- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.001
Hayırlı cumalar canım. Bu hafta hastalıkla geçti iyi ol da inşallah haftaya gider kilolar.Hayırlı cumalar kilom 74.9
Pazartesi çok güzel eksiydim su bile icemiyodum ondan herhalde.ilaclardan sonra istahimla hepsi geri geldi.bu hafta hareketimde azdı tabi İnşallah haftaya 73 lere duseyim amin.
Muhteşemsin canım. Başka diyecek bişey bulamıyorum.Günaydın
Öğleden sonraki ödemi atmak için sabah sporu şart.. en güzel eksiler senin olsun :) ben gidiyorum diye stepperı dün arkadaşıma verdim gelene kadar kullansın evde boş boş bekliyor sonuçta.. sabah tartısı iyiydi, ödem de yoktu ama biraz daha aşağı inmek için sabah zıpladım, yürüyüşe gittim yağmura da yakalandım ama vazgeçmedim :) sonuç gayet iyi.. hatta bence mezunum. sonuçta haftaya evdeki tartım -1 gösterecek :)
Takılma değil de annemler gelince diyet spor biraz sekteye uğradı ondan herhalde. Toparlamak zor oldu. En büyük takılma 80 altına düşerken oluyo bende. Biraz dağılınca hemen eskiye dönüyorum. Toparlaması zor oluyo ve bu da beni çok yoruyor.Kilo alırken burada fazla mı takıldın hatırlar mısın? Direnç kilondasın belki. Ne olursa olsun sen dikkat etmeye devam et canım. Bu hafta olmazsa haftaya göreceksin karşılığını.
Bozma moralini canım. Ödem nasılsa gidecek. Haftaya patlatırsın bombayıBen maalesef en şiş regli günümdeyim 2 ve 3. Günler patlıyorum niyeyse sabah sabittim anca bu kadar gitti
Kuzum bırakmayız zaten biz de seni. Kendi adıma ben çok şey öğrendim senden. Hepimize güzel bi örneksin. Bi ara " deniz ne yaparsa onu yapıcam ben de vericem onun gibi" dediğimi hatırlıyorum. Ama tabi sana yetişemedim. Seni dışarıdan izlemek bile keyifliydi. Sen de lütfen bizden desteğini esirgemeTamam o zaman mezun olayım kebapçıya gideyim :) ama buralardan gideceğimi sanmayın, tedaviye kadar aktif spor ve dikkat etmeye devam.. tedavi sürecinde de atlama zıplama olmasa da yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. 20 bin adım yürüyüşün baş edemeyeceği kilo yok bence :)
Canım benim yaa. Biraz uyuyuyup fabrika ayarlarına geri dönmen gerek, eşini ayarlaman iyi olmuş bunun için. Ufaklık bi an evvel iyileşir inşallah.Selamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmişkahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.
Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.
dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var
Bu konudaBiran okuyunca geriye döndüm:/ çok birşey değişti mi dersen kötünün iiyisi aslında bizimde hala geceleri uyanıp durmalar devam eskiden 20 idi şimdi 5 falan bunada şükür
O aralar hiç kilo gibi bir derdim yoktu ( görselde tabiki vardı ama kafama hiç dert etmemiştim) o yüzden sen şimdiden önlemini almaya çalıştığın için seni çok takdir ediyorum :)
Diş dönemi bittikten sonra çoğu arkdaşım rahatladı belki sende o zamana kadar kendine çok baskı yapmadan bu dönemi geçirebilirsin. İnsanın kafasına birde kilo verme baskısı yerleşti mi zor olıyor işler
Hoşgeldin canııım. Ne iyi ettin bizim takımı seçmekle. İnşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın. Birlikte başarıcazmerhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,
Herşey ve kilolarım geride kalacak :)
Hadi yapalım artık
inşallah bu hafta olsun artık yaaaHayırlı cumalar canım
Kayıp bir hafta oldu valla bizim için neyse önce sağlık bu hafta 73 ü zorla bende 69 u zorlayacağım 69.9 bile olsa kabul :))
. Harikasın canım sen bu mezuniyeti ve ödüllerini hakettinGünaydın
Öğleden sonraki ödemi atmak için sabah sporu şart.. en güzel eksiler senin olsun :) ben gidiyorum diye stepperı dün arkadaşıma verdim gelene kadar kullansın evde boş boş bekliyor sonuçta.. sabah tartısı iyiydi, ödem de yoktu ama biraz daha aşağı inmek için sabah zıpladım, yürüyüşe gittim yağmura da yakalandım ama vazgeçmedim :) sonuç gayet iyi.. hatta bence mezunum. sonuçta haftaya evdeki tartım -1 gösterecek :)
evet ya bak bu hafta nasıl gitti sodadanmis.Maalesef regl olunca böyle canım ama en güzel kilo ödem olan bir sonraki haftaya kalmıyor sonuçta. Mesela bende geçen hafta regl bitince bile ödem vardı muhtemelen günde iki maden suyu içerek kendi bacağıma sıkmıştım. Bu hafta çözülmüş olmalı. Yoksa 2 kilo verecek kadar aktif spor yapmadım. Ama kas alma ihtimalim de yoktu bol bol yürüdüğüm için.
