- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.901
Teşekkür ederiz canımYarın hepiciğiniz bol bol eksiler görün inşallah kızlaaar
Sorumluluk olmayınca sporu bıraktım ben yaa çok kötü dönmem inşallah
Hep tembellikTeşekkür ederiz canım
Sporu tamamen bırakma haftada 2 3 yapmaya çalış yoksa kaçınılmaz alırsın vücudun her gün spora alıştı sonuçta
Aynen canımHep tembellikbaşlıyım ufaktan geri bari
CanımArkadaşlar Merhabaaa,
Bir kaç gündür yazamadım. Salı günü diyetisyene gittim. Evde 70 çıkıyordum ama diyetisyende 68.7 çıktım. Diyetisyen bu tartıların giysi ağırlığını düşmek için 1 kg eksik tarttığını söyledi gerçi
Kilom 68.7
Yağ oranım %27 çıktı. Oysa ki geçen sene %23 tü! Bayağı yağlanmışım anlayacağınızBiraz kolesterole de meyilli çıktı testlerim. Her şeyden önce sağlık için aldığım kiloyu vermeliyim. Zaten geçmiş kayıtlarımda göründüğü için diyetisyen hemen bir kıyaslama yaptı. En son 62 ile bırakmışız geçen sene desi. Bu sene hedefi 60 koyduk. 2 gündür çok sıkı diyet ve spor yapıyorum.
3 gündür 35’er dk eliptik yaptım diyetimin yanında. Bir daha ki randevum Perşembe günü ancak yarın yine de kendi tartımda tartılıp bildirim yapacağım size. Sizler neler yapıyorsunuz? Nasıl geçti herkesin bu haftası?
Herkes kendisi spora ve diyete mi vurdu acaba :)Yoksa tam tersi mi acaba:)
Hiç öyle düşünme ve hiç de buradan ve bizlerden uzaklaşma canım.. bence takım kadar motive eden başka bir şey yok.Evet cnm gelemedimbi turlu sanki sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorum.zaten etiketlemeseydin ben pazartesi günü damlayacaktim buraya
Bende de 20 bin adım 30 dakika cardio ve 20 dakika bölgesel var..ooo yeahhh
Evet ya gerçekten böyle demek lazım. Kilo belasına düşmeyelim bir daha :)Şuan libas hariç takımın tamamı gidip geri gelen üye Allah bir daha düşürmesinmezun olana artık böyle diyeceğim :))
Amin amin zor Cidden zor kilo vermekEvet ya gerçekten böyle demek lazım. Kilo belasına düşmeyelim bir daha :)
Nasıl yaniŞuan libas hariç takımın tamamı gidip geri gelen üye Allah bir daha düşürmesinmezun olana artık böyle diyeceğim :))
He pardon sen gitmedin demi hiç :) tmm sen hariç birde :)))Nasıl yani
Aynen cnmHiç öyle düşünme ve hiç de buradan ve bizlerden uzaklaşma canım.. bence takım kadar motive eden başka bir şey yok.
Şuan libas hariç takımın tamamı gidip geri gelen üye Allah bir daha düşürmesinmezun olana artık böyle diyeceğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?