Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada sizlerede önceki ve sonraki olarak fotoğrafımı gostereyim ins dahada güzel olacak Eki Görüntüle 2546558 Eki Görüntüle 2546559 Eki Görüntüle 2546561
Ahh allahım nazar değmesin birşey soracağım bu kızda bacaklarıma takıldı deme lütfennn benim sorunum bacak ve kol o yüzden ve onların gideceğine hiç inanmıyorum şimdi mesela solda bakıyorm sanki üst bacak kalın vücut geneline göre özel birşey yaptın mı ? Yaptıysan ne yaptın yapmadıysan iyi ki yapmadın sonuç başarılı çünkü :)))

Canım ben full hep cardio yaptım 3 ay hitt cardio fitness blender in videoları ve 45 dk tempolu yürüyüş karışık dönüşümlü sonra salona yazıldım eliptik bisiklet 15 dk üstüne koşu yürüyüş gunde en az 1500 ip atlama . Yaglar cardio ile erir bölgesel çalışma sadece sikilastirir bölgesel çalışma ile erime diye bisey yoktur yani cardio yaparak yağ yakılır o da her yerden erir zamanla . Mesela ben fark ediyorum ilk belim inceldi en son basen şimdi hafif sırt gitti sanki . Bel 87 idi 76 oldu kalça 115 ti 103 oldu omuz 116 idi 113 oldu ama bacaklarım 60 di 58 kol hiç incelmedi ama sanirim sikilasti . Basen 99 du 96 oldu .
Yani kısaca terlemeden kalp hızlanmadan zayıflamak zor cardio erimek için sart. Bölgesel çalışmada sikilastirir

Pasta ve makarna ayni gün olması kötü olmuş yarın düzelirsin canim sana onerim bozarsan sporu eksik etme ki yapmışsın gayet güzel erimistir karbonhidratlar

Dikkat et canım kendine. Bol bol c vitamini almaya bak. Ben de senin gibiyim ilaç kullanmaya başladım. Boğaz ağrısı çok fena.
Evet canım özellikle de gece artıyor. Sanırım günün yorgunluğu etkiliyor. Bir de hareketli olunca da sanki azalıyor ağrı.yarım saat futbol oynadık şu an yok denecek kadar az ağrıyor.

Hahaha ayy öldüm gülmekten

Kendini en iyi sen tanırsın canım. Bir simit dört dilim ekmek olduğu için ben senin yerinde olsam simitimi afiyetle yer diğer öğünlerdeki ekmeğimi ona göre ayarlarım

Akşamki ekmek ve tatlı dışında iyi bence

Geçmiş olsun canım bikaç gün benimde ağrıdı uyku ve sıcak bişeyler iyi geldi

Merhaba Kızlar,
Ben de geldim.
Ama takım buna müsait mi acaba?
Sizinle birlikte devam etmeyi çok isterim.
Merhaba hoşgeldin :)) diğer arkadaşlara da yazdım kaptanımız toplight gelince kesinleşsin bu konu olur mu hani yeni üye değilsiniz ya o yüzden belki üst yönetim başka bir karar verebilir duruma bizde kalabalık bir takımız hali hazırda listeye girmeyi bekleyen arksdaşlarımızda var çünkü :) inş gelirsiniz ama tabi bizi seçmenizden onurlandık kendimizede pay çıkarmazsam olmaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…