Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın?
İyi canım çok şükür baya korktum:/ geçen senede spor salonuna yazılıp ilk hafta kendimi sakatlamıştım bacak yan bağlar zedelenmişti sonra bıraktım sporu falan yine öyle olcak sandım ilk yaptığım hareketleri yavaş yapmam lazım

aşılamadan sonra 14 gün ideal, 11 günden önce de çıkması zor gibi bence. Çünkü zaten 4-5 Günde Rahime ulaşıyor,2-4 gün tutunma diyorlar sonra da kandan idrara geçiyor. pawlover
Pazartesi kan veririm bakalım hayırlısı olsun. Eğer negatifse tüp yolları gözüktü bakalım

Tüp bebek için yaş şartı flan yok muydu devlette mi öyle yoksa ?
Yaş şartını tamamlıyorum 2 başarısız aşılamadan sonra ister üçüncü aşılama istersen tüpe geçiş ama 3 yıllık evli olma şartı var. Onu tamamlayamıyorum. O yüzden özelde yaptırırım sanırım

.
İnş gerek kalmaz canım kalırsada son umut değil çok şükür sen rahat ol yeter ki üzme kendini

İyi ısınmıyomusun acaba geçmiş olsun sakatlanırsan hiç yapamazsın dikkat et yavaaaaş yavaş
Kızlar erken mi bilmiyorum ama az önce test yaptım, negatif..
her sonuca hazırlıklı ol tatlım inşallah biz burdan senin çok ümitlendirmiyoruzdur sonunda çok üzülmeni istemeyiz,inşallah güzel şeyler olucak hem taşın daha çok genç hemde daha yeni başladın sayılır çalışmalara dur bakalım,sevinicez inşallah
Sonuç güzel olsun daldan dala atla ne fark eder. Yeter ki sonunda tartı yüz güldürsün.
gülücek inşallah, çalışıyorum
6 lara ben de merhaba demek istiyorum artık. Çok oyalandım buralarda..
Hepimiz beraber görücez o altıları o kaçıcak biz kovalıycaz ama yakalıycazz

Bakalım hayırlısı olsun bıraktım uğraşmayı

Guzel menu ve spor, aksam kahve uyku sorunu yaratmiyor mu?

ASilama gunu neydi?
Evet ilkti. Yeni tedavi öncesi hem kilolardan hem negatif duygulardan kurtulmaya karar verdik eşimle o yolda ilerliyorum :)
anladim, cok iyi etmissin. bu surecte dogru beslenme vitamin depolarini doldurma gebelik ve emzirme doneminde isine yarar. multivitamin beneri birsey aliyor musun? ben folik asit ve omega 3 almistim gebelik oncesi, gebe kalinca da anne vitamini ictim.
aşılamadan sonra 14 gün ideal, 11 günden önce de çıkması zor gibi bence. Çünkü zaten 4-5 Günde Rahime ulaşıyor,2-4 gün tutunma diyorlar sonra da kandan idrara geçiyor. pawlover
evet normalde yumurtlama sonrasi surec ortalama 14 gun, kendinkini takip ettiysen bilirsin ama buyuk ihtimalle oyledir. 11 gun zor biraz... ben 13. gun yani beklenen adet tarihinden 1 gun once erken gosteren tipte test yapmistim.. bence en azindan 13u bekle ama bazi insanlar dayanamayip her gun yapiyor ona da sozum yok.

Aşılama gününü saymazsak 11 sayarsak 12 gün oldu bakalım hayırlısı olsun ya

Tatlım hemen moral bozma belki daha erkendir. Kalbini ferah tut olumsuz düşünme
6 lara ben de merhaba demek istiyorum artık. Çok oyalandım buralarda..
Cherry Mom de sen de bu hafta göreceksiniz bence
Mutlaka önce ısınma egzersizleri yap kuzum aman aman.

Tatlım hemen moral bozma belki daha erkendir. Kalbini ferah tut olumsuz düşünme

Cherry Mom de sen de bu hafta göreceksiniz bence

Mutlaka önce ısınma egzersizleri yap kuzum aman aman.
Yokbe kuzum 71.9 dan o kadar düşemem benim limitler belli biliyorsun öbür hafta inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…