Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oylamaya katılınız

Gunaydin kizlar Bugunku menum

Oglen: 300 gr civari hindi, karnibahar sote, hindinin icini doldurduklari ekmekli harctan 3-4 kasik, buraya ozgu kremali bi fasulye yemeginden 2-3 kasik
Aksam: 150 gr civari izgara et, peynirli salata, izgara sebze

Yediklerim miktar olarak biraz fazlaydi ne yazik ki, bugun de boyle olmus oldu. Yarin zaten kalori saymicam sukran gunu dolayisiyla, haftasonu da sehir disindayim. Pazar gunu eve gelince duzenime geri donerim artik:)

Spor: 20 dk bisiklet, 12 bin adim

Dün karar verememistim hepsi nefis

Yarın Cuma ve bizde yine ciddi bir sessizlik var sanki herkes iyi ve Diyetler tam gaz devam ediyor değil mi kızlar :)
Bende işler yolunda gidiyordu takiii sabah regli başlayana kadar
Menülerim sporum iyi ama ne olacak bilmem şimdilik şişlik yok karnımda yarında olmaz inş

Bende işler yolunda gidiyordu takiii sabah regli başlayana kadar
Menülerim sporum iyi ama ne olacak bilmem şimdilik şişlik yok karnımda yarında olmaz inş
Umarım olmaz canım. Ben de son turlarımı atıyorum akşama dışarıdayım kaçamak olmaz muhtemelen ama yine de zor reddetmeye başladım bir şeyleri..

Yarın Cuma ve bizde yine ciddi bir sessizlik var sanki herkes iyi ve Diyetler tam gaz devam ediyor değil mi kızlar :)
Ağrı kesicilerden dolayı adetim bitmek bilmedi ödem varsa atıyım diye 1.5 saat yürüdüm sadece 200 Gr gitmiş@emnis dünde 700 adet bölgesel vardı.

Ağrı kesicilerden dolayı adetim bitmek bilmedi ödem varsa atıyım diye 1.5 saat yürüdüm sadece 200 Gr gitmiş@emnis dünde 700 adet bölgesel vardı.
Geçmiş olsun canım. Umarım yarın güzel bir eksi görürsün ödem en kolay atılacak kilo sonuçta.. hiç takılma yeter ki ödem olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…