- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.981
Evet liste çok güzel durduruyor ama bunu kendimiz de yapmalıyız. Burada beraberce öğreneceğiz bence. Şimdi tedavi başladığı için ilaçların iştah açma metabolizma yavaşlatma gibi etkileri olduğu için çok takılmadan stres yapmadan elinden geldiğince dikkat etmeye bak canım.Senin de mezuniyetini tebrik ederimmbeni bile geçebilirsin bu azimle bence bakalım umarım sorumluluk olmayınca aralarda kaçamaklar yapmam yine
Teşekkür ederim canım..
Teşekkürler canım.. sana da kolay gelsin, hem hastalık hem diğer şeyler oldukça yoruyor olmalı. Umarım bir an önce her şey yoluna girer.Selamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmişkahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.
Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.
dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var
İlaçlara sinirliyim bugünEvet liste çok güzel durduruyor ama bunu kendimiz de yapmalıyız. Burada beraberce öğreneceğiz bence. Şimdi tedavi başladığı için ilaçların iştah açma metabolizma yavaşlatma gibi etkileri olduğu için çok takılmadan stres yapmadan elinden geldiğince dikkat etmeye bak canım.
YaSpor olmayan spor listemiz
Kızlar bu hafta güzel güzel dolduralım şu tabloyu kendimiz için oyalanmayalım daha fazla hedeflerimizi unutmayalım
Bu hafta ezici üstünlük 1.takım no kilobireyselde 1. kremsokola tebrikler canım ❤
Eki Görüntüle 2559998 Eki Görüntüle 2559999
Spor listesine geri mi girsem diye bi düşünmedim değil sonuçta transfere daha varYapawlover gittin bak dağıldık :))
Ee ne yaptın sonra ? Yeni ilaç mı aldın?İlaçlara sinirliyim bugüntoza karıştırmadan bastım serum fizyolojiği göbeğe sonra dedim ben ne halt ediyorum bakalım şimdilik pek bi iştah açıklığı yok ama henüz ikinci gün
Canım Allah kolaylık versin hastayken anneyi çok arıyorlar. Uyku konusunda da büyük kızımda uyku eğitimi işleriyle çok uğraştım. Tam öğrettim dediğim an diş sıkıntıları gece uyanmaları hastalıklar hep başa sarardı. Baş edemeyince pes etmiştim. gece Emmeyi çok sevdiğinden sık sık uyanır memede uyurdu. Gündüz zombi gibi dolaşırdım o uykusuzlukla. Seni çok iyi anlıyorum. Emmeyi bıraktıktan sonra uyku düzeni normale döndü benimkinin (2 yaşından sonra)
Küçükte hiç uğraşmadım 1 yaşında Emmeyi bıraktı zaten çok düşkün değildi. Kendi uyuyor uykusu gelince. Yastığının kılıfıyla oynarken uyuya kalıyo.
Çocuktan çocuğa ne büyük farklar var gördüğün gibi. Bazı şeyleri de oluruna bırak çok yıpratma kendini.
Ben normalde az uykuyla idare eden tiplerdenim ama 1.5 sene sonunda çöktü bağışıklık filan kalmadı artık.Uyuyamamak cok buyuk sikinti ya, insanin butun dengesini bozuyo. 3-4 gun kadar arkadasimin yavru kopegine bakmistik, kopecik geceleri uyanip ilgi istiyodu resmen. Hayvan delisi bi insan olarak ben bile kopekten sogumustum...
merhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,
Herşey ve kilolarım geride kalacak :)
Hadi yapalım artık
Yok canım aşılamadan kalan ilaçlar vardı onun serum fizyolojisini kullandımEe ne yaptın sonra ? Yeni ilaç mı aldın?
Yaa lütfen bozulmasın moralin çoğu arkadaşımın düzeldi biz böyleyiz maalesef dediğim gibi eski hali zaten çok kötüydü 10 kere uyandığımda oh diyordum ne güzel uyudum :) seninn oğlun şimdidenn öyle değilse sıkıntı yok düzelir:)Ya umarım öyle olur ama şimdiCherry Mom Cherry Mom 3 yaşında hala gecede 5 kere uyanıyor deyince iyice çöktü moralim
Hedefim sabit olmak yani bu da -1 demek :)Kızlar ve kaptanımıztoplight uzun süredir yapmadığımız haftalık hedef listesine yeniden başlayalım mı ne dersiniz?
Ben şöyle bir tablo yaptım herkes 1 haftalık hedefi için dönüş yaparsa eklerim
Eki Görüntüle 2560002
İlaç tedavisi sırasında öyle bir risk yok değil mi ? Yoksa gir tabi tatlım hergün olmasada 2 3 gün spor yapsan bile sanada bizede kar :)))Spor listesine geri mi girsem diye bi düşünmedim değil sonuçta transfere daha var
Yok bi risk sadece iğne yapıyorum zaten gireyim o zamanİlaç tedavisi sırasında öyle bir risk yok değil mi ? Yoksa gir tabi tatlım hergün olmasada 2 3 gün spor yapsan bile sanada bizede kar :)))
Ekledim o halde:)) bencede canım şu aldığını hemen geri iade etYok bi risk sadece iğne yapıyorum zaten gireyim o zamanbu bahaneyle ben de sporu bırakmamış olurum
Evet en hızlı şekilde gitmesi lazımEkledim o halde:)) bencede canım şu aldığını hemen geri iade et
Aynen canım, dediğin gibi muhtemelen. Bu hafta spora ağırlık vericem, saldıralım kuzumGünaydın canım
Belki sabah sabah ödem olmuş olabilir çocuklardan dolayı uykumuzu ne kadar alıyoruz sanki.bu hafta çok sporda yapamadın o da tabi etkilidir sabit gelmene moralin bozulmasın bu hafta ikimizde saldıralım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?