Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin de mezuniyetini tebrik ederimm beni bile geçebilirsin bu azimle bence bakalım umarım sorumluluk olmayınca aralarda kaçamaklar yapmam yine
Evet liste çok güzel durduruyor ama bunu kendimiz de yapmalıyız. Burada beraberce öğreneceğiz bence. Şimdi tedavi başladığı için ilaçların iştah açma metabolizma yavaşlatma gibi etkileri olduğu için çok takılmadan stres yapmadan elinden geldiğince dikkat etmeye bak canım.

dennisgo supersin yaa tebrik ederim cnm
Teşekkür ederim canım..

Teşekkürler canım.. sana da kolay gelsin, hem hastalık hem diğer şeyler oldukça yoruyor olmalı. Umarım bir an önce her şey yoluna girer.

İlaçlara sinirliyim bugün toza karıştırmadan bastım serum fizyolojiği göbeğe sonra dedim ben ne halt ediyorum bakalım şimdilik pek bi iştah açıklığı yok ama henüz ikinci gün

Ya umarım öyle olur ama şimdi Cherry Mom 3 yaşında hala gecede 5 kere uyanıyor deyince iyice çöktü moralim
Uyuyamamak cok buyuk sikinti ya, insanin butun dengesini bozuyo. 3-4 gun kadar arkadasimin yavru kopegine bakmistik, kopecik geceleri uyanip ilgi istiyodu resmen. Hayvan delisi bi insan olarak ben bile kopekten sogumustum...
Ben normalde az uykuyla idare eden tiplerdenim ama 1.5 sene sonunda çöktü bağışıklık filan kalmadı artık.

Ay ne güzel -enerji, hoşgeldin benim senle yaş aynı boy aynı senin o hedef daha da aşağılara iner ben söyleyeyim şimdiden :) beraber motive olup fitleselim :)

Ya umarım öyle olur ama şimdi Cherry Mom Cherry Mom 3 yaşında hala gecede 5 kere uyanıyor deyince iyice çöktü moralim
Yaa lütfen bozulmasın moralin çoğu arkadaşımın düzeldi biz böyleyiz maalesef dediğim gibi eski hali zaten çok kötüydü 10 kere uyandığımda oh diyordum ne güzel uyudum :) seninn oğlun şimdidenn öyle değilse sıkıntı yok düzelir:)

Hedefim sabit olmak yani bu da -1 demek :)
Az önce kaçamaklara başladım ama dengeleyeceğim..

İlaç tedavisi sırasında öyle bir risk yok değil mi ? Yoksa gir tabi tatlım hergün olmasada 2 3 gün spor yapsan bile sanada bizede kar :)))
Yok bi risk sadece iğne yapıyorum zaten gireyim o zaman bu bahaneyle ben de sporu bırakmamış olurum

Aynen canım, dediğin gibi muhtemelen. Bu hafta spora ağırlık vericem, saldıralım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…