Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
Hayırlı cumalar canım. Bu hafta hastalıkla geçti iyi ol da inşallah haftaya gider kilolar.

Muhteşemsin canım. Başka diyecek bişey bulamıyorum.

Kilo alırken burada fazla mı takıldın hatırlar mısın? Direnç kilondasın belki. Ne olursa olsun sen dikkat etmeye devam et canım. Bu hafta olmazsa haftaya göreceksin karşılığını.
Takılma değil de annemler gelince diyet spor biraz sekteye uğradı ondan herhalde. Toparlamak zor oldu. En büyük takılma 80 altına düşerken oluyo bende. Biraz dağılınca hemen eskiye dönüyorum. Toparlaması zor oluyo ve bu da beni çok yoruyor.

Ben maalesef en şiş regli günümdeyim 2 ve 3. Günler patlıyorum niyeyse sabah sabittim anca bu kadar gitti
Bozma moralini canım. Ödem nasılsa gidecek. Haftaya patlatırsın bombayı

İyi akşamlaar

menüm

sabah-öğle arası

Yarım portakal
Peynir
Sarımsaklı omlet
3 küçük ceviz
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek

ara

Bi bardak süt
7-8 badem
Yarım portakal

akşam

Fırında levrek
1,5 dilim ekmek

su 2litreyi geçti
sporu da yapıp yazayım

Kuzum bırakmayız zaten biz de seni. Kendi adıma ben çok şey öğrendim senden. Hepimize güzel bi örneksin. Bi ara " deniz ne yaparsa onu yapıcam ben de vericem onun gibi" dediğimi hatırlıyorum. Ama tabi sana yetişemedim. Seni dışarıdan izlemek bile keyifliydi. Sen de lütfen bizden desteğini esirgeme

Canım benim yaa. Biraz uyuyuyup fabrika ayarlarına geri dönmen gerek, eşini ayarlaman iyi olmuş bunun için. Ufaklık bi an evvel iyileşir inşallah.

Bu konuda ayvacicegi ni ben de taktir ediyorum. Çünkü ben de Esracım senin gibi kilo işlerine girişmemiştim, uykusuzluktan devrelerim yanmıştı artık. Günde 4 saat uyku. Şimdi aklıma geldikçe nasıl dayanmışım diyorum.

Hoşgeldin canııım. Ne iyi ettin bizim takımı seçmekle. İnşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın. Birlikte başarıcaz

Hayırlı cumalar canım
Kayıp bir hafta oldu valla bizim için neyse önce sağlık bu hafta 73 ü zorla bende 69 u zorlayacağım 69.9 bile olsa kabul :))
inşallah bu hafta olsun artık yaaa
. Harikasın canım sen bu mezuniyeti ve ödüllerini hakettin
evet ya bak bu hafta nasıl gitti sodadanmis.
ben o uykusuzluk larla depresyona girmiştim,hiç bir yol gösteren yoktu, internet imde yoktu araştırayım,zor günler gerçekten o yüzden hep diyorum ki tadını çıkarın,24 saatiniz,haftalariniz aylariniz böyle gecmiycek sonuçta buyuycekler ve unutucaksinuz
hoşgeldin iz ne güzel bir giris
73.9 u görsem ne kadaaaan motivasyon olur

Canım
Diyetisyen ile her şey daha kolay olacaktır. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğine eminim. Şimdiden son derece motive görünüyorsun :)

Valla deniscim gayet kararlıyım. Her şeyden önce sağlık için... Ben zaten kiloyu taşıyabilen biri de değilim hemen modum düşüyor kilo alınca. Vücudum sinyal veriyor, anında rahatsız oluyorum ama bir türlü motive olamamıştım uzun süredir. Binbir emekle verdiğim kiloyu hop diye alınca kaçınma davranışına girdim resmen. Ama şu anda çok iyi hissediyorum. Bu sabah 69.5 çıktım evdeki tartımda. Evde 70 çıkıyordum. Daha 3 gündür düzenli bir programla diyet yapıyorum nihayetinde. Perşembe randevuya kadar sıkı yapacağım, bakalım ne kadar vereceğim.

Yaa ben yapıyorum ama yazamamışım. Çarşamba 45 dk eliptik, perşembe 30 dk eliptik. Bugün ise saçıma keratin bakım yaptırdığım için eliptik yapamadım Çünkü saçın 1 gün boyunca ıslanmaması gerekiyor keratinin etki etmesi için. Yarın kaldığım yerden devam... bundan aonra düzenli yazacağım sporlarımı.

Diyetisyenim haftayaperşembe için hedefkilomu 67 olarak belirledi. Bana 67 yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…