Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlaar:) Bugunku menum:

Oglen: 2 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, yarim avokado, 1 domates, 1 kk beyaz peynir
Ara: 3-4 kasik yogurt, 1 havuc, 1 kereviz sapi
Aksam: 180 gr az yagda pismis tavuk budu, firinda kuskonmaz ve brokoli, 1 bardak salgam suyu, 1 kare sekersiz cikolata

Spor Cherry Mom : 20 dk yoga, 20 dk pilates, 15 dk bisiklet, 35 dk eliptik

Markette %100’luk cikolata buldum, sadece kakao ve kakao yagi var icinde, hic seker yok. Erkek arkadasim igrenc olarak degerlendirdi, bense “yogun” :)) Yani tatli bisey bekleyerek yememek lazim, tatli kelimesine baya uzak:)

Hanımlar selam nasılsınız?
Ben uzunca bir süredir KK'ya giremedim, ev taşıma, yeni işe başlama derken :) yeni isyerimde de açık ofis olduğu için rahat rahat giremiyorum web sitelerine, ekranı gelen geçen görüyor diye
Nasılsınız? ayvacicegi geri dönmüşsün sen de galiba etiketi gördüm de :)
toplight kaptanım seninle de görüşemedik maalesef, bizim bu işler o kadar apar topar oldu ki.. Birçok arkadaşımla bile doğru düzgün vedalasamadan ayrıldım Ankara'dan

Aleykümselam iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Bugün yazacaktım morordek taşındınmı sesin çıkmıyo diye,yeni işin hayırlı olsun.istanbulada hoşgeldin istediğin gibi ev bulabildinmi.öyle zor tabi açıksa, sende cepten girersin yasak değilse

İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin

Yok canım cepten yasak değil de iste anca anca sıra gelecek ona :)
Bu arada evi de taşıdık, bence olabilecegin iyisi bir ev oldu. Sadece burada evler Ankara'dakilere göre daha küçük :) Deprem korkusundan da nispeten son yıllarda yapılmış bir ev olsun istedik. Yeni evler hep küçük ama neyse ki hallettik yerlestik bi sekilde :)

Ay ben çok beceriiksizim bu konularda ve yapabilenlere hayranım eline sağlık çok kibar duruyor
Bence herkesin yetenekli olduğu en az bir hobi vardır.bakma sen kursbahanesiyle yaptım ama şu an başına oturup yaptığım yok.amigurumi de iğne oyası da bana çok sıkıcı geliyo mesela sabır işi.

Hımm güle güle otur.evet depremmm.eski bir evde oturduğum için çok endişeliyim bende.lakin tek başıma karar verebilcek durum yok oturuyorum öyle.allah büyük

Hımm güle güle otur.evet depremmm.eski bir evde oturduğum için çok endişeliyim bende.lakin tek başıma karar verebilcek durum yok oturuyorum öyle.allah büyük
Tabi ki oturduğun evi boşaltmak da zor bi şey, biz hazır taşınıyorken direkt öyle yapalım dedik. Taşımadan bir gün önce de şu Silivri merkezli deprem oldu Allahım inşallah olmaz deprem falan en güzeli o tabi

Ankarada pek hissedilmemiştir belki.
Maddi imkanım olsa yakınlarda sağlam bi eve çıkmak isterim razıyım.lakin şartlar.
Çocukların okuldan tahliye edildiği ilk depremdi yaşadığım sanırım yada ben hatırlamıyorum epey korktuk.allah bi daha yaşatmasın

Ooo bayağı sertmiş çikolata. Bana da pek hitap etmez de pastalara koyabilirim
Diyet yapıyorsun ne pastası deme, bizim evde pasta kurabiye hiç eksik olmaz. Çocuklar dışarıdan abur cubur alacağına evde yapıyorum. Ben işte hep böyle sınanıyorum düşün
Aaaa Hoşgeldin Şeymacım. Nasılsın. Yerleşebildin mi. İnşallah gönlüne göre olmuştur herşey. Özledik seni.

Umut neler yapıyor. Alıştı mı yeni eve. kreş ayarlayabilin mi.. Çok soru sordum dimi.

Cherry Mom 30 dk lesllie
Bu hafta detoks yapmak istemiyorum sonuç pek iyi olmaz o yüzden.çünkü cumaları zayıf kahvaltı ve yürüyüş sonrası gözüm dönüyo ve kaçammak oluyo hatta haftasonunnu bile etkiliyo, utanıp menü bile yazamıyorum. Sonrada hoop geri gelsin verilenler. Bu hafta detoksta Yok, cuma sabahı sporuda sadece sağlıklı beslenmeye çalışıcam

Ooo Edirne soğuduysa İstanbul da soğur yakında kış geliyo dimek

Ankara'dan hiç hissedilmemisti ama korktuk gene de. Insallah yakın zamanlarda olmaz bir daha
Iyiyim Haticecim cok sagol sen nasılsın, kızlar nasıl?
Çok soru sorman çok normal malum bayadır yokum merak etmişsin teşekkür ederim mutlu oldum aslında
Umut şu an evde takılıyor, kreş ayarlayamadım henüz Evi yerlestirmek ve yeni işe alışmakla meşguldüm. Henüz onları tamamlayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…