Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün TV de 100 kg vermiş bir öğretmen vardı ameliyatsız kendi kendine bizim 10 kilo fazlamız var dert ediyoruz tabiki vereceğiz 3 ayda 5 ayda ne fark eder

Leyl-i-fer Cherry Mom 20li yaşlardayım ilk yarısı bitmek üzere olsa da, boğazım çok olmasa da cıks çokta hızlı gitmiyo. Bi yerde ya benim yanlışım var ya sizin
Ama kzuum sen zaten kilolu değilsin bizle eşit kiloda olsan bak bakalım bizden mi gidiyor senden mi :)) ama tabi sen bizle eşit kiloda olma :)))

Leyl-i-fer Cherry Mom 20li yaşlardayım ilk yarısı bitmek üzere olsa da, boğazım çok olmasa da cıks çokta hızlı gitmiyo. Bi yerde ya benim yanlışım var ya sizin
Eh bazı mazeretler var tabi {hastalık,ilaçlar,doğum ertesi falan}
Dün bi kadın gördüm günde 1-2 ekmek yiyomuş tığ gibi,çünkü troidi hızlı çalışıyormuş

Ama kzuum sen zaten kilolu değilsin bizle eşit kiloda olsan bak bakalım bizden mi gidiyor senden mi :)) ama tabi sen bizle eşit kiloda olma :)))
Bi ara niyetlenmiştim 58de yakaladım kendimi zaten o zamandan beridir de 50 altı rüya gibi

Yok migren gibi değil canım normal bir baş ağrısı sanırım ilaç almayayım diye direndim sabahtan beiiri ama geçmedi aldım artık geçrr herhalde
Oh iyi bari geldiği gibi gitsin benim de göğüslerim çok şişti hormonum yükseliyo diye çok tırsıyorum

Kullanıyorum aslında ama bi yandan da aşılama için kullandığım ilaçlar mı etki ediyo bilemedim. Kıyafet bile acıtıyo bugün ve alev alevim
Olabilir canım ya sonuçta direk hormonlara müdahale bünye ne olduğunu şaşırdı :)) göğüs acısı en büyük kabusum benim emzirmeden kalan her türlü şeklini yaşadım yani :)) banada o zamanlar kıyafet çok kötü gelirdi

Tüm eziyet biz kadınlara ablamdan gördüğüm için emzirmedim ama bana da kabus gibi geliyo yeğenim bildiğin koparmıştı ikinci de belki daha rahat bi süreç olur senin için

Tüm eziyet biz kadınlara ablamdan gördüğüm için emzirmedim ama bana da kabus gibi geliyo yeğenim bildiğin koparmıştı ikinci de belki daha rahat bi süreç olur senin için
Aynen emre de öyle yapmıştı hep kopardı hep yara hep mastit oldum yani ozmanndan belliydi emre sakin bir çocuk hiç olmadı :) benim ablamda hiç böyle şeyler yaşamadı o yüzden bende hep kolay sandım bu işleri :))

Annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem hepiciğiniz elleri, ayakları öpülesisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…