Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Galiba elbise takıntım var evden çalışan birine göre çok yığılı bi dolaba sahibim Neyseki 3 parçayla kapattım indirimi
Bu arada beni spor icin ennnn en motive eden seylerden biri spor kiyafetlerime yaptigim yatirimlar sanirim Cicis cicis taytlarimi, ayni cicislikteki atletlerimle, spor sutyenlerimle ve spor ayakkabilarimla kombinleyip egleniyorum:))
İhh hayat size güzel sizi gidi çocuk ruhlular sizi siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz

İhh hayat size güzel sizi gidi çocuk ruhlular sizi siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz
Tabikisiiii, topuklular ayakkabi dolabinda curuyceklerine puset surerken de giyilir, market alisverisi yaparken de

Ayy inşallah onun için geri gelirim tedavi negatif ama 15 kilo almışım diye dönmiyim de

Cumadan sonra yok canım :)
AA tüm hafta yürüdüm oysa :) bugün stepper da kaldı süper keyif yapıyorum şu an :) neyse yazayım.

Cumartesi; 17 bin adım
Pazar; 20 bin adım
Pazartesi ; 12 bin adım + 30 dakika cardio
Salı; 9 bin adım
çarşamba; 7 bin adım + 20 dakika cardio

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…