Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlarım bu takımı seçmişler o yüzden onlarla devam edebilmek için geldim. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Amacımız kilo vermek gönül birliği olduğu sürece nerede olduğumuzun pek te bir önemi yok. Yönetimin kararını beklemek gerek bencede haklısın

3 bardak su yazmışsın ya sanki 2,5 İskender yemişsin gibi tepki verdim burada :)

Ya şu su sorunu beni bitiriyo zaten bence o yüzden kilo veremiyorum. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum tam dayaklığım
Su bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)

Su bağırsakları da etkiliyor sanırım. Ben de dışarıdayız diye az içiyorum gündüz. Beni o kadar zorluyor ki bu durum. Eve girer girmez suya saldırıyorum :)
Azcık içime sen kaçsa keşke ilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum

Azcık içime sen kaçsa keşke ilaçlardan da olabilir bağırsak durumu diye düşünüyorum ama bakalım belli olur bikaç güne. İçim de yanıyo su diye ama üşengeçlik midir nedir bilemiyoruum
Yanında 1 lt şişe bulundur. Üşengeçsen elimi uzatma mesafesinde olsun. Şişeden kolayca içersin belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…