- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.233
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.021
3 gündür 35 er dk yaptım dediğinde ben yazdım onları canım :)Yaa ben yapıyorum ama yazamamışım. Çarşamba 45 dk eliptik, perşembe 30 dk eliptik. Bugün ise saçıma keratin bakım yaptırdığım için eliptik yapamadımÇünkü saçın 1 gün boyunca ıslanmaması gerekiyor keratinin etki etmesi için. Yarın kaldığım yerden devam... bundan aonra düzenli yazacağım sporlarımı.
Süper adaşım ❤ haftaya hedefin kaç peki
65 olsun hedef kilom
GünaydınGunaydin herkese
Bugun kahvaltida 7 zeytin 1 incir yedim :)
Evde oldugum icin gec uyandim bugun
Simdi temizlige basliyorum
Merhaba hoşgeldin aramıza :) inş hep birlikte motive olalım zayıflayalımMerhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben 28 yaşındayım 10 yıllık evliyim malesef 5 tüp bebek sonucu çocuk yok. Kendimi bildim bileli hep topluydum evlendigim zamanda bile 68 falandım 4 sene kreşte dini bilgiler hocası olarak çalıştım bu sene evdeyim çok yeni olumsuz bir tüp bebekden çıkınca moral olarak çok kötü bir durumdayım Zayıflamak istememdeki en büyük etken bu. Kendime gelmek istiyorum . Şu anda 73 kiloyum boyum 1.55 6 aralığa kadar da hedefim 71.5 çünkü yeni diyete başladığım için daha hızlı vereceğimi tahmin ediyorum inşallah :)Y yagmurtugba canım kendimize haftalık hedef koyup tutturmaya çalışıyoruz senin 6 Aralık hedefin nedir :) tablo yapıyorum senide ekleyeyim
Bu arada vaktin olduğunda kendini biraz daha tanıtırsan seviniriz ❤ yaş evli bekar çoluk çocuk iş vs :))
Yer değiştirelim miiiHerkes hafta sonu temizliğinde benn oğlanla futbol oynuyorumoynayacakmışım ama gol de atmayacakmışım
Yer değiştirelim miii
GeliyoruuummmOlurr vallaaaa evde iş bekliyor ben maç yapıyorm
Memnun oldum canım rabbim aratmasın tez zamnda yüzünüzü güldürsün inş.böyle zamnlarda başka birşeyi odak noktası haline getirmek kendine bir hedef belirlemek en doğrusu bence sende zayıflamayı hedefleyerek en iyisini yapmışsınBen 28 yaşındayım 10 yıllık evliyim malesef 5 tüp bebek sonucu çocuk yok. Kendimi bildim bileli hep topluydum evlendigim zamanda bile 68 falandım 4 sene kreşte dini bilgiler hocası olarak çalıştım bu sene evdeyim çok yeni olumsuz bir tüp bebekden çıkınca moral olarak çok kötü bir durumdayım Zayıflamak istememdeki en büyük etken bu. Kendime gelmek istiyorum . Şu anda 73 kiloyum boyum 1.55 6 aralığa kadar da hedefim 71.5 çünkü yeni diyete başladığım için daha hızlı vereceğimi tahmin ediyorum inşallah :)
Çok iyi yapmışsın dikkatini başka yere vererek bi kaç tane de hobi edin imkanın varsaBen 28 yaşındayım 10 yıllık evliyim malesef 5 tüp bebek sonucu çocuk yok. Kendimi bildim bileli hep topluydum evlendigim zamanda bile 68 falandım 4 sene kreşte dini bilgiler hocası olarak çalıştım bu sene evdeyim çok yeni olumsuz bir tüp bebekden çıkınca moral olarak çok kötü bir durumdayım Zayıflamak istememdeki en büyük etken bu. Kendime gelmek istiyorum . Şu anda 73 kiloyum boyum 1.55 6 aralığa kadar da hedefim 71.5 çünkü yeni diyete başladığım için daha hızlı vereceğimi tahmin ediyorum inşallah :)
Tahmin edebiliyorum tüm velilere dediğim gibi tadını çıkar en rahat en keyifli zamanları :) Bende çok memnun oldum şimdiden bi destek bi heycan bi gaz geldi :) çok teşekkür ederimMemnun oldum canım rabbim aratmasın tez zamnda yüzünüzü güldürsün inş.böyle zamnlarda başka birşeyi odak noktası haline getirmek kendine bir hedef belirlemek en doğrusu bence sende zayıflamayı hedefleyerek en iyisini yapmışsın ❤
bende 33 yaşındayım 3 yaşında oğlum var eskiden bankacıydım şimdi evde oğlumla takılmaca :) en hareketli laf anlamaz zamanları kreş öğretmenliiği yapmışsın çok iyi bilirsin
Kaptan yardımcısıyım aynı zmanda. kaptanımzdatoplight :))
Çok sağol inşallah öyle olur canım bilmiyorum ki şimdilik tek zayıflamak için bi heyecana girdim bunu çözersem tekrar çalışırım belkide yada aşçılık falan isterim sanırım ama önceliğim zayıflamak bakalım ya nasipÇok iyi yapmışsın dikkatini başka yere vererek bi kaç tane de hobi edin imkanın varsaben de yeni başladım tüp bebeğe. Burda bi abla vardı 6 yıldır bekliyodu, tüp bebekte başarısız olmuştu sonra kendiliğinden hamile kaldı darısı sana olsun inşallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?