Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün 2000 zıplayabildim maalesef hedefim 3000di olmadı doğum günü hazırlıkları başladı bugün sarma temizlik vs aradan çıkardık vakit kalmadı zıplamaya :/
Emreye zaten artık tasma takmayı düşünüyorum evde kırılmadık şey kalmadı nasıl doğum günü olacak bilmiyorum bardak çanak kumanda telefon herşeyi halllletti sırf bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım

Sabah sporu şart olmuş sana :)
Evet öyle gözüküyo birazdan başlayacağım
Canım
Her şey yolunda gitsin ve bir an önce pozitif sonuç aldığını görelim beraberce
Bu sefer çok umutluyum görcez inşallah
24ünde kutlicaz dedin diye o gün kutlayayım demiştim ama unutma ihtimalini göz önüne alaraktan şimdi kutlayayım. Nice musmutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşları olsun kuzunun

olur öyle şeyler boşver gerilme hiç. Herşey gelir yerine size bişey olmasın

Sevinecek çok şey var canım. Tartıdaki kilodan daha önemlisi o kilonun dağılımı. Biz de cardio yapıp artı gelirken belki takım için kötü bir şey yaptık ama kendimiz için iyi bir şey yaptık :)

Kolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..

Bugun spor yapicak ne halim ne de zamanim kaldi ama adim sayim 15500 olmus Cherry Mom
Menumu de cok takip edemedim, ama kotu bisey de yemedim. Genel hatlariyla soyle:

Sabah: yumurta, sosis
Oglen: haslanmis sebze, 1 parca kizarmis tavuk, haslama kirmizi et
Aksam: 2-3 kasik kuskus, bol salata, bi parca izgara tavuk, 2-3 parca izgara et

Valla su konferanstan kilo bile vermis donebilirim:)

Günaydın kızlar
Hepimiz için güzel bir cuma olsun. Tartıldım aslinda a ma yine de hafif bir kahvaltı edip hastaneye gideceğim dönünce tekrar bakacağım.

Afiyet olsun canım adım sayın da epey yorucu görünüyor. Topuklu ayakkabılarla çekilecek dert değil :)

***5. Takım 649. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/)
emnis (71,3/)
kardelelen321 (87,3/) bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
dennisgo (67.5/)
Libas7 (72,8/)
pawlover(50,3/) tedavi için izne ayrıldı

5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi(52,9/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)sabit 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/
bluuee (67/66/1/%1,49) 527. etapta 60.5 kg ile izne ayrıldı.

Oy kuzum amin inşallah çok teşekkür ederiz :)

Kolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..
Muhteşem pozitif bakış açısı ama ben o bakışı kaybettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…