- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.841
Galiba elbise takıntım var evden çalışan birine göre çok yığılı bi dolaba sahibimNeyseki 3 parçayla kapattım indirimi
İhh hayat size güzelBu arada beni spor icin ennnn en motive eden seylerden biri spor kiyafetlerime yaptigim yatirimlar sanirimCicis cicis taytlarimi, ayni cicislikteki atletlerimle, spor sutyenlerimle ve spor ayakkabilarimla kombinleyip egleniyorum:))
Tabikisiiii, topuklular ayakkabi dolabinda curuyceklerine puset surerken de giyilir, market alisverisi yaparken deİhh hayat size güzelsizi gidi çocuk ruhlular sizi siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz
Ayy inşallah onun için geri gelirim tedavi negatif ama 15 kilo almışım diye dönmiyim deİhh hayat size güzelsizi gidi çocuk ruhlular sizi siz bi bebekleninde puset surersiniz o topuklular la ,doğum kilolarını vermek için buraya geldiğinizde taytlarima sigamiyorum ondan geldim derslniz
Bilmiyorum ki canım hasta olacak gibi de değilim sanki ama hiç de iyi değilim son bir kaç gündürAllah Allah sana nolduki sendemi mikrop aldın bi İst bi izmit gezerken
Bende de hiç baş ağrısı yapmaz. Hepimiz farkı şeylerden etkileniyoruz işte.Bak çamaşır suyu da bana fena başağrısı yapar mesela
AA tüm hafta yürüdüm oysa :) bugün stepper da kaldı süper keyif yapıyorum şu an :) neyse yazayım.Cumadan sonra yok canım :)
Afiyet olsun canım sporun da gayet iyi. Faydasını görürsün umarımSpor yapamadığım günlere gelsinKabak soğan kapya biber dere otu nane maydanoz bulgurla yapılan bir çorba bakalım fayda edecek mi :))
Birisi benden mi bahsetti acaba.Ayy inşallah onun için geri gelirim tedavi negatif ama 15 kilo almışım diye dönmiyim de
SüpersinAA tüm hafta yürüdüm oysa :) bugün stepper da kaldı süper keyif yapıyorum şu an :) neyse yazayım.
Cumartesi; 17 bin adım
Pazar; 20 bin adım
Pazartesi ; 12 bin adım + 30 dakika cardio
Salı; 9 bin adım
çarşamba; 7 bin adım + 20 dakika cardio
AminAfiyet olsun canım sporun da gayet iyi. Faydasını görürsün umarım
Peki kaptanım listeye eklenebilecek miyimoyy melitam ne yaptın sana mezun olsanda gitme dediydik gel hadi
Tamam canım zaten o zaman sünnet içindi. Şimdi kendim içinAleykümselam canım hoşgeldin yavaş yavaş vermeye alistirabilceksen kendini başla hemen ,şok mok yok bundan sonra tamammi
Hemde hepsini aslında az almışken dönecektim.mahçupluktan zayıflamak istedikçe aldım sizsiz olmuyoAh ne güzel vermiiştin zayıfladığın foton geldi aklıma hepsini mi geri aldın :/
A canım o halde hoşgeldin başlıyoruz yeniden bu sefer devam ettirebileceğn şekilde olsun diyetinHemde hepsini aslında az almışken dönecektim.mahçupluktan zayıflamak istedikçe aldım sizsiz olmuyo
Bencede ama fırsat yok şimdi ufaklık hastalandı onla uğraşıyorumBravo canım ama çok uzun zamandır 1 saat yürüyüş yapıyorsun vücut artık ona kanmaz arttırman birşeyler daha eklemen gerekir gibi :))
Bencede ama fırsat yok şimdi ufaklık hastalandı onla uğraşıyorum
Hoş geldin evine o zaman insanın kendi evi gibisi yok annenler seni el üstünde tutsalarda ev başka:)Evet canım şükür :))
Akşam geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?