- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.541
O da bir an önce geçer umarım. Geçmiş olsun tekrarBirazcık boğaz ve baş ağrım kaldı onun dışında iyiyimm
C cerulean liste asagida, Ben de bademlerimi yiyeyim..
ANANAS DİYETİ LİSTEM:
Sabah:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem
Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata
Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem
Akşam:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
-Bol yeşillik
Gece:
-Form çay
*2 Lt su
*2-3 fincan yeşil-beyaz çay
Yarın kesin eksi görürsün.. ben diyim -300 sen de -500 :) içki köfte tam mucize..İyi akşamlaarbugün de içli köfte yapma sırasını ben devraldım
sabah
Küçük bi sandviç
Portakal-havuç suyu(ev yapımı)
Öğlen
İçli köftenin iç harcından 3 kaşık
akşam
mercimek çorbası
Yoğurt
su 2 litre
Spor 9000 adım, 100 mekik, 120 bacak-kalça @emnis
@emnis
@emnis biri olmadı hangisi olursa
Ben yapmadım belki eve dönünce denerim çünkü ananas ile iyi kilo vermişliğim var.Benim liste dönüp duruyor da uygulayan oldu mu???Ben de ananas aldım aslında. Keşke uygulayabilsem...
Ben yapmadım belki eve dönünce denerim çünkü ananas ile iyi kilo vermişliğim var.
Umarım bir an önce sıkıntıların biter ve her şeye gülesin gelir canım.. her şey üst üste geliyor muhtemelen ama bir şekilde iyi şeylere dönüşsün iyiler üst üste gelsin.Kızlar bu hafta iş yerinde annemden emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim. Hafta hala bitmedi.Yorgunluktan iyice duygusala bağladım. Her şeye ağlayasım geliyor. Kadın olmak ..
Sen de en kısa sürede yapsan mı ki, en azından 7 lere tam anlamıyla veda edersin.kesinlikle çok iyi ödem attırıyor ve yağ yaktırıyor.
Aynen öyle oldu canım hiç sorma. İki toplantı var haftaya bir sürü baş ağrısı. Hafta sonunu iple çekiyorum.Umarım bir an önce sıkıntıların biter ve her şeye gülesin gelir canım.. her şey üst üste geliyor muhtemelen ama bir şekilde iyi şeylere dönüşsün iyiler üst üste gelsin.
Ben günde bir ananas ve 9 YK yoğurt yiyerek yarım kilo vermişmişim var. Ananasta bir şey var ama neBen yapmadım belki eve dönünce denerim çünkü ananas ile iyi kilo vermişliğim var.
Sen de en kısa sürede yapsan mı ki, en azından 7 lere tam anlamıyla veda edersin.
Ayy inşallah son cumamı güzel kapatayımYarın kesin eksi görürsün.. ben diyim -300 sen de -500 :) içki köfte tam mucize..
.
Neee leyliiii detoks yapman lazım başka şey kurtarmaz ben diyim sana
Sorma ya ne olacak bizim halimiz:)
Hamburger gününü yemeden atlattım akşamda yoğurtlu kabak yedim ama......Aman aman çocukları da diyete mi alsan malum nasıl öğrenirsen öyle gidiyor. Ben çocukken zayıftım ergenlikte sırf patates kızartması makarna tost hamburger yiye yiye yağlandım, yol gosteren yoktu kas desen hic yok. Ergenlikkte dogru beslenme ve spor ömür boyu kafa rahat :)
Hadi gözün aydınHamburger gününü yemeden atlattım akşamda yoğurtlu kabak yedim ama......
Cherry Mom 45 dk yürüyüş
Doğru beslenme ve spor konusunda kesinlikle haklısın ayvacicegi bu konuyu bi ara açarım epey dertliyim
Ben kahvaltımı şimdi yaptım daha. Hastanedeydim oradan sahile geçtik, Şimdilik 12 bin adım attım hava da mis :) 30 dakika da stepper yapsam süper olur ama keyif yapmakla meşgulüm. Akşam da arkadaşımla buluşacağım yürüyüş yolunda kesin uzun bir yürüyüş yaparız. İzmitin nostaljik eski tren yolunu bununca hiç kaçırmam :)Evet bugün herkes menülere çok dikkat etsin lütfenyarına bakalım nasıl bir sürpriz bizi bekliyor :)
kardelelen321 baskül geldi mi canım :)
Oh ne güzel :)) verimli bir perşembe olmuş olur :)) bende zıplayıp duruyorum şimdilik 1000 oldu günü 3000 le kapatmak hedefim ödem olacak ama yarın yine geç bildirim yapıp ödemi atarım diyorum hiçde tartılmadım ama öyle pek zayıflamışta hissetmiyorum kendimiBen kahvaltımı şimdi yaptım daha. Hastanedeydim oradan sahile geçtik, Şimdilik 12 bin adım attım hava da mis :) 30 dakika da stepper yapsam süper olur ama keyif yapmakla meşgulüm. Akşam da arkadaşımla buluşacağım yürüyüş yolunda kesin uzun bir yürüyüş yaparız. İzmitin nostaljik eski tren yolunu bununca hiç kaçırmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?