Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gerçekten her şeyin başı sağlık. Bu kilo verme meselelerinde de sağlığımız için beslenelim spor yapalım zaten böyle yapınca kilolu olmuyorsun.

Diyet yapmana rağmen bir aydır aynı kilodaysan bir değişiklik yapmak iyi olabilir. Genelde nasıl besleniyorsun?
Aslında son 10 güne kadar sorun yok gibiydi önceki haftada anlamsız artı gelmiştim ama ertesi gün regli oldum herhalde ödemdi.izmire gidince bozmadım ama düzenli de beslenmedim su az açtim yeşil çay hiç içmedim simit faln yediğim oldu mesela.işin ilginci kilo almış hissetmiyorum bakalım bu hafta biraz sıkayım atarım üstümden diye düşünüyorum ben spor yapamayınca kilo alanlardanım spor yapınca bile alıyorum gerçi :)))çözemedim bu işi ama pes etmek yok yola devam 10 kilo öyle böyle gittiyse bunlarda gidecek

Canım
Yolculuk dönünce yaşadığın sıkıntılar da düzenini bozdu bence. Yoksa çoktan uzaklaşmıştın bu kilodan. Ama düzen bozulunca direnç kilona gitti herhalde vücudun.
Sorma evet son 10 gün saçma sapan oldu 0 spor falan.. dediin gibi 72 ye çok kolay gidiyor kilom

Buralarda çok takıldım, git-gel yapmaktan da sıkılıyor bir süre sonra insan. Şurada mezuniyete 5 kg kalmış. Az dişimi sıkayım da evime mezun döneyim :)
sadece 2 haftanı alır canım sonrada yer gezer öyle gidersin erimiş olur
Bende şu kaçamaklardan kurtarsam paçayı çok iyi olacak, yakın zamanda nasıl dayanıyomuşum acaba, çok sıkıldım,her an artmasın diye diken üstündeyim. Hem yiyorum hemde hareket edip eritmeye çalışıyorum yazık bana ya yeme işte.
günaydınlarr kızlar benim malum hastane işleri büyük oğlana endeskopi istedi dr onun işleri ile uğraşıyorum fazla uğrayamayacağım kusura bakmayın
biri bitiyo biri başlıyo geçmiş olsun hiç sevimli bişeyde değil o endoskopi.

Sorma evet son 10 gün saçma sapan oldu 0 spor falan.. dediin gibi 72 ye çok kolay gidiyor kilom
Nerdetse hepimiz takıldık benzer şeyler yaşıyoruzz
Sabah sabah 10 dk stepper , 100 ad dambıl,15 dk leslie ve ev temizliği yaptım,kurt gibi açım,abur cuburdan uzak durmak için meyveye ağırlık veriyim diyorum.bikaç gündür niyeyse bisküviye tatlıya kayıyorum hep.

Aman canım dikkat et diyetler hep bu zamanlarda bırakılıyor devam ediyoruz tam gaz :)))

canım senin yol ödemin henüz geçmemiştir bol su iç

günaydınlarr kızlar benim malum hastane işleri büyük oğlana endeskopi istedi dr onun işleri ile uğraşıyorum fazla uğrayamayacağım kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun kaptanım bu sıralar hep hastalıklar sizinle beraber evi silerken bir miktar sirke döküp evi öyle mi silseniz acaba mikropları öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…