Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta durum nasıl yine aynı mı yoksa risk azaldı mı acaba :) doktor raporu göstermeden spor yapamazsın
Yani bence bu zamana bebiş oluştuysa oluşmuştur yerleşme yolundadır. Onu etkilemicek şeyleri yapabiliyo olmam lazım. Eşime sorsan ölümcül hastayım yatmam lazım

Yani bence bu zamana bebiş oluştuysa oluşmuştur yerleşme yolundadır. Onu etkilemicek şeyleri yapabiliyo olmam lazım. Eşime sorsan ölümcül hastayım yatmam lazım
Allah'ın izniyle olsun yerleşsinde sonra doktor söyler zaten :)
Ya sormak istemiyordum ama test yaptın mı hiç

Allah'ın izniyle olsun yerleşsinde sonra doktor söyler zaten :)
Ya sormak istemiyordum ama test yaptın mı hiç
Yaptım tabiğkiii ama çatlatma iğnesi oldum ya ondan ötürü pozitif çıkıyo zaten, etkisi geçiyo mu diye teyit etmek için yaptım dün baya silik çıktı sanırım onun etkisi gidiyo artık pozitif görürsem hakiki pozitif 30 tane test sipariş ettim çarşambadan sonra delirip hergün yapmayı planlıyorum

Hhahahaa koptumm ama sen daha çok kopmuşun
Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım

Spor güzel şey gerçekten ben eskisi kadar zevk alamıyorum ( çocuk uyanıyor ağlıyor ona git uyut geri başla vs) ama yinede çok iyi geliyor vücuttaki etkisi zaten şahane
Ben de zevk almiyorum yaa, jillianin mesela nesinden zevk aliyim:)) tek tuk zevk aldigim seyler var, yoga, acik havada yuruyus gibi. Onlar da moduma gore hatta bazi gunler oturdugum yerden kalkmaya useniyorum:)

Ben de zevk almiyorum yaa, jillianin mesela nesinden zevk aliyim:)) tek tuk zevk aldigim seyler var, yoga, acik havada yuruyus gibi. Onlar da moduma gore hatta bazi gunler oturdugum yerden kalkmaya useniyorum:)
Evet jillian a baktım sen diyince :)
Ben ter atmayı seviyorum yada spoun bana katkısını bildiğim için yaptıkça iiyi hissediyorum yapmadığım günler kendimi kötü ve şişman görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…