Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin detokslar hep regle geliyo ananasta öyle olmuştu bi daha sonrasını bekle istersen hem odemle beraber gider
Ananas değil hurma öyle olmuştu anası tadilattan pek düzgün yapamadım ama yinede o hafta vermiştim hurmadada verdim ama ne kadar gitti net bilmiyorm :))

Arkadaşlar Merhabaaa,
Bir kaç gündür yazamadım. Salı günü diyetisyene gittim. Evde 70 çıkıyordum ama diyetisyende 68.7 çıktım. Diyetisyen bu tartıların giysi ağırlığını düşmek için 1 kg eksik tarttığını söyledi gerçi
Kilom 68.7
Yağ oranım %27 çıktı. Oysa ki geçen sene %23 tü! Bayağı yağlanmışım anlayacağınız Biraz kolesterole de meyilli çıktı testlerim. Her şeyden önce sağlık için aldığım kiloyu vermeliyim. Zaten geçmiş kayıtlarımda göründüğü için diyetisyen hemen bir kıyaslama yaptı. En son 62 ile bırakmışız geçen sene desi. Bu sene hedefi 60 koyduk. 2 gündür çok sıkı diyet ve spor yapıyorum.
3 gündür 35’er dk eliptik yaptım diyetimin yanında. Bir daha ki randevum Perşembe günü ancak yarın yine de kendi tartımda tartılıp bildirim yapacağım size. Sizler neler yapıyorsunuz? Nasıl geçti herkesin bu haftası?

Maşallah diyetisyen bi duzen ve kararlılık getirmiş sana çok ta iyi olmuş
Cherry Mom sen naptın diyetisyen isini

Selam canım dün sana yazacaktım motivasyon mu gitti diye takılmayayım dedim :)
Çok sevindim adına motivasyon ve istikrarı kendi kendine yapamayanlar için diyetisyen kesinlikle şart ama maalesef özel olanlar diğerleri yalan
Ablam yıllardır diyet yapan insn ama iradesi çok zayıftır yemek hiç yemez devamlı abur cubur şimdi diyetisyenle acayip motive beni geçti katiyen yemiyor maşallah.
Benim haftam bu hafta sadece dün ve bugünden ibaret diyebilirim eve gelince spora dün başlayabildim çünkü hasarsız bir şekilde bu cumayı atlatıp öbür hafta güzel bir eksi görmeyi planlıyorum uzun zamandır sabit -200 300 sıkıldım :/

Maşallah diyetisyen bi duzen ve kararlılık getirmiş sana çok ta iyi olmuş
Cherry Mom sen naptın diyetisyen isini
Ben gitmeyeceğim eski diyetisyene eşimn iş yerindeydi o diyetisyen devlet hastanesi mantığında gidiyor o yüzden yapamıyorum kendi bildiğim gbi devam edeceğim :)

Madem kürkçü dükkanını açtık Nefesimmmsin sen nerdesin canım gelecektin gelemedin:)
Evet cnm gelemedimbi turlu sanki sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorum .zaten etiketlemeseydin ben pazartesi günü damlayacaktim buraya

Bende işler yolunda gidiyordu takiii sabah regli başlayana kadar
Menülerim sporum iyi ama ne olacak bilmem şimdilik şişlik yok karnımda yarında olmaz inş
İnşallah yarın bi sürprizle karşılaşmazsın canım.
Diyetisyenle devam etmen iyi olmuş canım. İnşallah bu kararlılıkla hedefine çabucak ulaşırsın.

Umarımmmm. Dediğin gibi daha çok hareket ediyorum mecburen.

Tekrar selam kızlar. Valla o kadar yoğun üç gün geçirdim ki anlatamam. sürekli oraya buraya koşturdum artık bacaklarım ağrıyor. Menü yazamadım ama iki günlük yazayım bugün. Pazartesi salıyı hayatta hepsini hatırlayamam.

Çarşamba
Sabah
Filtre kahve
Mandalina

Öğle
2 yk patates püresi
Yarım porsiyon tas kebabı

Akşam
2 kepçe şehriye çorbası
2 yk kara şimşek
1 köfte
Ufak bir kase semizotu salatası

Perşembe;
Sabah
Filtre kahve
Muz

Öğle
2 kepçe mercimek çorbadı
2 küçük kabak dolma

Akşam
2 yk bulgur
1 tavuk şinitzel
Aralarda maden suyu ve kahve, çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…