Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Al benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacak
Aman aman çocukları da diyete mi alsan malum nasıl öğrenirsen öyle gidiyor. Ben çocukken zayıftım ergenlikte sırf patates kızartması makarna tost hamburger yiye yiye yağlandım, yol gosteren yoktu kas desen hic yok. Ergenlikkte dogru beslenme ve spor ömür boyu kafa rahat :)

Ay güzelmiş canım. Afiyet olsun.

Selam kızlar şuan yoldayız ankara güneşli idi Polatlıya yaklaştıkça sis bastı hayırlısı ile gidip dönelim de denizcim esra cım regli ödeminiz bir an önce gider inşallah
İyi yolculuklar canım muhtemelen Cuma’ya kalmaz sabaha göre eksiyim eve gelince tartıldım. Yine tartı manyağı oldum bu günlerde. Ama bugün neler neler reddettim bence 3 kg falan vermeyi hak ettim :)

İyi akşamlaar bugün de içli köfte yapma sırasını ben devraldım

sabah
Küçük bi sandviç
Portakal-havuç suyu(ev yapımı)

Öğlen
İçli köftenin iç harcından 3 kaşık

akşam
mercimek çorbası
Yoğurt

su 2 litre
Spor 9000 adım, 100 mekik, 120 bacak-kalça @emnis
@emnis
@emnis biri olmadı hangisi olursa

Ya kimchiyi ben de seviyorum bi de bibimbap cokgüzel bulgogi et özellikle kore grill restoranları ete doyuruyor insanı :)
Ay bana deme ayvacicegi, korelilerin butun yemeklerini cok seviyorum, bbq'lerini de Japon, cin yemeklerini de seviyorum, uzakdogunun hepsini seviyorum. Ben galiba yemek yemeyi seviyorum genel olarak

Ay bana deme ayvacicegi, korelilerin butun yemeklerini cok seviyorum, bbq'lerini de Japon, cin yemeklerini de seviyorum, uzakdogunun hepsini seviyorum. Ben galiba yemek yemeyi seviyorum genel olarak
Yani ben iflah olmam, nasi bi insan yemek konusunda bu kadar ask ve sevkle konusur hey allahim

Kızlar bu hafta iş yerinde annemden emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim. Hafta hala bitmedi. Yorgunluktan iyice duygusala bağladım. Her şeye ağlayasım geliyor. Kadın olmak ..
Valla kolay gelsin ne diyim Yoga iyi gelebilir dicem, bu sokola da manyak yoga diyip duruyo dicekler diye korkuyorum:) Ama beni psikolojik olarak cidden cok rahatlatiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…