Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptanım ben bugün müsaitim listeye bakabilirim kolay gelsin şimdiden size

Diyetisyen kontrolünde diyet yapmak istedim ama diyetisyen boy kilo oranın yağın vs. iyi diyete gerek yok, spor yap dedi. Ama kilo vermek istiyorum. 3 ana öğün 2 ya da 3 ara öğün yapıyorum. Spora gidemiyorum bebegim var hiç vakit bulamıyorum

Günaydın herkese
Ben sabitim maalesef 88,5. Hiç anlamıyorum nasıl böyle oluyo. Gram inmemişim. Birazdan evden çıkmam gerekiyo. Bildirimi erkenden yapayım dedim toplight Cherry Mom
Günaydın canım
Belki sabah sabah ödem olmuş olabilir çocuklardan dolayı uykumuzu ne kadar alıyoruz sanki.bu hafta çok sporda yapamadın o da tabi etkilidir sabit gelmene moralin bozulmasın bu hafta ikimizde saldıralım :))

Hayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
Hayırlı cumalar canım
Kayıp bir hafta oldu valla bizim için neyse önce sağlık bu hafta 73 ü zorla bende 69 u zorlayacağım 69.9 bile olsa kabul :))

tatlım sen 84 kg ile izne ayrılmışsın ekstrem durum değil kilo vererek girersin kuzum takıma zaten fazla bir fark yok 1,7 kg sen hemen verirsin o kiloyu şekerim
fancynancy 1 haftada sonra girersin bence listeye canım. Bu tempoda kesin gider o kilo düzenli beslenince..

Hayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
Su içmeyince ben direk şişiyorum. Suyun ödemi çözmesi enteresan bir şey ama sonuçta böyle oluyor. Sen iyileş gerisi gelecektir ödem olduktan sonra canım.

Günaydın kızlar haydi biraz hareket sonra kilo bildirimi yapalım
Günaydın
Öğleden sonraki ödemi atmak için sabah sporu şart.. en güzel eksiler senin olsun :) ben gidiyorum diye stepperı dün arkadaşıma verdim gelene kadar kullansın evde boş boş bekliyor sonuçta.. sabah tartısı iyiydi, ödem de yoktu ama biraz daha aşağı inmek için sabah zıpladım, yürüyüşe gittim yağmura da yakalandım ama vazgeçmedim :) sonuç gayet iyi.. hatta bence mezunum. sonuçta haftaya evdeki tartım -1 gösterecek :)

Eklentiler

• 39DD9CCC-4275-4CBA-9C04-2B7281C55EC7.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın herkese
Ben sabitim maalesef 88,5. Hiç anlamıyorum nasıl böyle oluyo. Gram inmemişim. Birazdan evden çıkmam gerekiyo. Bildirimi erkenden yapayım dedim toplight Cherry Mom
Kilo alırken burada fazla mı takıldın hatırlar mısın? Direnç kilondasın belki. Ne olursa olsun sen dikkat etmeye devam et canım. Bu hafta olmazsa haftaya göreceksin karşılığını.

toplight

***5. Takım 650. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/74,9/-0,1/%-0,13)
emnis (71,3/ 71,1/0,2/%0,28)
kardelelen321 (88,5/) sabit
dennisgo (67.5/65,4/2,1/%3,11)
Libas7( 72,8) sabit
bluuee (66/65,5/0,5/%0,76)

5.Takım Ortalaması:%0,67

ayvacicegi(52,8/) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)sabit 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (59.6/
)
fancynancy (85,7 )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı

Süpersiiiiiinnnnnnn bencede mezunsunn

Ben maalesef en şiş regli günümdeyim 2 ve 3. Günler patlıyorum niyeyse sabah sabittim anca bu kadar gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…