- 23 Mart 2016
- 29.831
- 90.274
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.861
Aynen öyle canım olmuyor valla teşekkür ederimHoş geldin evine o zaman insanın kendi evi gibisi yok annenler seni el üstünde tutsalarda ev başka:)
Mezuniyetten sonra 6 ay giremiyorsun canım senin o kadar olmadı değil mi ?Peki kaptanım listeye eklenebilecek miyim
Yok aslında kendim evlenince 15 kilo almıştım ona dönmiyim demiştimBirisi benden mi bahsetti acaba.
alt listede olursun canım 6 ay geçmeden listeye giremezsin maalesef kilo aldığın için vermiş olsaydın daha aşağıda hedef olaydı hemen girmiştin listeyePeki kaptanım listeye eklenebilecek miyim
Dün karar verememistim hepsi nefisoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Sen oralara hiç girme bacımDün karar verememistim hepsi nefis
Yarın Cuma ve bizde yine ciddi bir sessizlik var sanki herkes iyi ve Diyetler tam gaz devam ediyor değil mi kızlar :)
Umarım olmaz canım. Ben de son turlarımı atıyorum akşama dışarıdayım kaçamak olmaz muhtemelen ama yine de zor reddetmeye başladım bir şeyleri..Bende işler yolunda gidiyordu takiii sabah regli başlayana kadar
Menülerim sporum iyi ama ne olacak bilmem şimdilik şişlik yok karnımda yarında olmaz inş
Hayırdır kim ne demiş diyet gruplarimizaSen oralara hiç girme bacımdiyet gruplarına da katılınız demek ironi olmuş katılmıyozzzz
Ağrı kesicilerden dolayı adetim bitmek bilmedi ödem varsa atıyım diye 1.5 saat yürüdüm sadece 200 Gr gitmişYarın Cuma ve bizde yine ciddi bir sessizlik var sanki herkes iyi ve Diyetler tam gaz devam ediyor değil mi kızlar :)
Geçmiş olsun canım. Umarım yarın güzel bir eksi görürsün ödem en kolay atılacak kilo sonuçta.. hiç takılma yeter ki ödem olsun.Ağrı kesicilerden dolayı adetim bitmek bilmedi ödem varsa atıyım diye 1.5 saat yürüdüm sadece 200 Gr gitmiş@emnis dünde 700 adet bölgesel vardı.
Sen nasıl oldunGeçmiş olsun canım. Umarım yarın güzel bir eksi görürsün ödem en kolay atılacak kilo sonuçta.. hiç takılma yeter ki ödem olsun.
Ah cNım düzelmedin hala demekAğrı kesicilerden dolayı adetim bitmek bilmedi ödem varsa atıyım diye 1.5 saat yürüdüm sadece 200 Gr gitmiş@emnis dünde 700 adet bölgesel vardı.
Ben buna iyiyim diyorumAh cNım düzelmedin hala demekgüzel yürüyüş yapmışsın yarına görürsün faydasını inş
Vlla regli olunca bişey anlamadım :)))Ben buna iyiyim diyorum
Sadece 2 gün dinlenebildim sonra rutine devam mecbur
Çorba nasıl yaradimi
Senin detokslar hep regle geliyo ananasta öyle olmuştu bi daha sonrasını bekle istersen hem odemle beraber giderVlla regli olunca bişey anlamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?