Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa unutmuşum ben bir de alışverişe bisikletle gittim, gidiş dönüş yarım saat olmuştur tabi bir de sırtımda bi dolu malzeme vardı, nasıl puanlarsan Cherry Mom

Tesekkur ederiiim:) Askerligimi bitiriyorum bi nevi:))

Keske ben de kimsenin yuzunu gormesem, bilgisayarimla bas basa calissam valla:))
Aslında bazen işe gideyim istiyorum, evde tek başıma tüm gün bazen böyle sohbet edecek birini arıyorum ama ofise gittiğimde hemen vazgeçiyorum dedikodu ortamından ötürü

Ay ama İstanbul yani haklısın delirmekte :)
Şimdi şartlar el vermez bu kadar gece gündüz olan durumlara o zaman bekardım o yüzden çok sıkıntı olmuyordu sonradan o bölümüde bıraktım ( özel bankacılık) tam rahata ermiştim kiii istifa ettim :))

Aslında bazen işe gideyim istiyorum, evde tek başıma tüm gün bazen böyle sohbet edecek birini arıyorum ama ofise gittiğimde hemen vazgeçiyorum dedikodu ortamından ötürü
Aaaaa ben severdim bişey olur ortalık karışırdı hemen yazardım hadi aşağı kahveyeee :))) dedikodu işin tuzu biberi başka türlü ben çekemezdimm:)

Azim işte bu saatte oturdum sınava çalışmaya başladım 2 hafta kaldı geçemem büyük ihtimalle ama ocak sonundakini geçebilmek için düzenli çalışmaya başlamam gerek zaten..
İnşallah geçersin tam da çalıştığın yerlerden çıkar sorular

Aynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artik
Ben de tebrik ederim ama işe başlayınca da amerikan çalışma hayatında haftasonlari çalışma olabiliyor, tabi en azından karşılığında iyi para kazanıryorsun doktoradan farklı olarak

Azim işte bu saatte oturdum sınava çalışmaya başladım 2 hafta kaldı geçemem büyük ihtimalle ama ocak sonundakini geçebilmek için düzenli çalışmaya başlamam gerek zaten..
Olsun kolay gelsin puanın ne kadar yüksek gelirse o kadar kamçılar seni öbür sınav içinde yanına kar

Ya ben genelde beraber calistigim herkesi severim su ankileri de oncekileri de, ama hocayi bogasim geliyo bazen. O umutsuz vaka.

Yok gideceğim de bir türlü organize olamadım. Benim diyetisyen de hastaneden ayrılmış kendi yer açmış biraz uzaklaşmış bana bahanem o oldu :)

Aaaaa ben severdim bişey olur ortalık karışırdı hemen yazardım hadi aşağı kahveyeee :))) dedikodu işin tuzu biberi başka türlü ben çekemezdimm:)
Ben pek sevmem öyle şeyleri, herkes işin gücünü etsin, günlük sohbet muhabbet falan ondan fazlasına gelemiyorum bizim ofis sıkıntılı biraz baksan herkes mükemmel anlaşıyo ama ona gidiyosun onu atıyo buna gidiyosun şunu tutuyo ne bileyim güncel dizilerden, haberlerden, komikli videolardan falan konuşsak herşey çok güzel olmaz mı

Kolay gelsin, ne sinavi?
Ben de tebrik ederim ama işe başlayınca da amerikan çalışma hayatında haftasonlari çalışma olabiliyor, tabi en azından karşılığında iyi para kazanıryorsun doktoradan farklı olarak
Evet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.

Çok sinir bozucu, bu da gelemediğim başka şeylerden..

Kafana göre biri varsa o da güzel tabi :) benim arkadaşlarım çok iyiydi çok zor ayrıldık halen konuşuyoruz ama tabi eskisi gibi olmuyor iş hayatında kafa dengi insanlar olursa iş çekiliyor bana göre yoksa o stresi kaldıramıyorum ben.

Benim artık hiç bir kür hiç bir takviye işimi görmez. Kanalım kalmadı. Tüp bebek tek seçenek :) ama dondurulmuş embriyom olduğu için tedavim diğer süreçlere göre daha kolay olacak.. yeter ki sonuç yüzümüzü güldürsün.. zamanı gelince olacak diyoruz ya zamanı umarım bir sonraki tedavimizdir, çok da bekletmez bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…