- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.221
Haklısın aslında hepinize göre iyi yiyorum ve az spor yapıyorum daha ne bekliyorum ki.ama gittikçe yavaş veriyorum yarışmaya uyum sağlayamıyorum canımı sıkıyo.
Neys3 neyse ben biraz başarı öyküsü okıyım.sonuçta ben bundan sonra kilo vermeye devam edicem
Çok doğru olsun bizde çıtır olcazŞu bi gerçek kızlar yani 20li yaşlarda olanlar metabolizmanız hızlıyken kıymetini bilin boğazınızı tutun ve hareket edinn
Ama kzuum sen zaten kilolu değilsin bizle eşit kiloda olsan bak bakalım bizden mi gidiyor senden mi :)) ama tabi sen bizle eşit kiloda olma :)))Leyl-i-fer Cherry Mom 20li yaşlardayım ilk yarısı bitmek üzere olsa da, boğazım çok olmasa da cıks çokta hızlı gitmiyo. Bi yerde ya benim yanlışım var ya sizin
Eh bazı mazeretler var tabi {hastalık,ilaçlar,doğum ertesi falan}Leyl-i-fer Cherry Mom 20li yaşlardayım ilk yarısı bitmek üzere olsa da, boğazım çok olmasa da cıks çokta hızlı gitmiyo. Bi yerde ya benim yanlışım var ya sizin
Bi ara niyetlenmiştim 58de yakaladım kendimiAma kzuum sen zaten kilolu değilsin bizle eşit kiloda olsan bak bakalım bizden mi gidiyor senden mi :)) ama tabi sen bizle eşit kiloda olma :)))
Of çok imreniyorum öylelere önceden ben de öyleydimEh bazı mazeretler var tabi {hastalık,ilaçlar,doğum ertesi falan}
Dün bi kadın gördüm günde 1-2 ekmek yiyomuş tığ gibi,çünkü troidi hızlı çalışıyormuş
Hala öylesin merak etme tığ gibiOf çok imreniyorum öylelere önceden ben de öyleydim
Ay başım ağrıyor hiç içesim yok ama dedin madem içeyim:))
Hepimize afiyet olsun o zaman
Migren gelmiyodur inşallahAy başım ağrıyor hiç içesim yok ama dedin madem içeyim:))
YokMigren gelmiyodur inşallah
Oh iyi bari geldiği gibi gitsinYokmigren gibi değil canım normal bir baş ağrısı sanırım ilaç almayayım diye direndim sabahtan beiiri ama geçmedi aldım artık geçrr herhalde
Hıııı düzenli bir ilaç kullanıyor musun yada bu aşamada kullanılıyor muOh iyi bari geldiği gibi gitsinbenim de göğüslerim çok şişti hormonum yükseliyo diye çok tırsıyorum
Kullanıyorum aslında ama bi yandan da aşılama için kullandığım ilaçlar mı etki ediyo bilemedim. Kıyafet bile acıtıyo bugün ve alev alevimHıııı düzenli bir ilaç kullanıyor musun yada bu aşamada kullanılıyor mu
Olabilir canım ya sonuçta direk hormonlara müdahale bünye ne olduğunu şaşırdı :)) göğüs acısı en büyük kabusum benim emzirmeden kalan her türlü şeklini yaşadım yani :)) banada o zamanlar kıyafet çok kötü gelirdiKullanıyorum aslında ama bi yandan da aşılama için kullandığım ilaçlar mı etki ediyo bilemedim. Kıyafet bile acıtıyo bugün ve alev alevim
Tüm eziyet biz kadınlaraOlabilir canım ya sonuçta direk hormonlara müdahale bünye ne olduğunu şaşırdı :)) göğüs acısı en büyük kabusum benim emzirmeden kalan her türlü şeklini yaşadım yani :)) banada o zamanlar kıyafet çok kötü gelirdi
Aynen emre de öyle yapmıştı hep kopardı hep yara hep mastit oldum yani ozmanndan belliydi emre sakin bir çocuk hiç olmadı :) benim ablamda hiç böyle şeyler yaşamadı o yüzden bende hep kolay sandım bu işleri :))Tüm eziyet biz kadınlaraablamdan gördüğüm için emzirmedim ama bana da kabus gibi geliyo yeğenim bildiğin koparmıştı ikinci de belki daha rahat bi süreç olur senin için
Annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem hepiciğiniz elleri, ayakları öpülesisinizAynen emre de öyle yapmıştı hep kopardı hep yara hep mastit oldum yani ozmanndan belliydi emre sakin bir çocuk hiç olmadı :) benim ablamda hiç böyle şeyler yaşamadı o yüzden bende hep kolay sandım bu işleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?