Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun lab cikisi eve gidip 1 tencere sarma yapicam... Persembe gunu erkek arkadasimin doktora tez savunmasi var, onun icin disaridan alicagimiz yemeke ek olarak sarma yapmak istedim. Burdaki sarmalar hic Turkiye'deki gibi degil Ama resmen benim icin bi sinav olucak cunku sarma dunyadaki en sevdigim yemek sanirim. O bi tencereyi rahat rahat kendi basima bitiririm Neyse kendime hakim olucam, sonra kutlamasi virt zirt derken ipin ucu iyice kacmasin.

Bencede bu sıralar hep aksilikler üst üste geldi sabah yazarım yazmam gerekenleri:)

Haklısın bebeğim at tribini hakettim:)

Çok güzel özetlemişsin ellerine emeklerine sağlık:)

ayy ne güzel biz ankarada bir türlü görüşememiştik helal olsun size keşke foto atsaydınız yaww

Gunaydinlaaar. Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, bir yumurta, 30 gr somon fume
Oglen: 100 gr hindi haslama, 1 bardak ayran, 1 kare bitter cikolata
Aksam: 7-8 parca bruksel lahanasi, 150 gr hindi haslama, peynirli yesil salata
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu, 5 badem

Spor Cherry Mom : 25 dk jillian, 55 dk yuruyus.
Aslinda spor salonuna gidip agirlik calisicaktim ama o kadar sarma sardiktan sonra acayip usendim:))

Tanita mi?

Bunu yapasim var ananas bulursam yarin baslayayim diyorum Cherry Mom faydasini gördün mu?

Çok acayip ya bi kadar yaygın birşey mi bu, herkesin başına geliyor..
Afiyet olsun canım.2 kere aldım beğenmedim
Acaba banamı öyle denk geldi dedim
Bugün yokmu eliptik
günaydınlarrrr
kızlar maalesef yorgun argın ben geldim dünden beri büyük oğlan kusup duruyor gece acile götürdüm serum takıldı uykusuzum keyifsizim

Geçmiş olsun neden oldu ki acaba, acil şifalar, haşlanmış patates iyi olur.

Merhabalar tekrar, cumartesi sınav pazar misafirle geçti. Bebek öncesi oyun için toplanırdık o ekibi davet ettim, ben bebekle ilgilendim onlar oynadı. İyi oldu çipslerden keklerden uzak durdum :)
çok iyi olmuş bak bu sınavı gayet güzel atlatmışsın kek ve cipslerden uzak durunca kendini iyi hissetmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…