- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.741
6lı sayılara dayandın kuzum inşallah bu hafta göreceksin.Cuma günü umarım 7 li rakamlara kapanışı yaparım sonraki hafta 6 larnedense 6 larda çok iyi motive olacağımı hissediyorum
Harikasın canım çok iyi menü.Çarşamba
08 00 60 gr hindi füme, sütlü nescafe
10 00 2 D ekmek 1 yumurta peynir
1 domates
13.00 sütlü türk kahve, 1/2 sb nar
16.00 1 tabak yoğurtlu kabak
17 30 7 hurma,3 ceviz, 1/2 elma
19 30 1 tabak yoğurtlu kabak
21.00 çay, 1 elma
Su 3 litre
Spor 15 dk leslie, 1 saat yürüyüş, 1000 adet bölgesel
Cherry Mom
Vahiy yoluyla gelcekti heraldeBi arasalarmis ya da mesaj atsalarmis cidden, not da yok. Icine mi dogcak kargonun gelip dondugu yani?
günaydınlarrYa Şahnur’cum delirmek üzereyim. Ben ki regl e 6 gün zor dayanırım. Şu an 11. Günümdeyim! Hadi ilk ay dayanayım ama o kadar çok duydum ki böyle aylarca 11-13 gün süren. Taktırırken hiç bilgim yoktu. Sonradan başıma gelince öğrendim her şeyi. Şimdi biraz daha dişimi sıkıp olayın seyrine bakayım mı yoksa hep böylr mi olacak bilemiyorum. Çok kararsızım ama çokta dayanamam böyle, kendimi biliyorum.Sen 6 ay boyunca hep 13 gün mü regl oldun? Hiç azalmadı mı?
Evet ilkti. Yeni tedavi öncesi hem kilolardan hem negatif duygulardan kurtulmaya karar verdik eşimle o yolda ilerliyorum :)Çok geçmiş olsun, ilk gebelik miydi? Umar tekrar istediğin zamanda olur..
Doktor test gününü ne zaman söylemişti canım ?Kızlar erken mi bilmiyorum ama az önce test yaptım, negatif..
Salı normalde ama tatil olduğu için çarşambaya kalcakDoktor test gününü ne zaman söylemişti canım ?
Sonuç güzel olsun daldan dala atla ne fark eder. Yeter ki sonunda tartı yüz güldürsün.Cherry Mom genemi emreyle uğraşıyorsun yoksun .
hani geçen gün dedin ya bana porsiyon küçült,spor yap,kaçamak yapma verirsin.
işte haftalar önce öyle yapmaya çalışıyodum .ne zaman bu kiloda takılmaya başladım bende çeşit çeşit diyet.detoks arayışları başladı.bi atlasam bu rakamı ger dönücem o düzene de iniyo geri çıkıyo detoks sonrası bi düzensizlik geri getiriyo.bide bu haftaki yoğunluk üstüne tuz biber oldu.şimdi onu toplamaya çalışıyorum.kısacası cuma cumartesi de ,verdiklerim geri gelmesin diye bi diyet menü arayışındayım.malum hftasonu herkes evde detoks olmaz.bi günde balık yapmayı düşünüyorum.ne yapsam düşünüyorum
bu arada evdeki kabağın hepsini bugün yaptığımiçin yarına kalmadı.yarındennisgo nun attığı sütlü karışımı yapıcam gibi görünüyo.
benim gibi daldan dala atlayan varmıdır acabaaaa
Daha çok erken o zaman canım. Zaten 4-5 gün yuvarlanma Rahime gelme süreci, tutunmadan sonra önce kana sonra idrara geçecek.genelde 5. Gün embriyolarında transfer sonrası 6-7. Günlerde silik çıkıyor testler. Erken gebelik testi değilse bazen o bile çıkmıyor. Kısaca bence etken :)Salı normalde ama tatil olduğu için çarşambaya kalcak
Geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın?Menüm
Sabah Yulaf yoğurt yeşil elma ceviz karışımı
Öğlen 4 kşk hŞlanmış makarna ve 1 kaşık yoğurt
Ara aç değildim bişey değildim niye yedim bilmem yarım simiitgerçi niyesi şu yeni çıkmıştı çıtır çıtır burnumda tüttü
Akşam simitin cezası yemek yemedim:) yoğurt muz yedim
Spor : 35 dk yürüyüş
30 dk cardio ( sanırım yaparken sakAtlandım yada kas ağrısı bilmem ama bişey çıt etti )
60 dk bisiklet
İnşallah öyledir çok üzüldümDaha çok erken o zaman canım. Zaten 4-5 gün yuvarlanma Rahime gelme süreci, tutunmadan sonra önce kana sonra idrara geçecek.genelde 5. Gün embriyolarında transfer sonrası 6-7. Günlerde silik çıkıyor testler. Erken gebelik testi değilse bazen o bile çıkmıyor. Kısaca bence etken :)
6 lara ben de merhaba demek istiyorum artık. Çok oyalandım buralarda..Cuma günü umarım 7 li rakamlara kapanışı yaparım sonraki hafta 6 larnedense 6 larda çok iyi motive olacağımı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?