- 23 Mart 2016
- 29.831
- 90.271
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.881
Ananas değil hurma öyle olmuştu anası tadilattan pek düzgün yapamadım ama yinede o hafta vermiştim hurmadada verdim ama ne kadar gitti net bilmiyorm :))Senin detokslar hep regle geliyo ananasta öyle olmuştu bi daha sonrasını bekle istersen hem odemle beraber gider
Maşallah diyetisyen bi duzen ve kararlılık getirmiş sana çok ta iyi olmuşArkadaşlar Merhabaaa,
Bir kaç gündür yazamadım. Salı günü diyetisyene gittim. Evde 70 çıkıyordum ama diyetisyende 68.7 çıktım. Diyetisyen bu tartıların giysi ağırlığını düşmek için 1 kg eksik tarttığını söyledi gerçi
Kilom 68.7
Yağ oranım %27 çıktı. Oysa ki geçen sene %23 tü! Bayağı yağlanmışım anlayacağınızBiraz kolesterole de meyilli çıktı testlerim. Her şeyden önce sağlık için aldığım kiloyu vermeliyim. Zaten geçmiş kayıtlarımda göründüğü için diyetisyen hemen bir kıyaslama yaptı. En son 62 ile bırakmışız geçen sene desi. Bu sene hedefi 60 koyduk. 2 gündür çok sıkı diyet ve spor yapıyorum.
3 gündür 35’er dk eliptik yaptım diyetimin yanında. Bir daha ki randevum Perşembe günü ancak yarın yine de kendi tartımda tartılıp bildirim yapacağım size. Sizler neler yapıyorsunuz? Nasıl geçti herkesin bu haftası?
Selam canım dün sana yazacaktım motivasyon mu gitti diye takılmayayım dedim :)Arkadaşlar Merhabaaa,
Bir kaç gündür yazamadım. Salı günü diyetisyene gittim. Evde 70 çıkıyordum ama diyetisyende 68.7 çıktım. Diyetisyen bu tartıların giysi ağırlığını düşmek için 1 kg eksik tarttığını söyledi gerçi
Kilom 68.7
Yağ oranım %27 çıktı. Oysa ki geçen sene %23 tü! Bayağı yağlanmışım anlayacağınızBiraz kolesterole de meyilli çıktı testlerim. Her şeyden önce sağlık için aldığım kiloyu vermeliyim. Zaten geçmiş kayıtlarımda göründüğü için diyetisyen hemen bir kıyaslama yaptı. En son 62 ile bırakmışız geçen sene desi. Bu sene hedefi 60 koyduk. 2 gündür çok sıkı diyet ve spor yapıyorum.
3 gündür 35’er dk eliptik yaptım diyetimin yanında. Bir daha ki randevum Perşembe günü ancak yarın yine de kendi tartımda tartılıp bildirim yapacağım size. Sizler neler yapıyorsunuz? Nasıl geçti herkesin bu haftası?
Ben gitmeyeceğim eski diyetisyene eşimn iş yerindeydi o diyetisyen devlet hastanesi mantığında gidiyor o yüzden yapamıyorum kendi bildiğim gbi devam edeceğim :)Maşallah diyetisyen bi duzen ve kararlılık getirmiş sana çok ta iyi olmuş
Cherry Mom sen naptın diyetisyen isini
Yoksa tam tersi mi acaba:)Yarın Cuma ve bizde yine ciddi bir sessizlik var sanki herkes iyi ve Diyetler tam gaz devam ediyor değil mi kızlar :)
Evet cnm gelemedimbi turlu sanki sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorum
İnşallah yarın bi sürprizle karşılaşmazsın canım.Bende işler yolunda gidiyordu takiii sabah regli başlayana kadar
Menülerim sporum iyi ama ne olacak bilmem şimdilik şişlik yok karnımda yarında olmaz inş
Diyetisyenle devam etmen iyi olmuş canım. İnşallah bu kararlılıkla hedefine çabucak ulaşırsın.Arkadaşlar Merhabaaa,
Kilom 68.7
Biz de seni özledik canım. HoşgeldinŞu da bir gerçek ki özledim hepinizi
Ay biliyorum o duyguyu bende de öyle olmuştu ,Evet cnm gelemedimbi turlu sanki sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorum.zaten etiketlemeseydin ben pazartesi günü damlayacaktim buraya
Öğleden sonra artıya geçiş yaptım bile bişeyde yemedim halbuki sporda yaptım yarın sabah zorlarım kendimi ödem gideer inş sporla falanİnşallah yarın bi sürprizle karşılaşmazsın canım
Ben bugün iyiyim canım sadede çay içerek geçirdim günü sanırım aşırı kahve tükettiğim için olmuştu. Şimdi düzeldimSen nasıl oldun
Umarımmmm. Dediğin gibi daha çok hareket ediyorum mecburen.Kamufle etme zamanı değil üstünden atma zamanı ortim. Çocukların farklı okullarda olması senin için zor olmuş ama öte yandan da ister istemez hareketli olacaksın bu sayede.. bir an önce kurtulursun umarım fazlalıklarından.
Hosbulduk cnmBiz de seni özledik canım. Hoşgeldin ❤
Hiç sorma cnmAy biliyorum o duyguyu bende de öyle olmuştu ,gel biran önce canım açma arayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?