- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.921
tatlım sen 84 kg ile izne ayrılmışsın ekstrem durum değil kilo vererek girersin kuzum takıma zaten fazla bir fark yok 1,7 kg sen hemen verirsin o kiloyu şekerimGünaydın kızlarrrr. 85,7
Günaydın kaptanım ben bugün müsaitim listeye bakabilirim kolay gelsin şimdiden sizegünaydınlar kızlar annem geldi memleketten o yüzden fazla giremeiyorum bugün cuma uömarım güzel kilolar vermiş olursunuz az sonra listeyi taşıyacağım ama sizlerden ricam öğleyin 12 ye kadar listeyi tamamlamanız çünkü öğleden sonra hastanelerde ve veli toplantısında olacağım ne olur bu konuya özen gösterin arkadaşlar
Hayır bir sorun yok siteye girmeye pek zamanım olmadı kusura bakmayın
Tebrik ederim çok güzel eksi diyeti bıraktığını düşünmüştümHayır bir sorun yok siteye girmeye pek zamanım olmadı kusura bakmayın☺ cuma kilo bildirimi: 65.5
-500 Gr
çok sağol tatlşım takıldığın bişey olursa zipzip kaptanım kontrol ediyor bana referans olduğu için ona sorabilirsin ben gidene kadar toparlarım listeyiGünaydın kaptanım ben bugün müsaitim listeye bakabilirim kolay gelsin şimdiden size
bluuee tatlım daha sık uğra listeyeDiyetisyen kontrolünde diyet yapmak istedim ama diyetisyen boy kilo oranın yağın vs. iyi diyete gerek yok, spor yap dedi. Ama kilo vermek istiyorum. 3 ana öğün 2 ya da 3 ara öğün yapıyorum. Spora gidemiyorum bebegim var hiç vakit bulamıyorum
Tmm kaptanımçok sağol tatlşım takıldığın bişey olursa zipzip kaptanım kontrol ediyor bana referans olduğu için ona sorabilirsin ben gidene kadar toparlarım listeyi
Günaydın canımGünaydın herkese
Ben sabitim maalesef 88,5. Hiç anlamıyorum nasıl böyle oluyo. Gram inmemişim. Birazdan evden çıkmam gerekiyo. Bildirimi erkenden yapayım dedimtoplight Cherry Mom
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
tatlım sen 84 kg ile izne ayrılmışsın ekstrem durum değil kilo vererek girersin kuzum takıma zaten fazla bir fark yok 1,7 kg sen hemen verirsin o kiloyu şekerim
Su içmeyince ben direk şişiyorum. Suyun ödemi çözmesi enteresan bir şey ama sonuçta böyle oluyor. Sen iyileş gerisi gelecektir ödem olduktan sonra canım.Hayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
GünaydınGünaydın kızlar haydi biraz hareket sonra kilo bildirimi yapalım
Kilo alırken burada fazla mı takıldın hatırlar mısın? Direnç kilondasın belki. Ne olursa olsun sen dikkat etmeye devam et canım. Bu hafta olmazsa haftaya göreceksin karşılığını.Günaydın herkese
Ben sabitim maalesef 88,5. Hiç anlamıyorum nasıl böyle oluyo. Gram inmemişim. Birazdan evden çıkmam gerekiyo. Bildirimi erkenden yapayım dedimtoplight Cherry Mom
Süpersiiiiiinnnnnnn bencede mezunsunnGünaydın
Öğleden sonraki ödemi atmak için sabah sporu şart.. en güzel eksiler senin olsun :) ben gidiyorum diye stepperı dün arkadaşıma verdim gelene kadar kullansın evde boş boş bekliyor sonuçta.. sabah tartısı iyiydi, ödem de yoktu ama biraz daha aşağı inmek için sabah zıpladım, yürüyüşe gittim yağmura da yakalandım ama vazgeçmedim :) sonuç gayet iyi.. hatta bence mezunum. sonuçta haftaya evdeki tartım -1 gösterecek :)
Ben maalesef en şiş regli günümdeyim 2 ve 3. Günler patlıyorum niyeyse sabah sabittim anca bu kadar gittiGünaydın
Öğleden sonraki ödemi atmak için sabah sporu şart.. en güzel eksiler senin olsun :) ben gidiyorum diye stepperı dün arkadaşıma verdim gelene kadar kullansın evde boş boş bekliyor sonuçta.. sabah tartısı iyiydi, ödem de yoktu ama biraz daha aşağı inmek için sabah zıpladım, yürüyüşe gittim yağmura da yakalandım ama vazgeçmedim :) sonuç gayet iyi.. hatta bence mezunum. sonuçta haftaya evdeki tartım -1 gösterecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?