- 23 Mart 2016
- 29.816
- 90.241
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.961
Hiç öyle düşünmemiştim olabilir valla :) inş öyle olur canım bakalımmBelki böyle daha iyi olmuştur sonuçta rutin yeme düzenin de vücutta alışkanlık yapıyor ya bir şekilde onu da değiştirmiş gibi oldun. Şimdi eski beslenmenden daha çok fayda görebilirsin bence
Tamam o zaman mezun olayım kebapçıya gideyim :) ama buralardan gideceğimi sanmayın, tedaviye kadar aktif spor ve dikkat etmeye devam.. tedavi sürecinde de atlama zıplama olmasa da yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. 20 bin adım yürüyüşün baş edemeyeceği kilo yok bence :)bence mezun ol gider ayak keyfine bak gidince de 1 kg eksik olacaksın nasıl olsa
zaten istesen de göndermeyiz bir yerlere seniTamam o zaman mezun olayım kebapçıya gideyim :) ama buralardan gideceğimi sanmayın, tedaviye kadar aktif spor ve dikkat etmeye devam.. tedavi sürecinde de atlama zıplama olmasa da yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. 20 bin adım yürüyüşün baş edemeyeceği kilo yok bence :)
Bir daha gitmeye niyetim yok. Tedavi sürecinde burada olsaydım belki yine kilo alırdım ama kesinlikle bu kadar fazla olmazdı. Tekrar aynı hayatı yapmayacağım. Bir de spor yarışması olsun, menü yazmanın motivasyonu olsun bir şekilde dengeli beslenmeye itiyor beni.. liste dışı takılıp inebildiğim kadar aşağıya inmek istiyorum..zaten istesen de göndermeyiz bir yerlere seni
Bence almayalım artılardayım
Ama kilo bildirimi yapacaksın biz seni rencide edeceğiz sonra freni patlamış araba gibi yemeye niyet ederken aklına biz geleceğiz yiyemeyeceksin. Bu açıdan bildirim çok önemli bence :)Bence almayalım artılardayımbu sabah başladım ama eski kahvaltı düzenime menülerimi de yazcam artık. Yoksa cozutuyorum şundan da yiyim bundan da yiyim aa şunun hatrı kalır şeklinde sonu gelmeyen bi hafta geçirdim
+1.3Ama kilo bildirimi yapacaksın biz seni rencide edeceğiz sonra freni patlamış araba gibi yemeye niyet ederken aklına biz geleceğiz yiyemeyeceksin. Bu açıdan bildirim çok önemli bence :)
Tamambluuee tatlım daha sık uğra listeye
Teşekkür ederimTebrik ederim çok güzel eksi diyeti bıraktığını düşünmüştüm:))
Benim hayal ettiğim 1500 kalorilik menüler sende vücut bulmuş bence.. -1,3 olmak için kendimizi nasıl hırpalıyoruz unutmamak lazım. Haftalık değişimlerde bir kaç +\- önemli değil ama kontrollü olmak kalıcı kilo almanı engelleyecektir canım. Şu an dengelemek için eski düzenine dönmen iyi olmuş. Sana mı diyorum bunları yeni mezun olarak kendime mi bilmiyorum :)+1.3Evet doğru söylüyosun belki deli gibi yemekten vazgeçerim
Senin de mezuniyetini tebrik ederimmBenim hayal ettiğim 1500 kalorilik menüler sende vücut bulmuş bence.. -1,3 olmak için kendimizi nasıl hırpalıyoruz unutmamak lazım. Haftalık değişimlerde bir kaç +\- önemli değil ama kontrollü olmak kalıcı kilo almanı engelleyecektir canım. Şu an dengelemek için eski düzenine dönmen iyi olmuş. Sana mı diyorum bunları yeni mezun olarak kendime mi bilmiyorum :)
Biran okuyunca geriye döndüm:/ çok birşey değişti mi dersen kötünün iiyisi aslında bizimde hala geceleri uyanıp durmalar devam eskiden 20 idi şimdi 5 falan bunada şükürSelamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmişkahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.
Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.
dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var
Merhabamerhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,
Herşey ve kilolarım geride kalacak :)
Hadi yapalım artık
Verirsin tabi ki yeterki kararlı olalım farzelim birşey oldu bozduk hmenn yeniden diyetimize devam edebilelim. Bu gibi takımlar moral ve motivasyon için çok faydalı birde listede olunca sorumluluk duygusuda ekleniyor faydası artıyor :) tekrardan hoşgeldinevet çünkü uzun zamandır bir grup arıyordum kendime benim gibi birilerini arıyordum başka bişey bakmak için gelmiştim kadınlar kulübüne birde baktım burdayım .
bi huzur geldi sadece başlamaya karar verdiğimde birde kilo versem dans danns :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?