- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.521
Aman aman çocukları da diyete mi alsan malum nasıl öğrenirsen öyle gidiyor. Ben çocukken zayıftım ergenlikte sırf patates kızartması makarna tost hamburger yiye yiye yağlandım, yol gosteren yoktu kas desen hic yok. Ergenlikkte dogru beslenme ve spor ömür boyu kafa rahat :)Al benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacak
Ay güzelmiş canım.C cerulean liste asagida, Ben de bademlerimi yiyeyim..
ANANAS DİYETİ LİSTEM:
Sabah:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem
Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata
Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem
Akşam:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
-Bol yeşillik
Gece:
-Form çay
*2 Lt su
*2-3 fincan yeşil-beyaz çay
Sağol canım.Merhaba hic bilmiyorum burada bir arkadas paylasti bana da mantikli geldi 2 gunluk bir sey yapiyorum. Telefonda kayitli telefondan girince paylasayim istersen :)
Sen nasıl oldun canımCevaplamak için bi sürü mesaj alıntılamıştım, alıntıları ekledim tam cevap yazcam telefon çaldı sonra da sayfa yenilenince tüm alıntılarım kayboldugeçmiş olsun diyenlere çokça teşekkürleer
dennisgo senin adına da çoook sevindim geçmiş gitmiş ağrın
İyi yolculuklar canım muhtemelen Cuma’ya kalmaz sabaha göre eksiyim eve gelince tartıldım. Yine tartı manyağı oldum bu günlerde. Ama bugün neler neler reddettim bence 3 kg falan vermeyi hak ettim :)Selam kızlar şuan yoldayız ankara güneşli idi Polatlıya yaklaştıkça sis bastı hayırlısı ile gidip dönelim de denizcim esra cım regli ödeminiz bir an önce gider inşallah
Birazcık boğaz ve baş ağrım kaldı onun dışında iyiyimmSen nasıl oldun canım
Ay bana deme ayvacicegi, korelilerin butun yemeklerini cok seviyorum, bbq'lerini deYa kimchiyi ben de seviyorum bi de bibimbap cokgüzel bulgogi et özellikle kore grill restoranları ete doyuruyor insanı :)
Yani ben iflah olmam, nasi bi insan yemek konusunda bu kadar ask ve sevkle konusur hey allahimAy bana deme ayvacicegi, korelilerin butun yemeklerini cok seviyorum, bbq'lerini deJapon, cin yemeklerini de seviyorum, uzakdogunun hepsini seviyorum. Ben galiba yemek yemeyi seviyorum genel olarak
Can Boğaz’dan gelir canım. Çoğu insan şişman zayıf fark etmez yemek yemeyi severYani ben iflah olmam, nasi bi insan yemek konusunda bu kadar ask ve sevkle konusur hey allahim
Hic yemek de secmem, dunyanin her yerinde yasarim valla:))Can Boğaz’dan gelir canım. Çoğu insan şişman zayıf fark etmez yemek yemeyi severiç güdüsel bir şey sanırım
Valla kolay gelsin ne diyimKızlar bu hafta iş yerinde annemden emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim. Hafta hala bitmedi.Yorgunluktan iyice duygusala bağladım. Her şeye ağlayasım geliyor. Kadın olmak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?