Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta 65 olmaya çok kastım kalan bir kaç günümde neler neler yiyecektim ama olmadı. Hedefe kitlenince nokta atışı yaparım aslında ama burada dikkat dağıtan çok şey var. Mezun olup, bugün yarın ve pazartesi gitmeden önce şöyle 1500 kalorilik menüler yemek istiyordum ama olabilemedi :)

Ye bence evde toparlarsın sen içinde kalmasın son derece hakettinnn

Ben maalesef en şiş regli günümdeyim 2 ve 3. Günler patlıyorum niyeyse sabah sabittim anca bu kadar gitti
Maalesef regl olunca böyle canım ama en güzel kilo ödem olan bir sonraki haftaya kalmıyor sonuçta. Mesela bende geçen hafta regl bitince bile ödem vardı muhtemelen günde iki maden suyu içerek kendi bacağıma sıkmıştım. Bu hafta çözülmüş olmalı. Yoksa 2 kilo verecek kadar aktif spor yapmadım. Ama kas alma ihtimalim de yoktu bol bol yürüdüğüm için.

Evet o yüzden üzülmüyorım azıcık bile olsa eksi görmek güzel haftaya hedefim 69

Ye bence evde toparlarsın sen içinde kalmasın son derece hakettinnn
Ya listede olmasam bu hafta full yerdim. Çünkü bazı şeyler orada bu kadar lezzetli olmuyor 1 senedir yememişim yemeden gitmek istemiyorum haliyle. Gelirken 1 ayda mezun olurum sonra biraz rahat eder eve dönünce aldıklarımı veririm diyordum öyle olmadı. Listede olmak beni frenliyor. Belki böylesi daha iyidir. Önceden tatile eşimin yanına giderken bir kısmı ödem olsa da haftada 4 kg almışlığım var. Aynısı burada olmasın istedim bir haftadır tutuyorum kendimi ama son üç gün bakalım.. yüreğimin götürdüğü yere gideceğim :)

***5. Takım 650. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/74,9/-0,1/%-0,13)
emnis (71,3/ 71,1/0,2/%0,28)
kardelelen321 (88,5/) sabit
dennisgo (67.5/65,4/2,1/%3,11) mezun olmak istiyor
Libas7( 72,8) sabit
bluuee (66/65,5/0,5/%0,76)

5.Takım Ortalaması:%0,67

ayvacicegi(52,8/) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)sabit 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (59.6/
)
fancynancy (85,7 )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı

Cherry Mom
tatlım ellerine sağlık halletmişsin listeyi ben koştururken

Rica ederim kaptanım

Kaptanım ben mezun mu oluyorum 65 i beklemeyeyim mi? Bu üç günlük şiddetli yeme isteğim seni de korkutmuş olabilir mi :)

Konsantrasyonumu bozacak çok şey oldu bende artık öyle ümit ediyorum
Belki böyle daha iyi olmuştur sonuçta rutin yeme düzenin de vücutta alışkanlık yapıyor ya bir şekilde onu da değiştirmiş gibi oldun. Şimdi eski beslenmenden daha çok fayda görebilirsin bence

canım ben mezun olmak istiyorsun diye düşünmüştüm sen bilirsin hedefin 65 değilmiydi zaten?
Evet hedefim 65. Bu tartı + 1 ya eve gidince parmağımı kıpırdatmasam zaten -1 göreceğim :) ama mezun ol üç gün bak keyfine dersen bana o da uyar. Çok pis yiyesim var mezun edersen yerim etmezsen de yerim ama kontrollü olmaya çalışırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…