavaş veriyorum yarışmaya uyum sağlayamıyorum canımı sıkıyo.Aaaaa inanamıyorum canım sana 1 kilo eksilmeye sen ooo nasıl mı diyorsun ?? Sen 10 kilo ver sonra 1 kilo gözünde büyüsün
Devam ediyoruz canım onca emeği yakamayız ayrıca Allah aşkına hayatından ne gitti ki görende 7 24 spor yapıp hiç yemek yemiyoruz sanacak neye bay bay yani zor birşey yapıyormuş moduna sokmayalım kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?