- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.261
Hoşbulduk cnmHoşgeldin canım
Merhaba :)B Baharyagmuru35 merhaba cnm. Sizlerden ayrılmak istemiyorm buraya geldim bende.
Ya kötü olmuş takımın kapanması bizim başımıza gelse bende üzülürdüm valla.içinizden kaptan çıkarsaynız yokmuydu isteyen ? :)Neden bilmiyorum ama kendimi evlatlık verilip kardeşlerinden ayrılmak istemeyen çocuk gibi hissediyormya
Direk bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Hava değişimi olmuş olabilir bol bol meyve ye canım zaten bu ara salgın var fena :/ toparlarsın inş ayrıca 10.000 adım atıp hiç birşey yapmadım mı diyorsunDirek bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bademciklerim ağrıyor bu arada yutkunamıyorum umarım hasta olmam. İlaç başladım hemen :) o yüzden de bu kadar yorgun hissediyor olabilirim.
Çok az kişi kalmıştık zaten cnm. Ben hemşireym çok aktif çalışıyorm. 2 tane çocuğum var onlarla ilgileniyorum. Hemde zaten çok yeniyim bu konuda hiçbir bilgim yok. Dier arkadaşların da şartları hemen hemen aynı. O yüzden kapanması kaçınılmaz oldu malesef...Ya kötü olmuş takımın kapanması bizim başımıza gelse bende üzülürdüm valla.içinizden kaptan çıkarsaynız yokmuydu isteyen ? :)
Ben bir diyetisyen ile konuşmuştum. Sanırım 69 kiloydum. Bana demişti ki bu kilonu arayabilirsin. Çünkü sana kilo aldıracak hiç bir kritik süreçten henüz geçmemişsin. Evlendin koy üstüne 10 kg, çocuk doğurdun koy üstüne 10 kg.. ileride 69 olduğunda zayıflarım diyebilirsin diyordu :)Eh bazı mazeretler var tabi {hastalık,ilaçlar,doğum ertesi falan}
Dün bi kadın gördüm günde 1-2 ekmek yiyomuş tığ gibi,çünkü troidi hızlı çalışıyormuş
Ama güzelim ben onu her durumda yapıyorum. Kalp sağlığı için günde 10 bin adım derler ya onu yapmak spor gibi gelmiyor o yüzden. Bugün satranç turnuvasındaydık çocuk maça biz yürüyüşe şeklinde bir şey anlamadan yaptık çoğunu. Kalan kısmını da evin içinde tempolu yürüyerek tamamladım.Hava değişimi olmuş olabilir bol bol meyve ye canım zaten bu ara salgın var fena :/ toparlarsın inş ayrıca 10.000 adım atıp hiç birşey yapmadım mı diyorsun
Ah haklısın Allah kolaylık versin evet kaptanlık diyip geçmemek lazım baya iş gibi sorumluluk biniyor insana :) sağolsunlar bir sürü insanın kilosuyla hesaplamasıyla uğraşıyorlar inş bize gelmenizde bir sakınca yoktur 12.takm mesela yeninden açıldı orda hiç üye yoktu o yüzden bilemiyorm hani ne derler :) umarım kalırsınız çok arkadaş olunca yene deneyimler yeni motivasyonlar çıkıyor :)Çok az kişi kalmıştık zaten cnm. Ben hemşireym çok aktif çalışıyorm. 2 tane çocuğum var onlarla ilgileniyorum. Hemde zaten çok yeniyim bu konuda hiçbir bilgim yok. Dier arkadaşların da şartları hemen hemen aynı. O yüzden kapanması kaçınılmaz oldu malesef...
Merhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilirspor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .
