Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen her şeyi fazla fazla yaşamışsın canım.. çocuklarına sarılarak hayata tutunmuşsun ne güzel. Sonuçta öyle ya da böyle hayat devam ediyor. Ama tutunacak bir şeyler bulmak önemli. Umarım sağlıklı uzun bir ömür sizi bekliyordur çocuklarınla..

Canım gerçekten ben bamamı kaybedince çok zor oldu hala atlatamadım annem mi şuan düşünemiyorum bile
İkisini de kaybetmek en zoru sanırım. Ama acının da mutluluğun da sonu yok sanki. Başa gelince çekiliyor belki ama dediğin gibi kaptanım ne kadar alışıyor veya atlatıyoruz orası tartışılır.

Buralarda çok takıldım, git-gel yapmaktan da sıkılıyor bir süre sonra insan. Şurada mezuniyete 5 kg kalmış. Az dişimi sıkayım da evime mezun döneyim :)
Ne kadar var eve dönmene? Bence sen yaparsın ya sendeki azim bende de olaydı keşkee bak benim kalmış 2 kilo ama asla veremiyorum

Ne kadar var eve dönmene? Bence sen yaparsın ya sendeki azim bende de olaydı keşkee bak benim kalmış 2 kilo ama asla veremiyorum
1 ay var dönmeme. Ama daha kimse ile görüşmedim ki aile içinde takılıyorum şimdilik. henüz bir şeyler yiyip içme ile sınanayım bence :)

Şu an hayat kısa çok da yıpratmayalım kendimizi modundayım. Gelirken 60 dönerim diyordum, gizli hedefim buydu ama şimdi 65 yeter bana diyorum. Kalanını evde veririm
Bence de çokta hırpalamaya gerek yok kendimizi, hayat gerçekten çok kısa bize upuzun gelse de Arkadaşımın kardeşi 4-5 sene evvel 17 yaşında vefat edince annesinin halini gördüğümden beri hiç bu hayatta gözüm kalmadı. Güldüğümüz, gördüğümüz yanımıza kar onları sömürmek lazım

Günaydın kızlar 72 ile savaşım devam ediyor 1 ayı geçti sanırım
Diyet yapmana rağmen bir aydır aynı kilodaysan bir değişiklik yapmak iyi olabilir. Genelde nasıl besleniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…