- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.721
Geçmiş olsun ağrın sızın var mı?Menüm
Sabah Yulaf yoğurt yeşil elma ceviz karışımı
Öğlen 4 kşk hŞlanmış makarna ve 1 kaşık yoğurt
Ara aç değildim bişey değildim niye yedim bilmem yarım simiitgerçi niyesi şu yeni çıkmıştı çıtır çıtır burnumda tüttü
Akşam simitin cezası yemek yemedim:) yoğurt muz yedim
Spor : 35 dk yürüyüş
30 dk cardio ( sanırım yaparken sakAtlandım yada kas ağrısı bilmem ama bişey çıt etti )
60 dk bisiklet
Sağol kuzum inş sakatlanmam yaaa çok kötü olur yarında zumba varGeçmiş olsun ağrın sızın var mı?
Kuzum test mi yaptın ?İyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
Peynir
Havuç
Salat
1 dilim ekmek
öğlen
Moralim bozuktu uykuyla geçti
akşam üzeri
Muz
akşam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
su 2 litre
Spor 10180 adım yürüyüş @emnis
İnşallah ciddi bi sorun olmaz yarına kadar geçerSağol kuzum inş sakatlanmam yaaa çok kötü olur yarında zumba varÇok az ağrıyor oturup kalkarken diz kapağımın 5 parmak üstü olan yer ilk defa yaptığım bir cardio videosuydu belki ilk kez o kası çalıştırdıysam ondandır
Öyle yapayım doğruİnşallah ciddi bi sorun olmaz yarına kadar geçerkas gevşetici filan mı sürsen acaba
Testlerim gelmediKuzum test mi yaptın ?
Hay Allah ya kuzum vardır bunda da bir hayır üzme iyi çalışan kargo görmedim zaten :/// boşver bende yaptında negatif sandım sevindim kargo olduğuna açıkçası :)Testlerim gelmedikargo şirketiyle birbirimize girdik. Cuma günü kan vercem direk
Hayır geç getirseler bi problem yok, ama bunlar teslim edemedik diye geri iade etmişler ve teslim edememe gibi bi şansları asla yok. Çok sinirlendirdiler beniHay Allah ya kuzum vardır bunda da bir hayır üzme iyi çalışan kargo görmedim zaten :/// boşver bende yaptında negatif sandım sevindim kargo olduğuna açıkçası :)
Kan testi daha iyi aman öbürleride sinir ediyor adamı yok silik çizgi yok var yok yok..kan en iyisi olsun
Haklısın aynen öyle yapıyorlar geldik yoklardı...bizi eve bağlıyorlar ve sonra gelmiyorlarHayır geç getirseler bi problem yok, ama bunlar teslim edemedik diye geri iade etmişler ve teslim edememe gibi bi şansları asla yok. Çok sinirlendirdiler beninegatif diye düşünüyorum regl olcak gibi ağrılarım var ama bakalım cuma günü netleşcek
Bakalım az kaldı görcez inşallah öyledirHaklısın aynen öyle yapıyorlar geldik yoklardı...bizi eve bağlıyorlar ve sonra gelmiyorlar
Gerildiğin içinde ağrı olmuş olabilir kii hamileliğin ilk zamanlarında regli gelecek gibi ağrı oluyor canım .
Ben sabahtan yogami yaptim valla, aksama da yuruyus var:)E bugün spor yapan yok muben mi kaçırdım bugüb pek giremedim ya .dünküleri ekledim en son o kadar
Dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum ve kanalım alındı canım. Ondan sonra regl oluyorum ama günler biraz dengesiz gitti bu ay ne zaman olacak bekliyorum.
Klasik kargocu taktiği geldik yoktunuz, halbulki evdeyiz kaç kere tüm.gun.evde olduğumuz halde aşağı bot bırakıp gittiklerini bilirim..Hayır geç getirseler bi problem yok, ama bunlar teslim edemedik diye geri iade etmişler ve teslim edememe gibi bi şansları asla yok. Çok sinirlendirdiler beninegatif diye düşünüyorum regl olcak gibi ağrılarım var ama bakalım cuma günü netleşcek
Senin sporlar zaten çok sağlam gidiyor menülerde çok iyiBen sabahtan yogami yaptim valla, aksama da yuruyus var:)
Not da yok, mesaj da yok iadeye çıkarmışlar ben saf gibi bekliyorum nerde bu kargo diye bakmasam geri gidiyo. Gerçi yine geri gitmişte.. Gerçekten çok ihmalkar davranıyolar insanın canını sıkmaya ne gerek var yani, belki acil bi ihtiyacım var onu sipariş ettimÇok geçmiş olsun, ilk gebelik miydi? Umar tekrar istediğin zamanda olur..
Klasik kargocu taktiği geldik yoktunuz, halbulki evdeyiz kaç kere tüm.gun.evde olduğumuz halde aşağı bot bırakıp gittiklerini bilirim..
Yuh sms fLannda mı yok iade için en az 3 gün beklemeleri lazım şubedeNot da yok, mesaj da yok iadeye çıkarmışlar ben saf gibi bekliyorum nerde bu kargo diye bakmasam geri gidiyo. Gerçi yine geri gitmişte.. Gerçekten çok ihmalkar davranıyolar insanın canını sıkmaya ne gerek var yani, belki acil bi ihtiyacım var onu sipariş ettim
Sözde bekletmişler cuma günü gelmiş teslim edememişler, bugün de iadeye çıkarmışlar. Ama hiç biriyle ilgili bilgi veren mesaj, not veya arama yok. O yüzden girdik zaten birbirimize. Şubede falan olsa yine gidip alırım insanlık hali der geçerim ama bu artık insanlık halini geçmiş ihmalkarlık hali olmuş. Bi daha bu kargo şirketiyle çalışan hiç bi yerden de sipariş vermemYuh sms fLannda mı yok iade için en az 3 gün beklemeleri lazım şubede
Bi arasalarmis ya da mesaj atsalarmis cidden, not da yok. Icine mi dogcak kargonun gelip dondugu yani?Sözde bekletmişler cuma günü gelmiş teslim edememişler, bugün de iadeye çıkarmışlar. Ama hiç biriyle ilgili bilgi veren mesaj, not veya arama yok. O yüzden girdik zaten birbirimize. Şubede falan olsa yine gidip alırım insanlık hali der geçerim ama bu artık insanlık halini geçmiş ihmalkarlık hali olmuş. Bi daha bu kargo şirketiyle çalışan hiç bi yerden de sipariş vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?