Slm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
Sonrasina dikkat et geri alma riski oluyor...Bu isvecteki “4. Gunden sonra alisiyosun” lafi buyuk bi yalanmis ya. Hic de alismiyosun, resmen yemek icin adam oldurucek kivama geliyosun. Ama kilonu veriyosun o ayri. ölüm gibi bisey oluyo ama kimse ölmüyo kisacasi
Mesela bu aksam yemegimde iki yerine uc yumurta yiyerek buyuk bi cilginlik yaptim, kendimi acayip asi hissediyorum:))
Ya ben spordan zevk alıyorum çok da iste zaman yokm ama şu bir gerçek ki kiloluyken spor işkence, eklemlere yük. Yürüyüş, yoga ve yuzme gibi sporlarla kısıtlı kalmak gerek. Sonrasında kilo verince ise herşey çok daha zevkli oluyor zaten..Ben de zevk almiyorum yaa, jillianin mesela nesinden zevk aliyim:)) tek tuk zevk aldigim seyler var, yoga, acik havada yuruyus gibi. Onlar da moduma gore hatta bazi gunler oturdugum yerden kalkmaya useniyorum:)
Ay ben terlemeyi de sevmiyorum, hareket etmeyi de. Ama kilo almayi da sevmiyorum:)) Huysuz sirin gibi hissettim kendimi. Yemek yemeyi seviyorum ben anca:))
Aynen emre de öyle yapmıştı hep kopardı hep yara hep mastit oldum yani ozmanndan belliydi emre sakin bir çocuk hiç olmadı :) benim ablamda hiç böyle şeyler yaşamadı o yüzden bende hep kolay sandım bu işleri :))
Hoş geldinMerhaba takım müsaitse bende takımınıza katılmak istiyorum.
Olsun ama evde yatıp duran insana göre bir artın oldu yani :))Ama güzelim ben onu her durumda yapıyorum. Kalp sağlığı için günde 10 bin adım derler ya onu yapmak spor gibi gelmiyor o yüzden. Bugün satranç turnuvasındaydık çocuk maça biz yürüyüşe şeklinde bir şey anlamadan yaptık çoğunu. Kalan kısmını da evin içinde tempolu yürüyerek tamamladım.
Süpersin canım. 2000 harika bir sayı. Bu arada eve dönünce taşınacağız ve orta kata gideceğiz. Ben yine de ip atlayacağım ama umarım yalıtım iyidir aşağı çok ses gitmez. Ama giderse de vazgeçmeyeceğim, bir üst katta arkadaşımız var en kötü çıkar orada atlarım yine de vazgeçmem :)Cherry Mom im 2000 ip atladım bugün başka bişey yapamam herhalde.
Tabiki şu koltuktan koltuğa yuvarlanma sporundan daha iyidir her durumda :)Olsun ama evde yatıp duran insana göre bir artın oldu yani :))
Sütlü tatlı çoğu diyetisyen ekliyor zaten bence çok kötü değil ama tereyağ ekmek olayı alışkanlık ise o kötü tabi :)Dünkü kötü menümü yazayım bari kaçış yok.
18.10
Sabah 0830 1 muz, 1 kase yoğurt, 10 fındık
Ara 1 1200 1 dilim ekmek üzerine tereyağ
Ara 2 1530 kötü bir tercih sütlü tatlı
Akşam 2130 tavada tavuk eti, salata, 1 dilim ekmek
Su: litre
Spor: 1 saat yürüyüş + 7992 adım
Yine sabah çıktığımda adım sayarı unutmuşum
19.10
Sabah 1030 50 gr peynir, 2 dilim kızarmış ekmek tereyağlı, 1 haşlanmış yumurta, sütlü kahve
Ara 1530 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 3 yk yoğurt, 2 yk sütlü tatlı
Su: litre
Spor: 10740 adım yürüyüş
Eki Görüntüle 2546556
Cherry Mom [
Eki Görüntüle 2546557
Dikkat et canım kendine. Bol bol c vitamini almaya bak. Ben de senin gibiyim ilaç kullanmaya başladım. Boğaz ağrısı çok fena.Direk bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bademciklerim ağrıyor bu arada yutkunamıyorum umarım hasta olmam. İlaç başladım hemen :) o yüzden de bu kadar yorgun hissediyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?