- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.281
Hosbulduk canim insallahYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Kilo verme sürecimizde hep beraber çok güzel sonuçlar alırız umarım
Tebrik ederim şahane gözüküyosunBu arada sizlerede önceki ve sonraki olarak fotoğrafımı gostereyim ins dahada güzel olacak Eki Görüntüle 2546558 Eki Görüntüle 2546559 Eki Görüntüle 2546561
Hahah sonrada mezun olanlarla pilav günü ay pardon en fazla olsa olsa bulgur pilavı günü yaparızKızlaaar hoşgeldiniiizhep birlikte mezuniyetleri görürüz inşallah
Ahh allahım nazar değmesin birşey soracağım bu kızda bacaklarıma takıldı deme lütfennnBu arada sizlerede önceki ve sonraki olarak fotoğrafımı gostereyim ins dahada güzel olacak Eki Görüntüle 2546558 Eki Görüntüle 2546559 Eki Görüntüle 2546561
Canım ben full hep cardio yaptım 3 ay hitt cardio fitness blender in videoları ve 45 dk tempolu yürüyüş karışık dönüşümlü sonra salona yazıldım eliptik bisiklet 15 dk üstüne koşu yürüyüş gunde en az 1500 ip atlama . Yaglar cardio ile erir bölgesel çalışma sadece sikilastirir bölgesel çalışma ile erime diye bisey yoktur yani cardio yaparak yağ yakılır o da her yerden erir zamanla . Mesela ben fark ediyorum ilk belim inceldi en son basen şimdi hafif sırt gitti sanki . Bel 87 idi 76 oldu kalça 115 ti 103 oldu omuz 116 idi 113 oldu ama bacaklarım 60 di 58 kol hiç incelmedi ama sanirim sikilasti . Basen 99 du 96 oldu .Ahh allahım nazar değmesin birşey soracağım bu kızda bacaklarıma takıldı deme lütfennnbenim sorunum bacak ve kol o yüzden ve onların gideceğine hiç inanmıyorum şimdi mesela solda bakıyorm sanki üst bacak kalın vücut geneline göre özel birşey yaptın mı ? Yaptıysan ne yaptın yapmadıysan iyi ki yapmadın sonuç başarılı çünkü :)))
Pasta ve makarna ayni gün olması kötü olmuş yarın düzelirsin canim sana onerim bozarsan sporu eksik etme ki yapmışsın gayet güzel erimistir karbonhidratlarMenüm kızlar bugün benim menüde kötü oldu :/
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin ve nerdeyse kararsız yağsız tost
Öğlen kıymalı domatesli makarna
ara 1 muz
kaçamak : 2 çatal pasta
akşam 1 dilim ızgara tavuk salata
spor 1 saat biisiklet
30 dk yürüyüş
Merhaba Kızlar,Elifcig93 sende gel cnm. Yine dördümüz bir arada olalım.
Evet canım özellikle de gece artıyor. Sanırım günün yorgunluğu etkiliyor. Bir de hareketli olunca da sanki azalıyor ağrı.yarım saat futbol oynadık şu an yok denecek kadar az ağrıyor.Dikkat et canım kendine. Bol bol c vitamini almaya bak. Ben de senin gibiyim ilaç kullanmaya başladım. Boğaz ağrısı çok fena.
Teşekkürler canimmTebrik ederim şahane gözüküyosun
Hahaha ayy öldüm gülmektenAhh allahım nazar değmesin birşey soracağım bu kızda bacaklarıma takıldı deme lütfennnbenim sorunum bacak ve kol o yüzden ve onların gideceğine hiç inanmıyorum şimdi mesela solda bakıyorm sanki üst bacak kalın vücut geneline göre özel birşey yaptın mı ? Yaptıysan ne yaptın yapmadıysan iyi ki yapmadın sonuç başarılı çünkü :)))
Kendini en iyi sen tanırsın canım. Bir simit dört dilim ekmek olduğu için ben senin yerinde olsam simitimi afiyetle yer diğer öğünlerdeki ekmeğimi ona göre ayarlarımBen cumartesileri hep bozuyorum2 haftada 1 kez simit yerim . Diyet süresindede hep yaptım uzun soluklu olduğu için .
Menüm
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 simit
Şekersiz çay ( bitkisel tatlandırıcılı)
Ara
sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
3 adet çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak ayran
Akşam
100 gr pidesiz yağsız iskender
1 bardak ayran
( bugün hep dışarıdaydım ondan böyle oldu normalde böyle değil kızlar tabiki )
Spor
Haftada 1 ya da 2 gün dinleniyorum .
Bugun dinlenme günüm .
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Sekersz turk kahvesi
Öğlen
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
Yarim dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz sütlü granür nescafe
Akşam
Izgara balık ( cipura) 2.5 adet küçük boy
Salata
Yarim kase tarhana çorbası
1 dilim tam bugday ekmeği
Spor
15 dk kosu
35 dk tempolu yürüyüş
500 adet ip atlama
15 dk bolgesel agirlikla calisma
Akşamki ekmek ve tatlı dışında iyi benceDünkü kötü menümü yazayım bari kaçış yok.
18.10
Sabah 0830 1 muz, 1 kase yoğurt, 10 fındık
Ara 1 1200 1 dilim ekmek üzerine tereyağ
Ara 2 1530 kötü bir tercih sütlü tatlı
Akşam 2130 tavada tavuk eti, salata, 1 dilim ekmek
Su: litre
Spor: 1 saat yürüyüş + 7992 adım
Yine sabah çıktığımda adım sayarı unutmuşum
19.10
Sabah 1030 50 gr peynir, 2 dilim kızarmış ekmek tereyağlı, 1 haşlanmış yumurta, sütlü kahve
Ara 1530 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 3 yk yoğurt, 2 yk sütlü tatlı
Su: litre
Spor: 10740 adım yürüyüş
Eki Görüntüle 2546556
Cherry Mom [
Eki Görüntüle 2546557
Çok acı geliyor bana greyfurt ama mandalina yiyorum o olmaz mı? Yarın da devam ederse sabah zencefilli bal da başlayacağım
Aynn doğru zaten ben ekmek pek yemem cnmKendini en iyi sen tanırsın canım. Bir simit dört dilim ekmek olduğu için ben senin yerinde olsam simitimi afiyetle yer diğer öğünlerdeki ekmeğimi ona göre ayarlarım
Geçmiş olsun canım bikaç gün benimde ağrıdı uyku ve sıcak bişeyler iyi geldiDirek bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bademciklerim ağrıyor bu arada yutkunamıyorum umarım hasta olmam. İlaç başladım hemen :) o yüzden de bu kadar yorgun hissediyor olabilirim.
Merhaba hoşgeldin :)) diğer arkadaşlara da yazdım kaptanımızMerhaba Kızlar,
Ben de geldim.
Ama takım buna müsait mi acaba?
Sizinle birlikte devam etmeyi çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?