- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.321
Orda öğlen değil mi şimdi ya :/Hemen gidip bi sabah yogasi yapiyim da aciliyim bakalim
Bize iyi geceler sana günaydın oluyo ne değişikHemen gidip bi sabah yogasi yapiyim da aciliyim bakalim
Tebrikler çok iyi vermişsin canımBu arada sizlerede önceki ve sonraki olarak fotoğrafımı gostereyim ins dahada güzel olacak Eki Görüntüle 2546558 Eki Görüntüle 2546559 Eki Görüntüle 2546561
Saol canım şimdi uzandım uyuyacağım. Erken yatacağım muhtemelen iyi kalkarım yarın.Geçmiş olsun canım bikaç gün benimde ağrıdı uyku ve sıcak bişeyler iyi geldi
Acı yok Rockyabi biride çıkıp bişey yapmadım zamanla gitti desinn olma mı o mucizeyi bekliyorum :))) ama hit cardio diyor :)))
Arkadaşlarım bu takımı seçmişler o yüzden onlarla devam edebilmek için geldim. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Amacımız kilo vermek gönül birliği olduğu sürece nerede olduğumuzun pek te bir önemi yok. Yönetimin kararını beklemek gerek bencede haklısınMerhaba hoşgeldin :)) diğer arkadaşlara da yazdım kaptanımız @toplight gelince kesinleşsin bu konu olur mu hani yeni üye değilsiniz ya o yüzden belki üst yönetim başka bir karar verebilir duruma bizde kalabalık bir takımız hali hazırda listeye girmeyi bekleyen arksdaşlarımızda var çünkü :) inş gelirsiniz ama tabi bizi seçmenizden onurlandıkkendimizede pay çıkarmazsam olmaz :)))
3 bardak su yazmışsın ya sanki 2,5 İskender yemişsin gibi tepki verdim burada :)Menüm
Sabah
2 dilim ekmek cheddarlı tost
Domates
Salatalık
Ara
10 badem
1 bardak süt
Yarım tk bal
Blenderdan geçirip içtim
öğlen
İnce bi dilim dalyan köfte
Salata
akşam
5 yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
su 3 bardak
Sporu birazdan yazarım
Ya şu su sorunu beni bitiriyo zaten bence o yüzden kilo veremiyorum. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum tam dayaklığım3 bardak su yazmışsın ya sanki 2,5 İskender yemişsin gibi tepki verdim burada :)
Su bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)Ya şu su sorunu beni bitiriyo zaten bence o yüzden kilo veremiyorum. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum tam dayaklığım
Azcık içime sen kaçsa keşkeSu bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)
Yanında 1 lt şişe bulundur. Üşengeçsen elimi uzatma mesafesinde olsun. Şişeden kolayca içersin belki..Azcık içime sen kaçsa keşkeilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum
Eşine söyle canım dürtsün devamlı seni :))Azcık içime sen kaçsa keşkeilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum
Bide onu deneyeyim bakalımYanında 1 lt şişe bulundur. Üşengeçsen elimi uzatma mesafesinde olsun. Şişeden kolayca içersin belki..
Eşim de benim tam tersim günde 5 litre içiyodurEşine söyle canım dürtsün devamlı seni :))
Aynen canımBide onu deneyeyim bakalım
Eşim de benim tam tersim günde 5 litre içiyoduriçtikçe bana da getirsin söyliyim de bari
Burasiyla turkiye arasi 10 saat, 11 civari yaptim yoga. benim icin cumartesi saat 13.00'e kadar "sabah"Orda öğlen değil mi şimdi ya :/
ay evet ama benim aktif oldugum saatlerde de herkes uyuyo oluyo cok fenaBize iyi geceler sana günaydın oluyo ne değişik
E günaydın o zaman :)))Burasiyla turkiye arasi 10 saat, 11 civari yaptim yoga. benim icin cumartesi saat 13.00'e kadar "sabah"
kahvaltim 1'de bitti meselaE günaydın o zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?