- 23 Mart 2016
- 29.838
- 90.297
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.581
Evet öyle gözüküyo birazdan başlayacağımSabah sporu şart olmuş sana :)
Bu sefer çok umutluyum görcez inşallahCanım
Her şey yolunda gitsin ve bir an önce pozitif sonuç aldığını görelim beraberce
24ünde kutlicaz dedin diye o gün kutlayayım demiştim ama unutma ihtimalini göz önüne alaraktan şimdi kutlayayım. Nice musmutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşları olsun kuzununBugün 2000 zıplayabildim maalesef hedefim 3000di olmadı doğum günü hazırlıkları başladı bugün sarma temizlik vs aradan çıkardık vakit kalmadı zıplamaya :/
Emreye zaten artık tasma takmayı düşünüyorumevde kırılmadık şey kalmadı nasıl doğum günü olacak bilmiyorum bardak çanak kumanda telefon herşeyi halllletti sırf bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım
Sevinecek çok şey var canım. Tartıdaki kilodan daha önemlisi o kilonun dağılımı. Biz de cardio yapıp artı gelirken belki takım için kötü bir şey yaptık ama kendimiz için iyi bir şey yaptık :)Ne güzel yaa :)) zaten sen hep diyorsun ya eski kilomdanda ince gözüküyorm diye bu yeter zaten ❤ bende teyzemleri şok etttim insan mutlu oluyor valla bu kilo iyi daha düşme demeye başladılar hemen 70 kg yı iyi görenler evet 130 kg üstü insanlar pek tabineyse ben yinede sevinecek şey buldum :)))
Kolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..Bugün 2000 zıplayabildim maalesef hedefim 3000di olmadı doğum günü hazırlıkları başladı bugün sarma temizlik vs aradan çıkardık vakit kalmadı zıplamaya :/
Emreye zaten artık tasma takmayı düşünüyorumevde kırılmadık şey kalmadı nasıl doğum günü olacak bilmiyorum bardak çanak kumanda telefon herşeyi halllletti sırf bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım
Afiyet olsun canım adım sayın da epey yorucu görünüyor. Topuklu ayakkabılarla çekilecek dert değil :)Bugun spor yapicak ne halim ne de zamanim kaldi ama adim sayim 15500 olmusCherry Mom
Menumu de cok takip edemedim, ama kotu bisey de yemedim. Genel hatlariyla soyle:
Sabah: yumurta, sosis
Oglen: haslanmis sebze, 1 parca kizarmis tavuk, haslama kirmizi et
Aksam: 2-3 kasik kuskus, bol salata, bi parca izgara tavuk, 2-3 parca izgara et
Valla su konferanstan kilo bile vermis donebilirim:)
en iyisini yapmışsın. Kendini yıpratmadan verirsin rahat edersinGünaydın arkadaşlar,
Tartıldım ve kilom halen 70!
Pazartesi diyetisyenle başlıyorum. Randevumu aldım. Böyle olmayacak anladım...
tatlım ne yaptımn düzenli olarak gireceksen seni listeye ekleyelim miGünaydın. Bende bu hafta yazamadım çok da dikkat edemedim ama 1 kilo şişlik gitmiş galiba. geçen hafta tartıldığımda 67ydim bugün 66yım
Oy kuzum amin inşallah çok teşekkür ederiz :)Evet öyle gözüküyo birazdan başlayacağım
Bu sefer çok umutluyum görcez inşallah
24ünde kutlicaz dedin diye o gün kutlayayım demiştim ama unutma ihtimalini göz önüne alaraktan şimdi kutlayayım. Nice musmutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşları olsun kuzunun
olur öyle şeyler boşver gerilme hiç. Herşey gelir yerine size bişey olmasın
Muhteşem pozitif bakış açısı ama ben o bakışı kaybettimKolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..
GünaydınlaarGünaydın kızlar
Çocuğum yok ya yıpranmamış insan bakış açısı muhtemelen :)Muhteşem pozitif bakış açısı ama ben o bakışı kaybettim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?