- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.301
burdaki evlatlıklarda fena değildirNeden bilmiyorum ama kendimi evlatlık verilip kardeşlerinden ayrılmak istemeyen çocuk gibi hissediyormya
Ay evet ilk defa yaptım öyle birşeyPasta ve makarna ayni gün olması kötü olmuş yarın düzelirsin canim sana onerim bozarsan sporu eksik etme ki yapmışsın gayet güzel erimistir karbonhidratlar
Hahaha ayy öldüm gülmekten
Yine iki çatal yemissin ben pastaya baslarsam bitmeden kalkamamAy evet ilk defa yaptım öyle birşeysen bu sporu sayma asıl hafta içi yakarım ben onları kendime birde ceza veririm ohhh :)) sıkıysa canım bir daha pasta ister :)))
Simit yarım olsaydı sıkıntı yokmuş kiBen cumartesileri hep bozuyorum2 haftada 1 kez simit yerim . Diyet süresindede hep yaptım uzun soluklu olduğu için .
Menüm
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 simit
Şekersiz çay ( bitkisel tatlandırıcılı)
Ara
sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
3 adet çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak ayran
Akşam
100 gr pidesiz yağsız iskender
1 bardak ayran
( bugün hep dışarıdaydım ondan böyle oldu normalde böyle değil kızlar tabiki )
Spor
Haftada 1 ya da 2 gün dinleniyorum .
Bugun dinlenme günüm .
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Sekersz turk kahvesi
Öğlen
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
Yarim dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz sütlü granür nescafe
Akşam
Izgara balık ( cipura) 2.5 adet küçük boy
Salata
Yarim kase tarhana çorbası
1 dilim tam bugday ekmeği
Spor
15 dk kosu
35 dk tempolu yürüyüş
500 adet ip atlama
15 dk bolgesel agirlikla calisma
Valla tam olduSimit yarım olsaydı sıkıntı yokmuş ki
Ya canım o da benim bücür yüzünden yedi yedi bi gıdım bıraktı huyum kurusun tabakta bıraksam sanki anam dövecek yedimYine iki çatal yemissin ben pastaya baslarsam bitmeden kalkamam
Pastamı?? Hem de sennMenüm kızlar bugün benim menüde kötü oldu :/
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin ve nerdeyse kararsız yağsız tost
Öğlen kıymalı domatesli makarna
ara 1 muz
kaçamak : 2 çatal pasta
akşam 1 dilim ızgara tavuk salata
spor 1 saat biisiklet
30 dk yürüyüş
Çok güldumabi biride çıkıp bişey yapmadım zamanla gitti desinn olma mı o mucizeyi bekliyorum :))) ama hit cardio diyor :)))
Ama amaa amaa savunmamı yaptımPastamı?? Hem de senn
Ya varya tam zamanında okumuşum,vede tam sorularımın cevabı.tebrik ederim süper incelmiişsin.senin gibi spor yapamasamda umut ışığı doğdu, demek herkes aynı şeyleri yaşayabiliyooAnlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarim
8 ayda 20 kilo nasıl verilir?
8 AYDA 20 KILO VERDIM Nasıl zayıfladın sorusu çok soruluyor bu aralar bu konuyu uzunca anlatayım o zaman tek bir mesaj altında . Öncelikle benim bünyem kilo almaya çok müsait ,hicbir şey yemeye gelmiyor hemen alıyorum ve çok cok zor ve yavaş kilo veriyorum . Çok yemek yiyen biri değilim çok...www.kadinlarkulubu.com
Çok beklersiiiinabi biride çıkıp bişey yapmadım zamanla gitti desinn olma mı o mucizeyi bekliyorum :))) ama hit cardio diyor :)))
Sen karataydan sonra çok değiştin çoookAma amaa amaa savunmamı yaptım
Bari kısır günü yapaydık yahuuHahah sonrada mezun olanlarla pilav günü ay pardon en fazla olsa olsa bulgur pilavı günü yaparız5.takım mezunları geleneksel bulgur pilavı günü :))))
Normalde yapmadığın bişey bence hiç üzme kendini spora yüklenir halledersinMenüm kızlar bugün benim menüde kötü oldu :/
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin ve nerdeyse kararsız yağsız tost
Öğlen kıymalı domatesli makarna
ara 1 muz
kaçamak : 2 çatal pasta
akşam 1 dilim ızgara tavuk salata
spor 1 saat biisiklet
30 dk yürüyüş
Greyfurtun dışındaki beyaz zar var ya onu soyup içini yiyorum ben anca öyle tahammül edebiliyorum bi dene istersen. Bence beni greyfurt toparladıÇok acı geliyor bana greyfurt ama mandalina yiyorum o olmaz mı? Yarın da devam ederse sabah zencefilli bal da başlayacağım
Ne biliyorsun o gün bir manav yedin :))))))Greyfurtun dışındaki beyaz zar var ya onu soyup içini yiyorum ben anca öyle tahammül edebiliyorum bi dene istersen. Bence beni greyfurt toparladı
Çok üstüme geliyorsunSen karataydan sonra çok değiştin çoook
O manavı greyfurt hariç diğer hasta olduklarımda da yiyip toparlanamıyodum çünküüüNe biliyorsun o gün bir manav yedin :))))))
Isvecten sonra illa odemin bi kismi geri gelir heralde ya, sorun degil o. Hizli bi baslangic yapiyim motivasyon olsun diye baslamistim:)Sonrasina dikkat et geri alma riski oluyor...
Ya ben spordan zevk alıyorum çok da iste zaman yokm ama şu bir gerçek ki kiloluyken spor işkence, eklemlere yük. Yürüyüş, yoga ve yuzme gibi sporlarla kısıtlı kalmak gerek. Sonrasında kilo verince ise herşey çok daha zevkli oluyor zaten..
Şöyle güzel bir efor sarfedip terleyince iyi hissetmez mi insan ? Endorfin güzel şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?