Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yarın yine hastanede olacağım saat 11 de.. öncesinde tartılırım muhtemelen çünkü bir kaç saat işim sürse sonrasında eve geç tartıl kahvaltı et iyice geç bir saate kalırım.

Hiç denemedim dediğin gibi sesli olması insanı vazgeçiriyor :) yine de denemek lazım ama iyi fikir :) orada yağ kas oranı falan söylüyor mu? Eğer ayakkabı ile çıkıyorsak doğru olamaz gibi geliyor bana. Sen 3 bin zıpla yarin tartıda çıkan sonuca göre seni tebrik edelim :)

Neden hastaneye gidiyorsun devamlı tatlım ?
Babamın kontrollüleri için gidiyorum canım. Geldiğimde rutin takiplerini yaptırıyoruz, devam eden takipleri varsa ben de doktorları bir görüyorum falan filan..
ben kendi kontrollerimi iptal ettim, eve dönünce bir şey gerekirse orada bakılır artık.

Hım anladım canım iyi yapıyorsunuz kolay gelsin

Bugünkü menüm
Sabah ; 1 dilim ekmek 1 Kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık

öğlen ; 3 köfte kadar et salata

ara; 1avuç leblebi 1 avuç cranberry

akşam ; 6 kaşık taze fasülye yoğurt

ara; 1 bardak kefir

2 lt su
17 bin adım, 2000 ipsiz ip atlama Cherry Mom

Kızlar
Eve az önce geldim. Arkadaşımla buluştum ve annelerimiz de arkadaşlar.. her halimi bilirler o nedenle.. tedavide aldığım kiloları falan da biliyorlar böyle kilo vermiş görünce şok oldular :) diyordum ya eski kilomu bildikleri için beni görünce kimse şok olmayacak diye yanılmışım :)
yalnız yarın mezun olacağımı sanmıyorum. Buradaki son haftamda da kaçamak yapamayacağım sanırım. Tabiki hamburger hariç :)

Ne güzel yaa :)) zaten sen hep diyorsun ya eski kilomdanda ince gözüküyorm diye bu yeter zaten bende teyzemleri şok etttim insan mutlu oluyor valla bu kilo iyi daha düşme demeye başladılar hemen 70 kg yı iyi görenler evet 130 kg üstü insanlar pek tabi neyse ben yinede sevinecek şey buldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…