Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pasta ve makarna ayni gün olması kötü olmuş yarın düzelirsin canim sana onerim bozarsan sporu eksik etme ki yapmışsın gayet güzel erimistir karbonhidratlar
Ay evet ilk defa yaptım öyle birşey sen bu sporu sayma asıl hafta içi yakarım ben onları kendime birde ceza veririm ohhh :)) sıkıysa canım bir daha pasta ister :)))

Simit yarım olsaydı sıkıntı yokmuş ki

Pastamı?? Hem de senn

Ya varya tam zamanında okumuşum,vede tam sorularımın cevabı.tebrik ederim süper incelmiişsin.senin gibi spor yapamasamda umut ışığı doğdu, demek herkes aynı şeyleri yaşayabiliyoo

Hahah sonrada mezun olanlarla pilav günü ay pardon en fazla olsa olsa bulgur pilavı günü yaparız 5.takım mezunları geleneksel bulgur pilavı günü :))))
Bari kısır günü yapaydık yahuu

Normalde yapmadığın bişey bence hiç üzme kendini spora yüklenir halledersin
Çok acı geliyor bana greyfurt ama mandalina yiyorum o olmaz mı? Yarın da devam ederse sabah zencefilli bal da başlayacağım
Greyfurtun dışındaki beyaz zar var ya onu soyup içini yiyorum ben anca öyle tahammül edebiliyorum bi dene istersen. Bence beni greyfurt toparladı

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek cheddarlı tost
Domates
Salatalık

Ara
10 badem
1 bardak süt
Yarım tk bal
Blenderdan geçirip içtim

öğlen
İnce bi dilim dalyan köfte
Salata

akşam
5 yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek

su 3 bardak
Sporu birazdan yazarım

Selamlar herkesee, gecmisi okudum geldim
Isvecten sonra illa odemin bi kismi geri gelir heralde ya, sorun degil o. Hizli bi baslangic yapiyim motivasyon olsun diye baslamistim:)

Spor konusunda da valla jillian “push, push” diyip duruyo, bende endorfin mendorfin kalmiyo ama vucuda faydasi var yapicaz mecbuuur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…