Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma evet son 10 gün saçma sapan oldu 0 spor falan.. dediin gibi 72 ye çok kolay gidiyor kilom
Ben de bugün diyetisyene babamı götürdüm benim de vücut analizim yapıldı ama beklediğimden kötü çıktı. Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama son zamanlarda spor azaldı içki de içtim epeyce belki onlar etkilemiştir
Ama diyetisyen bu işi çözmüşsün istersen devam edelim istersen kendin yap dedi, babamı götüreceğim için eve dönmeden bir kere daha ölçüm yapar bana. Sanki bu yeterli gibi
bir arkadaşım da geldi diyetisyenden çıkıp kebapçıya gittik tam çıldırmalık şimdi geldim eve spor yapacağım :)

Dürümcü maceram yaklaşık 600 kalori olmuş.şu an size stepper tepesinden yazıyorum. 50 dakikadır debeleniyorum henüz 395 kalori yakabilmişim. Pis boğaz olursan böyle cezanı çekersin diyorum kendime :)
Ya cidden biz niye böyle yapıyoruz :))) bu kafayla anca yoruluyoruz ya :)) eski kaçamaksız günlere dönmek lazım ama sen tabi kendi evinde olmadığın için normal böyle tuzaklara düşmen :)

Ya cidden biz niye böyle yapıyoruz :))) bu kafayla anca yoruluyoruz ya :)) eski kaçamaksız günlere dönmek lazım ama sen tabi kendi evinde olmadığın için normal böyle tuzaklara düşmen :)
1 saat 50 dakika oldu hala devam ediyorum, 2 saat stepper yapayım aklım başıma gelir :) Evde olsam böyle olmaz dediğin gibi ama ne yapalım burada yiyip yakacağız artık :) arkadaşım da spordan gelmişti ikimiz de ayağımıza sıktık bugün.. yine de 65 döneceğim eve kimse beni tutamaz :)

Bende akşam başlayacağım bugün park aletleri ve yürüyüş yaptım haftaya diyetisyen kontrolü var off hiç güzel bir ay geçirmedim kadın kızacak bana :// dua edelim de kas oranı artmış olsun :)))
Ben 26-27 beden likralı kot giyiyorum yağ oranım ideal aralıkta çıkar sanıyordum 14-19,7 kg arası olması gereken yağım 21,4 kg yağ mış. Yüzdesi de 20-28% arası olması gerekirken %30 çıktı. Kilom da 70,3

Benimde yüzde 38 di 1 ay önce 26 27 beden kotum hiç yok :)) 30 dan başlıyor

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık

öğlen; 1 büyük ayva, 2 ceviz

akşam niyetine(14:30-15:00 gibi yedim) 1 ciğer dürüm,3 tane ızgara kanat,salata, soda

Ara; sade kahve 1 hurma 1 ceviz yarım avuç sarı leblebi

-3 lt su
-spor; 12 bin adım, 20 dakika bölgesel, 2 saat stepper (1031 kalori yaktım)

Benimde yüzde 38 di 1 ay önce 26 27 beden kotum hiç yok :)) 30 dan başlıyor
Bende var çünkü 60 lara kadar inmiştim daha önce. O zaman da sporla inmiştim ama bu kadar erken girememiştim bu bedene. Daha önceki diyetteki 70 lerde yapılan vücut analizimi istedim eşimden fotoğraf atacak bakacağım.
Diyordum ya kendimi aç bıraktım diye minimum 1,6 kas almam gerekiyor çünkü en az 48 olması gerekirken 46,4 kg benimki. Hurmalar, çiya tohumlu yoğurtlar, kabak detoksları sağolsun :)

Eklentiler

• 7B396A63-FC60-4366-A500-87C38C5A26D3.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 26
Ben ünide kısa bir süre inmiştim sonra hep 65 70 şimdi baktım tam 1 aydır 72 yim onca spor heba mı oldu bilmiyorum

Ben ünide kısa bir süre inmiştim sonra hep 65 70 şimdi baktım tam 1 aydır 72 yim onca spor heba mı oldu bilmiyorum
Hiç bir şey heba olmaz bir kaç güne toparlanır bence. Yolculuk yaptın ödemin de var.. ama geçen cardiolarını yaptıklarımızdan birisi pide yedi.. 4 tane bugün bir cardio yaptı. 2 saat stepper yapmam biraz da ondandı. 3-4 gün yapacağım dedi. Ben de perşembeye kadar yapacağım.
Bugün aldığım toplam kalori aslında 1159 du bakınca fazla gibi durmuyor. Ama burada max 50 gr yağ olması gerekirken 85 gr yağ almışım. İşte o fazla yağ da kilo vermeyi engelleyen şey bence. O nedenle fazla yediğimizi fazla sporla atmak fikri bana mantıklı geliyor

Bencede çok mantıklı canım hem bir daha kaçamak yapmaktan alıkoyuyor adamı hemde glen yer etmeden gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…