- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.461
Sen her şeyi fazla fazla yaşamışsın canım.. çocuklarına sarılarak hayata tutunmuşsun ne güzel. Sonuçta öyle ya da böyle hayat devam ediyor. Ama tutunacak bir şeyler bulmak önemli. Umarım sağlıklı uzun bir ömür sizi bekliyordur çocuklarınla..Sende benim gibi anneciğini kaybetmişsin mekanları cennet olsun.büyük bi boşluk gerçekten, cenazede babanıda kaybedersen daha çok üzülüceksin dedi ler bana
pek inanamamıştım,öyleymiş, baba da gidince
Issız bi adaya düştüm sanki,sonra çocuklarıma sarıldım Rabbim acılarını göstermesin en kötüsü evlat acısı derler.allah kimseye yaşatmasın.
Sıralı ölüm ve hayırlı ölüm diler ya büyüklerimiz işte bundan , genç acısı bi başka,günlerce can verememek daha bi başka, hadiste denildiği gibi;
Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça anınız.tek yapabilceğimiz şey doğru yaşamak.rabbim sanada sarılabilceğin evlatlar versin
Ben bunu 2 saate kadar yapıyordum kuzum geçen sene. 45 dakika ile başlamam normal o nedenle..Eki Görüntüle 2550856
Çıkardım meydana bakalum yapabilicekmiyim
dennisgo 45 dk nasıl yapıyısun bunu ya zor bişey bu
İkisini de kaybetmek en zoru sanırım. Ama acının da mutluluğun da sonu yok sanki. Başa gelince çekiliyor belki ama dediğin gibi kaptanım ne kadar alışıyor veya atlatıyoruz orası tartışılır.Canım gerçekten ben bamamı kaybedince çok zor oldu hala atlatamadım annem mi şuan düşünemiyorum bile
Buvaksam yemedim yarın deneyince yazarımnasıl oldu tatlım yemek merak ettim
Günaydın, bence yaparsınGünaydın kızlar;
Pazartesi tartım 70. Bugün 6 lara geçiş yaparım umarım
Buralarda çok takıldım, git-gel yapmaktan da sıkılıyor bir süre sonra insan. Şurada mezuniyete 5 kg kalmış. Az dişimi sıkayım da evime mezun döneyim :)Günaydın, bence yaparsın
Ne kadar var eve dönmene? Bence sen yaparsın ya sendeki azim bende de olaydı keşkeeBuralarda çok takıldım, git-gel yapmaktan da sıkılıyor bir süre sonra insan. Şurada mezuniyete 5 kg kalmış. Az dişimi sıkayım da evime mezun döneyim :)
1 ay var dönmeme. Ama daha kimse ile görüşmedim ki aile içinde takılıyorum şimdilik. henüz bir şeyler yiyip içme ile sınanayım bence :)Ne kadar var eve dönmene? Bence sen yaparsın ya sendeki azim bende de olaydı keşkeebak benim kalmış 2 kilo ama asla veremiyorum
Öyle ortamlarda kendini tutmak epey zor oluyo ama bence sen yaparsın1 ay var dönmeme. Ama daha kimse ile görüşmedim ki aile içinde takılıyorum şimdilik. henüz bir şeyler yiyip içme ile sınanayım bence :)
Şu an hayat kısa çok da yıpratmayalım kendimizi modundayım. Gelirken 60 dönerim diyordum, gizli hedefim buydu ama şimdi 65 yeter bana diyorum. Kalanını evde veririmÖyle ortamlarda kendini tutmak epey zor oluyo ama bence sen yaparsın
Bence de çokta hırpalamaya gerek yok kendimizi, hayat gerçekten çok kısa bize upuzun gelse deŞu an hayat kısa çok da yıpratmayalım kendimizi modundayım. Gelirken 60 dönerim diyordum, gizli hedefim buydu ama şimdi 65 yeter bana diyorum. Kalanını evde veririm
Takılıp kalmak çok kötü ya, nasıl bi yol izlesen ki acabaGünaydın kızlar 72 ile savaşım devam ediyor 1 ayı geçti sanırım
Az yemissin ama baya yaa, cok normal acikman. Menu guzel ama bence, iki kasik pilavdan nolcak.
Evet, dusuk karb diyetlerde odem yuzunden kiloda zirt pirt degisim oluyo, dogru kesinlikle. Ben ketosis'e girdigimde kilom hoooop 1 kilo iniyo mesela 1 gunde. O yuzden ben de cok cok dusuk tutmuyorum karbonhidrati, in cik canimi sikiyo senin gibi:)
Diyet yapmana rağmen bir aydır aynı kilodaysan bir değişiklik yapmak iyi olabilir. Genelde nasıl besleniyorsun?Günaydın kızlar 72 ile savaşım devam ediyor 1 ayı geçti sanırım
Geçmiş olsun canım.. bir sorun mu vardı da endoskopi istedi?günaydınlarr kızlar benim malum hastane işleri büyük oğlana endeskopi istedi dr onun işleri ile uğraşıyorum fazla uğrayamayacağım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?