ben o uykusuzluk larla depresyona girmiştim,hiç bir yol gösteren yoktu, internet imde yoktu araştırayım,zor günler gerçekten o yüzden hep diyorum ki tadını çıkarın,24 saatiniz,haftalariniz aylariniz böyle gecmiycek sonuçta buyuycekler ve unutucaksinuzSelamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmişkahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.
Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.
dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var
hoşgeldin iz ne güzel bir girismerhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,
Herşey ve kilolarım geride kalacak :)
Hadi yapalım artık
73.9 u görsem ne kadaaaan motivasyon olurKızlar ve kaptanımız @toplight uzun süredir yapmadığımız haftalık hedef listesine yeniden başlayalım mı ne dersiniz?
Ben şöyle bir tablo yaptım herkes 1 haftalık hedefi için dönüş yaparsa eklerim
Eki Görüntüle 2560002
Görürsün leylim hadi bu hafta ipleri sıkı tutalım bakalım neler yapıyoruz73.9 u görsem ne kadaaaan motivasyon
Canım
Diyetisyen ile her şey daha kolay olacaktır. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğine eminim. Şimdiden son derece motive görünüyorsun :)
Sabah 69,5 çıktım Esracım. Evdeki tartıma göre yazayım ben yine.Evet hedeflerimiz nerde :)
Eki Görüntüle 2560145
Süper adaşımSabah 69,5 çıktım Esracım. Evdeki tartıma göre yazayım ben yine.
Bende 69 lar gelince kilo vermen bir süre hızlanacak
Diyeceğim bu hafta inş acayip hırs yaptımdenise katılıyorum emniscim.Artık 6’lara merhaba de.
bugün 1 saat yürüyüş um var canımDiyeceğim bu hafta inş acayip hırs yaptım
Tebrikler canım vermissinHellooo, kilo bildirimine geldiiim.
59.8/59.4/0.4/%0.66
Haftasonu diyete fazla uyamam ama pazartesiden itibaren bomba gibi donucem:)
Yaa ben yapıyorum ama yazamamışım. Çarşamba 45 dk eliptik, perşembe 30 dk eliptik. Bugün ise saçıma keratin bakım yaptırdığım için eliptik yapamadımSpor olmayan spor listemiz
Kızlar bu hafta güzel güzel dolduralım şu tabloyu kendimiz için oyalanmayalım daha fazla hedeflerimizi unutmayalım
Bu hafta ezici üstünlük 1.takım no kilobireyselde 1. kremsokola tebrikler canım ❤
Eki Görüntüle 2559998 Eki Görüntüle 2559999
Kızlar ve kaptanımız @toplight uzun süredir yapmadığımız haftalık hedef listesine yeniden başlayalım mı ne dersiniz?
Ben şöyle bir tablo yaptım herkes 1 haftalık hedefi için dönüş yaparsa eklerim
Eki Görüntüle 2560002
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?